Las om du..

Jag har mangamanga ganger fatt kommentarer om hur jag fick upp min blogg pa "mest besokta" listan.
Da kan jag saga sahara, jag irreterar  folk. Jag ar provucerande och skit kaxig, jag ar bitchig och elak och tanker oftast inte pa vad jag sager. For om man sager sahara, sa ar det mycket roligare enligt mig ar att lasa en personens blogg som man inte gillar och har svart for. Folk tycker sakert att det ar skit kul nar jag och Dessie gor vara "patetiska" vidoinlagg, som ni bara maste lagga ut i eran blogg. Eller skriva om hur otroligt fjortis jag ar,    det ger mig bara mera uppmarksamhet. Och det roliga ar att det ofast handlar om avundsjuka. Folk som kommenterar elaka saker kan plotsligt ga fram till en pa stan och saga att ens blogg ar jatte bra och sen ga och skryta till sina kompisar. Ungefar som " jag hare traffat Kissies eller blondbella osv". Sa gor som mig, bli hatad. Och det ar for en bra sak – avundsjuka. Bara for att du ser sa mkt battre ut en dom flesta. Sa blir det latt sa. Om vi sager sahara, jag har vart fjortis. Otrligt fjortis, och pa natt satt for att jag var "mer fjortis"  en alla andra fjortisar som bara lyckades bli wannabes. Som satt om kommenterade dumt i mitt album,  sen gick fram till mig och sa. Gud vad fin du a vilken fundation anvander du ? Jag vet det later sjukt patetiskt, och det ar det. For dom flesta 94 93or har vart fjortis for ca 2 ar sedan. Det ar nog dar det kommer ifran, och pa natt  satt har jag alltid fatt uppmarksamhet. Jag behover egneligen inte saga ngnting, det sitter i blicken. Sjalvsakerheten ska lysa om en, det ar latt att fejka. Hall huvudet  hogt och kisa med blicken.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (64)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *