Flyttat hotell

Japp, nu bor vi på "walking street"  .Där är det fullt med horor på kvällarna, och då menar jag att dom är överallt. Det är fleratusen gogobarer med en massa stackars tjejer som står och dansar helt nakna ?! Hotellet är AS NASKIGT. Men det funkar väl, internetet är trådlöst. Men det funkar inte i mitt rum, men det funkar när jag sitter utanför, brööööl !

Idag så har vi bara shoppat, eller iallfall jag. Fast det blev inte mycket,jag är väl lite kräsen av mig antar jag. I allfall när det gäller kläder. Men i "varuhuset" vi var i. Så finns det en massa grejer som man kan göra. Massvis! Man kan gå i spökhus (jo jag lyckades faktiksr gå in men dirket ut igen när jag var 90) och när man går förbi dära så börjar det skaka och ha sig, nästan så min starbucks Latte höll på att slå i golvet, shit pomfirtt ! Sen så finns det spegel-rummet (rekomederas inte för er med klastorfobi) där inne var jag förrförra året. Och jag fick panik, det går ut på att gå i med ett rum fullt med speglar och sen hitta en dörr. Som ibland sitter mitt på golvet, läskigt! Och en massa liknade aktiviteter. Hehe..

huum kolla vad jag fick ? Oj vad vit jag ser ut att vara, men det är blixten hehe..
Posted in: Livsstil
Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *