ta at er verkligen…

Aven om jag saknar mina sa kallade "gamla vanner"  sa kan jag andra stora mig pa er.. For bara ett par manader sedan sa fick bade jag och Dessie hora sant hara..

" asso gud paow och dessie har inget liv, sitter hemma och bloggar om rosa lappstift och blonderar haret. Dom umgas bara med varandra och fikar. Gud dom borde skffa ett liv"
Den personen sitter idag med blont har, har oppnat en blog som ingen laser. Och fikar sonder.. Och vill standigt traffa dessie.

" asso gud rosa lappstift at sa javla fult"
En manad efter att hon traffat Dessie och mig, sa har hon fragat mig och rosa lappstift. Fragat vileken fagr vi anvander osv.

"asso gud, hal i tungan ar bara horigt"
Sa perosnen bakom ryggen pa mig, har sjalv piercing.

"palla farga haret blont, du passar battre i svart"
Haller idag pa att farga haret blont.

Ar det da att dom kompisarna som forut skamts for att saga att dom vart vanner med oss. Nu skryter om att dom kanner oss ? Att dom vill umgas, bjuder en pa varje fest, pa dricka pa cigg. Pa allt man ber om. Ringer en oavbrutet for att dom bara villh hora hur man "mar". Jag pastar inte att jag blivigt ngn kandisperson. Men enda. Jag har tagit avstand fran dom hara personenrna for lange sen. For deras liv gar ut pa plattan-kroka i radmansgatan. Och sen dacka pe en bank. Jag tycker om er, men inte mer en sa… Nu ar frgan, kan man kalla detta akta vanner ?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *