Det ar egentligen en hemlighet. Jag har fatt den fragan flera ganger "hur kan du vara sa smal" Blablabla.Njaa, jag har hofter. Men min mage ar platt, jag har direkt aldrig haft ngt fett. Men om det finns folk som vill fa bort sin "putmage" sa ar detta ett tips, jag uppmanar er aboslut inte att banta. Det ar eneklt och ratt sa natruligt.

– Okynnus at inte, som ni sakert vet. Nar man bestaller mat pa tex donken, sa far man mkt. Om man blir faktikst matt aven om man bara bestaller en burgare. Inga poma for den delen. Egentligen spelar det ingen roll vad man ater. Men at inte tllls de sager "stopp nu far jag inte i mig en tugga till" at tills du ar matt helt enkelt. Kann efter, det ger en en smal mage. pa sa satt sa krymper magsacken och man behover inte ata lika mkt for att bli matt.

– Drick en barmhults juice eller egen farskressad. Det behaller den dara latta "morgonmagen" och sa far man as mkt power av den !

– hoppa 10 minuters hopprep varje dag. Det motsvarar 30 minuters joggning. Det ger en inte en platt mage, men man kanner sig defentivt snyggare, och att man har gjort ngt at det.

– At inte dom 3 senaste timmarna innan du gar och lagger dig.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (39)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *