XOXO från thailand

Japp nu sitter jag hära på samma ställe som vanligt. Vi har precis vart och badat på stranden. Det var as skönt i vattnet. Runt 29 grader tror jag, om jag inte hörde fel. Idag så var jag hos tandläkaren/läkaren. Och det enda jag kan säga är – jävlar vilken service dom har ! Jag hade nämligen "käkinfkemmation" eller vad dom nu kallade det. Uppfatade inte riktigt deras engelska, och jag tror inte att dom förstog min speciellt bra heller. Hehe..  Men tabletterna jag fick var så roliga färger så att jag inte kunde låta bli att fota dom !

Erkänn att lite tuffa är dom ? Men den rosa var "godast" !

(Visited 25 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. SHORTY mars 6, 2009 at 12:23 e m

  Dom såg lite läskiga ut….

  Reply
 2. SHORTY mars 6, 2009 at 12:24 e m

  Jag kikar in här då och då och bloggen blir faktiskt bättre, tror det har att göra med att du är i thailand just nu faktiskt. Den är mer mognare, det gillar vi. Fortsätt så. Man behöver inte vara fjortis ;p

  Reply
 3. emma. mars 6, 2009 at 1:19 e m

  hahaha rosa tablett x)

  Reply
 4. karin mars 6, 2009 at 1:58 e m

  typisk thailändska tabletter.

  man får jämt hur många som helst också. :p

  Reply
 5. Sanna mars 6, 2009 at 3:43 e m

  Roligt med färgade tabletter, vi borde ha sånna där partytabletter i sverige också!

  Dock skulle jag vara mycket tveksam till att stoppa i mig thailändska mediciner, vet aldrig vad det kan vara 🙂

  Reply
 6. Denna Sanna Kvinna mars 7, 2009 at 11:42 f m

  SANNA , ja för dem stoppar nog i dig dem värsta drogerna du kan tänka dig. Herregud dem är läkare dem med.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *