Pattaya

Hello, vi kom nyss hem till hotellt som vi chekade in pa for runt 2 timmar sen. Jag har suttit fem timmar i en bil rak i ryggen, gissa om det kanns. Funderar pa att gora en olijemassage, eller en thaimassage. Ska bli rikitgt skont faktikst.
Nar vi kom till pattaya sa gick vi och at pa donken . Donken har nog aldrig smakat sa gott, nar man ar hungrig. Sen sa gock vi vidare till Central place, ett enormt varuhus med allt man kan tanka sig. Sag ett par as snygga skor ! jag dooor. Herregud sa fina dom var, dom kostade bara 9000 baht.. Hehe.. Men hittade ett par nastan lika fina med nitar pa, som kostzade 5000 baht pa rean. Alskar det varuhuset. Ska foroska fa igang mitt internet, for det finns ju wifi pa hotellet.Sa jag kan formodligen blogga mera senare. Hoppas ni har det bra i sverige. Puss pa er
Forrestan, hur varmt ar det i eran stadsdel nu ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - New years

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *