VALUTA

Det bästa med Thailand är att det är lätt att känna sig rik ! Men den lurar det svenska ögat. Hära håller jag i ca 1000 baht. Men i svenska pengar är det endast 200 kr.

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - First day on summer on Alexandra Nilsson - Red dress Alexandra Nilsson - Blå lagunen Caroline Roxy - MUSIC
 • HALLÅ! någon som vill ha gratis presentkort? läs under för mer info!

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

  http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2162 Bli medlem, samla poäng, och få ditt presentkort på Dinsko,Bianco, Nilson,eller Jerns genom att du samlar ihop 400 poäng genom att logga in varje dag så får du 1 poäng. Om du besöker hemsidor, gör erbjudanden och värvar vänner. Bli medlem! Allt du behöver veta kommer stå på hemsidan. Vem vill inte ha lite nya skor nu när sommaren kommer!Dessutom är allt 100% GRATIS! bra va? Du kommer inte ångra dig !

 • hansu

  haha 🙂 men i vietnam är 100.000 Dong bara 48kr, ännu större skillnad :p

 • Randy

  Jag har precis varit i Thailand och jag vet hur det kanns. Fast 1000 bath ar snarare 250 kr 😛

 • sötnos

  haha jo jag var också nyss i thai och 1000 bht är 250 svenska riksdaler 😉

 • Jessica 12 år

  Du ser ut att ha det bra där nere i thai 🙂

 • Tess

  hej tycker du om lady ga ga å hennes rosett i håret jag hart testat göra den å lagt upp bilder på det, finns även ett videoklipp på hur du gör den kolla in 🙂

  kram

 • Chuck

  åh ja vill åka dit so bad!

 • Tess

  kolla videon på britney spears hon är tillbaka HETARE än någonsin

 • J o s e p h i n e . Mitt liv som sambo!

  Nu har vi bestämt oss för vart vi ska när vi kommer till thailand.

  vi landar i bangkok stannar en natt, tar tåget ner och sen en båt ut till Koh samui stannar där sen åker vi till koh phangan och stannar där å går på fullmoonparty. sen vidare till koh Lao 🙂 sen tillbaka till bangkok å kanske sover där nån nann innan vi åker hem 😉 ska bli kul. kan ju kanske bli att vi åker nån annan stans oxå. kanske till den ö du är på beror på hur mycket vi trivs på ställena och tiden.

  kram kram

 • Malin

  Ursäkta att jag frågar, men vart har ni erat hus i Thailand? Såg nämligen ut på en bild som att du åt på Buffalo? 🙂

  Mina föräldrar har också ett hus i Bangsaen.

 • molusken

  hej kan du hjälpa mig

  jag gillar att spionera på spädbarn

  det är jobbigt

  det är pinsamt

 • KEYA

  ja fyfan i thailand är amn rik

 • pao

  haha vill också åka till thailand men inte av samma anledning som du

 • Anonym

  har dessi tagit bort sin blogg? :O:O:O:O

 • Sarah

  Haha ja jag förstår om det är lätt att känna sig rik.

 • sara

  Härligt att vara i tahiland 🙂

 • Anonym

  Nu finns det en ny sida där du kan få gratis

  presentkort på skor 🙂 du väljer själv från vilken

  skoaffär! det är samma ägare som till gratismakeup 😀

  passa på nu när sidan är ny!! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1292

  Nu finns det en ny sida där du kan få gratis

  presentkort på skor 🙂 du väljer själv från vilken

  skoaffär! det är samma ägare som till gratismakeup 😀

  passa på nu när sidan är ny!! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1292

 • Anonym

  Nu finns det en ny sida där du kan få gratis

  presentkort på skor 🙂 du väljer själv från vilken

  skoaffär! det är samma ägare som till gratismakeup 😀

  passa på nu när sidan är ny!! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1292

 • gert

  Hej,

  Skulle oxå vilja vara ithailand, men jag får nöjja mig med mitt Thailand i min trädgård, men andra sidan så finns det både Thaihus palmer, banan, bambu och tempelträd, så man får vara nöjd.

  Tänk på att kronan är svag nu och du får inte merän 375baht på en 100lapp.

  Hade gutt. mvh gert, snälla ta ett dopp för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *