det finns en brud…

som kallar mig ful, men har fraknar gult har och harmat dessie med allt hon gor
 men som tycker att h&m ar topnotch.
som inte har ngra egna kalder, det enda hon ager typ.. ar en h och m kjol som hon fragade mig vart jag kopte den, eller laste det i min blogg. Hon forosker harma mig och dessie med ALLT. Och hon kallar mig wannabe,
Ey girl, get a life. En egen stil och egna kalder. pan0lla

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Pancakes & Ice-Cream for president Lisa Anckarman - SÅ HÅLLER JAG MIG HÄLSOSAM Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - TURQUOISE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - NI KAN NUMERA KALLA MIG FÖR CLINIQUE AMBASSADÖR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *