Jag ar dalig pa att utrycka mig. Att jag kom in med det dara med kineser, inte thailandare. SA SNACKA PA ! Kineser, kokar katter levande.Flar hundar till dom bloder till dods, ater levande inskter. Dodar djutr for nojen, som ett av dom ar att hanga upp kattungar i svansen. Sen peta pa dom , helst sticka in pinnar i ogonen pa dom. Har en video med det, men tyvarr laddar jag inte upp den. Jag sager inte att kinserna i sverige ar ackliga. Men dom som bor och lever pa det sattet dom gor, dom spottar overallt. Kastar maten ute, dom flesta av dom ar smutsiga.. inte alla men mangamanga i deras land.

Och om vi sager sahara, det finns mangamanga utlanska i sverige. Som manga speicellt ungdomar klagar pa alla "swedifittor" och allting. Da kan vi svenskar ta illa upp och stalla oss fragan, om allting du ar sa j’vla daligt. Varfor inte aka till ngnstans man trivs ? Man kan utrycka sig  som utlansk " jag traffade en kakxig svennefitta idag "  . Skulle ngn bry sig ? Nej. Om jag skulle skriva " jag traffade en acklig babbefitta som tog mig pa rumpan " skulle nu regare ja ? Om det nu ar sa krankand till att bli kallad utlanks ? Sag att jag fick en massa kommenterar om att jag gick ut som en hora ? Sa jag ar en hora, for att jag gar ut i ett vitt linne och ett par vanliga shorts i uppsatt har och flippflippflopp ? Ser jag ut som en hora ? Jag kanska behover lara mig vad jag skriver. Det finns i stort satt ingen idag som ar 100 % svensk. Dom flesta av mina kompisar ar utlanska. Som te,x maria. Vi var pa gina, sa traffade vi ngra "blattar" fran afrika. Och maria som oxo ar morkhyad, men har valt bort ordet "breh". Sa borjade dom kalga pa henne, for att hon har valt att leva som en svensk i SVERIGE ?  Ni kan garna kalla mig rasist, men varfor tar alla muslimer utlanksa osv.. Och killen som tog mig pa roven pratade arabiska, inte speciellt svart att urskilja det spraket. Det ar ni (dom som kalgar) som borde visa respekt for erat sa kallade hemland. Sverige, resten sa far ni helt arligt tycka hur f’n ni vill.. For i sverige har vi iallfall ratt att tycka.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *