SKOLA

Ja allihopa, nu är jag i skolan. Eller kan man kalla det det ? Jag ser folk som badar på stranden, men endå så sitter jag hära ? Fast jag inte ens förstår hur man gör ? Ångest på riktigt fan. Och igår så hann jag knappt blogga. Suck och stön.  Men nu jävlar, ska det bli bloggning hära höhö.. För desto fortare jag gör det, desto fortare får jag gå och bada. Medans ni sitter dära hemma i kalla sverige haha ! Nä vad elak jag är, jag lovar att jag ska bjuda till så mycket som thailand har att erbjuda. Good news, just nu är jag superduper glad ! Har fått reda på att min gamla vän Hanna Castell ska komma till Thiland, och till samma ställe som mig ?! Jag är superduper glad för det, det börjar faktikst bli lite ensamt hära kan man säga.  Så då ska vi ses, och hon kommer om bara en vecka. Jag kan knappt bärga mig. Och vi som nästan tappat kontakten helt, så det ska bli kul att träffa henne. För det är ju inte speicellt kul att smygröka själv ? Nä jag skoja (?)

Så hära ser min skola ut ? Hur ser eran skola ut ?
Posted in: Livsstil
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *