THAILAND

Hej allihopa, sitter och surfar pa internetet pa flyplatsen. Vi kom fram for ett par timmar sedan, men vara vaskor hade kommit bort. sa typiskt.Vi ska till trat och sen vidare dara ifran med farja till koh chang. Tycker inte om att vara dara, det ar jatte trakigt dara. Sa det ska bli roligare i bangkok sen om ngn vecka. Juste ska forsoka fa igang mitt internet, kan ta upp till en vecka. Sen sa ska jag instalelera alla skolggrejer pa datorn. Hara ar det regn, men kl ar ju bara 8a pa morgonen hara. Hoppas att det klarnar upp under dageb. Aja ville bara saga att jag lever,
ha det jatte bra dara i kalla sverige ! puss

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Studio vibes Caroline Roxy - Summer's here Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Min helg! Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *