knas pa burk

Fanfanfan far inte igang mitt internet pa min datort. Men det ar ju tur att det ar gratis internet pa hotellet ! Har abolsut ingenting att gora och ar sjukt sur pa min farsa, jag vill ju inte dirket ga ut sjalv ? Bland alla sexsaljare, & sexkopare for den delen. Men en sak maste jag faktikst erkanna, det finns sa sjukt javla snygga killar fran england hara. Fyfan vad fiiiinnnaaaaaa dom ar. Sa javla synd att jag inte kan ragga nar pappsen ar med. FAN ! Efetrsom jag inte gor ngtnting sa passade jag pa att titta in Desirees gamla blogginlagg, och hittade faktikst as gamal bilder. Eller ok, typ 2 till 3 manadr sen.Sjukt mkt man kan forendras.Posted in: Livsstil

You might also like

Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Mys hos mamma Alexandra Nilsson - Ny hel och ren väska Alexandra Nilsson - Älskar färg! Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *