XOXO från thailand

Japp nu sitter jag hära på samma ställe som vanligt. Vi har precis vart och badat på stranden. Det var as skönt i vattnet. Runt 29 grader tror jag, om jag inte hörde fel. Idag så var jag hos tandläkaren/läkaren. Och det enda jag kan säga är – jävlar vilken service dom har ! Jag hade nämligen "käkinfkemmation" eller vad dom nu kallade det. Uppfatade inte riktigt deras engelska, och jag tror inte att dom förstog min speciellt bra heller. Hehe..  Men tabletterna jag fick var så roliga färger så att jag inte kunde låta bli att fota dom !

Erkänn att lite tuffa är dom ? Men den rosa var "godast" !

Posted in: Livsstil

You might also like

BYGISELA - JAG OCH MIN ÅNGEST - MITT I STOCKHOLM Sponsored - Get your Glossybox today! Sandra Lindahl - Nu är de höst Lisa Anckarman - HELSINKI - I'M OUT! Sponsored - Zalando @ Way out west Sandra Lindahl - Tisdagsparty och trasig kamera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *