MIN NYA FRISYR

Mitt hår är just nu kort och rätt så ovårdat. Och jag kan inte stort sätt inte göra någonting med det.   (Pga av att min ( Dessie ) platttång gick sönder i planet. Men jag ska självklart köpa en nya till henne, även om den inte var på topp. ) Så jag gör det bästa av sitiationen, nämligen sätta upp min lugg ! Och en liten hemlighet som egentligen inte är så hemlig så är det så att jag har högt hårfeste. Men när jag är hära i Thailand så orkar jag inte bry mig. För i Thailand så är jag både lång och snygg, haha ! Alla säger "beituful", lite sweet va ? Ganska lätt att få bra självförtroende då hähä !

Fint va ?
Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - HELGEN! Caroline Roxy - Skincare Skincity Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - Heidi Klum x Lidl Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Early mornings

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *