Fick ett par kommentarer om att jag skulle lämna min lilla älskade Rottwelirvalp. Helt ensam i den stora värden, när jag åker hem till kalla sverige. Så kommer faktikst att min  plastmammas Pappa Pota. Ta hand om lilla men nyfikna Rolex
.
Och han får all min uppmärksamhet, och jag har börjar greppe. Men det känns så svårt att vara hård mot en sån sötnos. Jag lyckas nog rätt så bra, för han har nyss lärt sig att han ska göra sina små "behov" på tidningar.. Alltid en början. Så pass att dom tar ifrån valparna från mamman när dom är runt en månad. så hemsltr ! Och min älskling ska just fylla 8a veckor, så han klarar sig rätt bra !

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Tillbaka till vardagslivet Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *