Antgaligen är det bara brist på kläder för min klädsmak här nere. Men det är nog en av dom mest lyckade klädvalen jag valt. Dock ser den 2877636363663 gånger finare ut när den är på . Love it ! 1299 baht

tre skrivor, 300 baht
"magipennor" man låtsas öppna pennan fel så det flyger på en person, det ser blått ut. Men försvinner efter 5 min. Skit kul. 79 baht Och "akvarium" jag har ingen aning om vad det är, men det är pytte små bollar som man lägger i vatten, så växer dom och ramlar ur ur glaset, dom blir enorma ! Men går sönder skit lätt. Hallå hur gammal är jag egentligen ? 16 baht

Och ett par converse blev det också. Men min dator är som en kille, kan inte göra två saker samtidigt. Så¨det går inte att ladda upp en bild, men alla vet väl hur såna skor ser ut ? Betalde iallfall 875 baht på rean

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

You might also like

Josephine Qvist - DETTA ÄR EN FET JÄVLA KÄFTSMÄLL Josephine Qvist - Caroline Roxy - Jewelry love Josephine Qvist - GLOW MED GLOSSYBOX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *