Gamla tider… Hum ?

Mjo jag vet, jag snackar bara just nu om "gamla grejer" jo.. Men det ar sa att jag saknar allt nar jag ar har borta. Sag att sotaste Isolde skrev till mig, for forsta gangen pa valdigtvaldgit lange. Och sa kollade jag in i hennes album, sa sag jag en otrligt gammal bild pa mig, kankse ett ar och 2 manader sedan. Och j’vlar vad man kan forendras sager jag bara. Pa den tiden sa skulle jag aldrig ens tanka tanken pa att ga pa en fest, da var det skarpnack och dalen kina skorna och mjukisbyxorna… Och inte trodde jag att ett ar senare, skulel sitta hara med en hyfsat framgangsrik blogg som aker sakta uppat, med blond har och en basta van som aldrig sviker mig ? Fika i klackskor och mittbena ? Nej for ett ar sedan sa fanns inte ens det pa kartan.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (17)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *