Tacobar number 2 ?

Hello, min blogg börjar bli tråkig. *puuh* Jag måste bättre mig med både uppdateringar. Och intressanta inlägg, jag tror ärligt inte ni är speicllt intresserade om att veta att jag gillar att läsa ? Ångest,  men inget mera snack om det. Min blogg är bäst, och alla har sina dåliga dagar. Punkt slut ! I dag så har jag bara solat, hela dagen . Så lite brun börjar jag bli iallfall, jag som alltid brukar ha svårt med det.. Men alla är ju inte som Dessie. Som blir brun så fort hon går en gång till solariumet ? Ibland är jag riktigt avis på henne haha ! Jag lekte lite med Rolex och sen så pluggade jag faktikst lite !? Jag plugga ? Hjälp vart är värden på väg ? Sen så tog jag en ducsh och jag pappsen och Fai (min plastmamma) tog bilen in till Wihte sand Betch. Där  vi gick och åt på buffalobill. Ocb så upptäckte jag deras natcho ! Gissa om jag blev glad, okej kankse inte Tacobar. Men något iallfall, men det blev en liten besvikelse när den kom in.. Så vi åt upp och sen så kilade vi ner till stranden, sjukt skönt ! Att bada alltså, och det är jätte varmt i vattnet. Typ 30 grader ?


Ser det gott ut ? Nej jag trodde inte det heller

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *