Tatto ?

Ikväll eller imrogn så funderar jag på att tatuera mig. Mellan skulderbladen, men jag vet inte vilket motiv jag vill ha ? Jag vill ha något med ängla motiv, för att det påminner mig lite om mammsen, den kommer ju att bli rätt så stor.

Och till er som undrar, så kommer jag att göra med bamboo.
Ett annat sätt, då man inte får sår, som man får av maskinen. As najs ju !
Gjorde min första tutuering med det, och jag tänker göra min andra också med bamboo !


Funderar på den hära. Hur ser den ut tycker ni ?
Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - DATES Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Destination unknown Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *