SKOLA

Ja allihopa, nu är jag i skolan. Eller kan man kalla det det ? Jag ser folk som badar på stranden, men endå så sitter jag hära ? Fast jag inte ens förstår hur man gör ? Ångest på riktigt fan. Och igår så hann jag knappt blogga. Suck och stön.  Men nu jävlar, ska det bli bloggning hära höhö.. För desto fortare jag gör det, desto fortare får jag gå och bada. Medans ni sitter dära hemma i kalla sverige haha ! Nä vad elak jag är, jag lovar att jag ska bjuda till så mycket som thailand har att erbjuda. Good news, just nu är jag superduper glad ! Har fått reda på att min gamla vän Hanna Castell ska komma till Thiland, och till samma ställe som mig ?! Jag är superduper glad för det, det börjar faktikst bli lite ensamt hära kan man säga.  Så då ska vi ses, och hon kommer om bara en vecka. Jag kan knappt bärga mig. Och vi som nästan tappat kontakten helt, så det ska bli kul att träffa henne. För det är ju inte speicellt kul att smygröka själv ? Nä jag skoja (?)

Så hära ser min skola ut ? Hur ser eran skola ut ?
(Visited 22 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Emelie mars 4, 2009 at 2:48 f m

  Hejsan 🙂 jag mååste bara få ställa en fråga, tkr du att din näsa syns mer eller mindre i blont hår?:) förlåt för frågan men måste få veta 🙂 älskar din blogg:)

  Reply
 2. Sanna mars 4, 2009 at 7:31 f m

  Jag vill också gå i skolan över internet!

  Reply
 3. Anonym mars 4, 2009 at 9:09 f m

  hahaha 😀 fan va fint!

  Reply
 4. tess mars 4, 2009 at 11:50 f m

  nejmen, jag kör ocså med det där programmet 🙂 Ja, visst är det lite ångest att sitta vid datorn hela dan när solen skiner…

  Reply
 5. karin mars 4, 2009 at 3:07 e m

  men det där är ju typ som first class?

  skolaonline?

  Reply
 6. Ellie mars 4, 2009 at 3:16 e m

  haha va skönt 🙂

  Men var det inte du som skulle sluta röka när du piercade dig 😉 hihi

  Reply
 7. J mars 4, 2009 at 4:32 e m

  Jag pluggade också på distans när jag bodde utomlands, det är värt det men otroligt mycket jobb. Hoppas du har mycket självdiciplin och att du är väldigt motiverad, då kommer det gå superbra!

  Reply
 8. Anonym mars 4, 2009 at 5:02 e m

  har du inte slutat röka än -.-

  Reply
 9. Ida mars 4, 2009 at 5:43 e m

  Jag stör mig något grymt mycket på att du skriver "hära" "dära". HÄR, DÄR. okej? bloggar blir 500 gånger bättre om man skriver svenska rätt.

  Reply
 10. matilda östman mars 4, 2009 at 8:41 e m

  Funkar det bra med distans eller är det jättejobbigT? 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *