Utflykt

Jo idagh har det inte hänr speciellt mycket. Efter att jag vart på InternetCafet så gick vi till "buffalobill" och käkade hambrugare.  Sen så åkte vi till Fais kompis i dom lite "ej-turist-områdena" där vi kollade på hund som vi skulle köpa. Och dära var det en liten flicka som slog några utav hundrna. Och jag höll tummarna och sa "bit henne då hundjävel" så hemskt. Att man blir lärd till att göra sånt. Men i alla fall så hittade jag en jätte söt liten hud, som var loppbiten misshanlad och någon "mask" problem så att magen var helt uppsvullen. Så hemskt ! Så jag ville rädda den lilla hunden, och vi kunde köpa den för ca 50 kr . Men pappa tyckte att den var äcklig, okej det var den, men jag  ville hjälpa den.. Det enda som behövs är lite loppshampoo avmaksing och rätt mat ? Inte så svårt.. Tyvärr så var min kamra urladdad när vi var dära. Fanfanfan. Så jag kunde tyvärr inte ta kort.

*
Så solade jag lite medans pappa vilade med Jack. Och då smet jag och Fai vidare till ett tillfället uttrokat vattenfall. Super fint ! Sen så tog vi moppen , tänk er att åka 129 kl i timmen i nerförsbacke med mötande trafik utan hjälm med  vinden fladdrande i håret. As najs ju ! Vi åkte till en ö som dom höll på att bygga en "resort" på. Alltså ett hotell, med en massa bungalos och "lyx"hus med egen strand. Fyfan vad naaajs det var dära. Så vi, elelr snareare jag passade på att ta ett bad. Och brun blev jag också, så jag är lite små glad. Sen så hände det inte speciellt mycket mera.
trädet vid vattenfallet, höhö

ön

före

efter. Lite brunare va ?

steeeeeeeeek

"ön"

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *