svar på tal. del 2

Postat av: Katja

Hejsan 🙂
Du har ju glugg, och jag undrar om du skämms över den? jag har också glugg och vet inte om jag ska skämmas eller om

jag inte ska de, men jag undrar också om du ska fixa den? och hur?
Tack för en underbar blogg! du är mycket mognare än dessi

svar. Hello, nej jag har inte glugg. Jag har en sne tand. Men alla har ju sitt lilla fel, och det är mitt. Nej man ska inte skämmas, så länge tänderna inte är gula & bruna så är det personligt..

 

Postat av: linnea

Hej (: Hur gammal är du? fyller du 18 i år? (du sa nått om de ditt förra inlägg)

Svar: Det är du nog dått lite om bakfoten, jag är nämligen bara 15 år.

 

2009-03-13 @ 18:12:31 Postat av:

du har ju berättat hur det är att vara i thailand, men äre som du tänkte dig att bo där?

svar: Nej jag skulle nog inte klara av att bo hära, året runt alltså. Men om jag var med Dessie, och mammsen så kanksekankse det skulle få mig på andra tankar, men det är skönt som omväxlning att åka hit

Postat av: cecilia

ofta dessie har blivit av med oskulden ? :O vem vill knulla henne liksom ? haha skulle hellre knulla en get asså …
sen vill jag bara fråga vart du köper de flesta av dina kläder .
och vad du oftast använder , klackskor/vanliga *
svara gääääääääääärna , pussar !

svar: Nej jag håller inte så mycket koll på henne nu, jag förösker men det är svårt att sitta på andra sidan jordklotet och hålla reda på henne, men jag tror att hon fortfarande är oanvänd.. Och det hoppas jag.
Jag köper dom flesta av mina kläder (i sverige alltså) på gina tricot faktikst. För jag gillar kjolar, med hög midja.
Jag använder ofatast klackskor fkatikst, men det har satt sina spår. Jag har börjar få problem med ryggen.

 

Postat av: AUGUST !

OMG HUR KAN DU UMGÅS MED DESSIE ? KOLLA PÅ HENNE :s

svar: Hon är riktigt söt, faktikst sötare en mig nästan. Eller vi är nog ungefär lika söta,med smink då.

 

Postat av: fint – en blogg om mode

hur ofta använder du högklackat? vad föredrar du, högklackat eller skor utan klackar?
är du intresserad av mode?
hur skulle du beskriva din stil?

svar: Huum, varje dag. Fast inte nu när jag är i Thailand, det går inte att gå i deras knöliga trotoarer.
Jag har typ som mitt eget mode, jag använder det som jag tycker är snyggt! Och tack och lov att alla tycker olika.
Hum, om man frågar Dessie så skulle hon nog säga en blanding mellan Kenza och Dollyblond wannabe. Men jag älskar den hära lite 80tals lokken, om jag inte har fel. korta tubkjolar, kjolar klackskor, och i stort sätt aldrig jeans.


Postat av: sofia

och juste, kan man inte köpa alkohol i thailand fast man är minderårig? Tycker du borde tatuera in nåt vid svanken, typ nån text eller kanske en stjärna, ett hjärta, typ en blomma som går uppåt mot kroppen lr kanske tassar eller nåt liknande 😉 en rosett vid svanken skulle vara skitsött 🙂

svar:Jora, alla tror ju att jag är 20a hära. Kan köpa på 711 om jag vill,
Inte en stjärna för jag är ju inte jude. Jag kan inta tatuera på dom ställena nu, ska vänta ett par år först. Tänk om jag blir tjock, och sen smal, kankse ingen risk. Men man vet aldrig, då blev det skit fult. så jag väljer rätt diskreta ställen. Jag funderade faktikst på det !

 

Postat av: Linnea

Din hund Rolex, som verkligen är supersöt, köpte ni honom bara plötsligt, eller var det ett beslut som ni funderade länge över?

svar: Nej först var det meningen att vi skulle köpa en "chitzo" eller vad det heter, men pappa tyckte inte att det var någon hund. Han tyckte det var en råtta, så det blev det en rottwailer istället, det var lite spontant såhära.

 

 Postat av: linn

visste killen du förlorade oskulden med om att du var oskuld?
hur många har du haft sex med?

svar: ja

Postat av: linn

är det din riktiga brorsa, eller är det din halvbror?

svar: Halv bror

/ Postat av:

jag undrar också hur gammal du är! vilket år är du född?

svar: Jag är 15, alltså född – 93

 

 Postat av: cecilia

Snygg blogg! snacka om att du sätter press på dina läsare haha ;*
Hmm vad ska man ta för fråga då?
Vad är det fulaste/dumaste du har gjort? haha
Hoppas du får en underbar och mysig fredag den 13de
Kolla gärna in min blogg om du vill http://ceciliaprecious.blogg.se/
Love Cec
Hello, haha jora. Mina krav är lite höga för vissa normala människor (inkulsive mig själv.
Jo det är en ritkigr rolig fråga. Oj mina dumheter är höga ! Jag blev utnyttjad av en kille, och gick på hans bullshit, kankse det var en dum sak som jag gjort, kan inte ritkigt komma på det.. Men jag lovar dig att skriva ett inlägg om jag kommer på det, oj jag håller inte ritkigt reda på dagarna när jag är i thailand, så jag vet inte. Thailands otursdag är onsgarna. Hehe.. Puss på dig !

 

Postat av: nadia a.

hur länge ska du stanna i thailand ? har du flyttat dit eller???

Svar: jag ska vara hära, i 6 veckor till är det bestämt.

 

 

Postat av: Amelia

Läser du några andra ”storbloggares” bloggar, vilka isåfall :)?
svar: Jora jag läser Kissies blogg, Desirées blogg, dollyblonds blogg. Men jag är inte ritkigt så inne i dom, bara i Dessies för jag är så nyfiken på va dosm händer hemma i sverige !

(Visited 15 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Anonym mars 15, 2009 at 4:50 e m

  mycket bättre.

  Reply
 2. Emmelie mars 15, 2009 at 5:07 e m

  Vart köper du ditt löshår och för hur mycket? :). Tycker det är skit snyggt!

  Reply
 3. amanda mars 15, 2009 at 5:30 e m

  Hejhej! Vill bara säga att jag älskar din blogg och jag beundrar hur du är som person helt enkelt. Undrar vad den dära dollyblonds blogg heter, skulle uppskatta om du sa till mig (:

  Reply
 4. malin mars 15, 2009 at 8:40 e m

  Det där med att du inte ville tatuera in en stjärna för att du inte är jude, bara för att man tatuerar in en stjärna betyder det inte att man är jude. Det finns olika stjärnor om du inte visste, men det finns en speciell stjärna som kallas för jude-stjärna. 🙂

  Reply
 5. lisa mars 15, 2009 at 9:32 e m

  Då är du alltså ett år äldre än dessie :P?

  Reply
 6. Isabelle mars 16, 2009 at 3:07 e m

  Som Malin sa, vanliga stjärnor är ej koppplade till judendomen, dock är DAVIDSSTJÄRNAN det

  haha vem fan säger judestjärna? herregud malin

  Reply
 7. hemlig tjeeej :] mars 16, 2009 at 4:10 e m

  hej..jag har en fråga och jag undra om jag skulle kunna få din msn har massor med frågor :O

  adda: [email protected]

  skulle vara skit schysssst!

  Reply
 8. emmao mars 16, 2009 at 5:13 e m

  Du skrev förut att du har haft psoriasis, jag har det nu:P undrar bara när det gick bort och hur:O:O

  Reply
 9. L I N N É A mars 18, 2009 at 11:36 e m

  Hej, gillar din blogg,tycker den är välldigt underhållnade! 😉

  Men du jag är 94a, & mina föräldrar funderar på att flytta till Dubai i ett år, & eftersom du bor i Thailand en längre tid (jag vet inte exakt hur länge) så skulle jag vilja veta hur det egentligen är att vara ifrån vänner & så? Är det någonting man borde göra, t.ex skaffa en hund eller någonting för att få det roligare. Eller vad som helst? Vart kanske lite konstigt, men jag hoppas du fattar 😛

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *