UNDERBART

Jahpp där ser man vad väderet kan vända. När jag gick ut här ifrån så regnade det skit mycket. Sen när vi gick ut och åt krabba så var det strolande solsken, och jag som då tog första bästa chansen att sola. Häh.. Stället där vi åt på var som en stad på vattnet, i rättare sagt en brygga. Helt sjukt, men roligt. Vi åt krabba. Jag känner mig som en djurplågare lite, att man lägger ner dom i kokande vatten. Usch så hemskt, men dom dör efeter 2 sekunder eller något sa dom. Och jag som köpte ett par solisar, för mina andra hade gått sönder. Super dålig kvalité men vad kan man förvänta sig för 20 kr ? Sen så bärde det av hemåt, och jag som blev sur på pappsen för att han sa att det var för varmt för att bada. *suck* Så jag åkte hem och sola på tomten. Och attans vad svårt jag har att bli brun, ångest ! Men tyvärr är inte alla som Dessie, men i solen i Thailand så är det så lätt att bränna sig. Aja, så vi gick till våran granne och pappa fick en öl. Han är en gammal gubbe från canada. Snackar skit bra engelska (kosntigt va ?) , inte så kontsigt eftersom han är från england. Och nu efter att ha pratat med hohom så tycker jag inte att jag är så bra på engelska längre. Sen så när vi skulle gå vidare hemåt så hälsade vi på våran andra granne, Fais kompis (Fai är min plastmamma). Där pappa fick en till öl, men hällde ut nästan hela i smyg för att han inte ville ha. Haha, men om man tackar nej till folk i thailand så betyder det att man är oartig (?) Aja, om jag hade sagt ja till allt så hade jag nog rullar hem haha.. Och hära kommet bilderna från idag.

Före

efter 🙁

har man tråkigt så har man

haha glass är gott.


jag syftar på bakrunden,inte på mitt ovårade hår hähä..

Jack göllunge

Jag vattnar blommrorna, intresseklubben anteckanr

Missepisse 🙂

Ja du.. Bjuder på bilden, jag oc ngn gullig liten thaiflicka som jag inte kan utala namnet på..

hähä ibland så får man bjuda lite på sig själv, vet inte vad jag mummlar om..

Tyvärr så hinner jag inte ladda upp inlägget om huset, för att min pappa klagar att vi måste gå. suck vi hörs imorgn

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Fresh face Alexandra Nilsson - Önskeinlägg - Hur jag och Andreas träffade (full story) Alexandra Nilsson - Mockberg event Intervju - Noomi Rapace Sponsored - Icon Mirror Alexandra Nilsson - Bokadirekt galan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *