SUUUR

Nu har jag gjort klart min laxa.. Om nar jag antgligen fatt igang min dator. Sa funkar inte [’; och blir sana bokstaver ist !!!!! Exat som en thaidator, sa jag loggar in pa distansundervisignens tillfalliga sida, men jag vet ju inte vad lararna heter. Sa jag skrev till min hanledare att min dator har tagit en strejk tydligen. Sa att jag kommer att skcika in uppgifterna jag gjort.
Medans jag sitter bland all musik pa barerna hara pa Walklingstreet sa har pappsen gatt ut och tagit sig ett par ol.

Jag fick sitta och vanta i 20 minuter pa datorhelvetet.. (det ar gratis internet for hotell gasterna) sa satt det en liten thaiunge och spelade pangpang spel.. Och idag sa har ingenting gatt bra, och jag bloggar utan bilder. Fyfan misslyckat ?
Idag sa har jag i stort satt bara atit, haha. Men det ar jag val vard, jag som egentligen inte gillar feta saker. Donken kan vara okej. Ibland, jag alskar Sallad.. Och pa ngt satt sa smakar inte mat som det at mkt fett i inte gott i min mun. Alltso inte sjalva fettet. Men dom vanliga ratterna som det ar fett i. Det gillar jag inte, vet faktikst inte vrf.. Men en sak gillar jag. Och det ar taco ! Men nar man bestaller det har nere sa far man bara ett par svettiga majschips och lite cremfrech till.. Mums ? Nej inte dirket, ska upp och plugga igen. For att om jag pluggar sa far jag kopa skorna, (for att mammsen skcikar ner mitt banrbidrag) en eftersom dom kostar 1700 svenska kronor, sa maste pappsen lagga till. Aja puss pa er !


En gammal bild pa mig..
(Visited 16 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Jasmin april 3, 2009 at 6:50 e m

  Nice med skorna 🙂

  Reply
 2. mathilda april 3, 2009 at 6:55 e m

  håll in shift alt ctrl så går det att skriva åäö

  Reply
 3. MINI april 3, 2009 at 7:15 e m

  Men fjortis, det är ingen som vill se på dig!

  minibell.blogg.se

  minibell.blogg.se

  minibell.blogg.se

  Reply
 4. Linnea april 3, 2009 at 7:57 e m

  sjukt vad söt du är 🙂

  Reply
 5. Anonym april 3, 2009 at 10:57 e m

  gud vad fin du är gumman, du är så jävla söt <33

  Reply
 6. linda april 3, 2009 at 11:59 e m

  ändra till SV nere i högra hörnet 😉 det står förmodligen EN eller nått liknande nu.

  Reply
 7. caroline april 4, 2009 at 3:32 e m

  säger som hon linda, ändra till SV nere i högra hörnet (:

  Reply
 8. V april 4, 2009 at 11:37 e m

  Du är vacker rakt igenom 🙂

  Reply
 9. rebecca april 5, 2009 at 12:59 e m

  inget illat menat på dessie, men jag tycker att du är jätte mkt finare 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *