Javlar vad trott man ar, gick och la mig runt kl 4 igar pa natten. Pga av att rattan dessie som holl mig vaken genom MSN.  Det var isforsig ratt sa mysigt. Vi snackade om det mesta faktikst (efter att jag skrev det inlagget om Desiree).  As mysigt ! Ar ni morognpigga, om ni nu ar vakna och laser det ?Kl ar runt 2:00 hara. Och nu ska jag och pappsen ut och ragga ett nytt hotell. For just nu bor vi pa p72 hotelet i "walking street" roliga manniskor. Men for mycket bar brudar..
Haller pa att kolla pa en ny hemresa, for jag langtar hem sa mkt. Sa jag ska aka hem sjalv.. Helt sjalv ! Laskigt, men enda skont. Sen sa ska Dessei formlidligen mota mig pa flygplatsen. Ska blir sa skotn att komma hem till sverige och traffa Vanessa Dessei Steffi och alla !


Kattiga Nessa, I miss u !

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Verket Caroline Roxy - LA bound

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *