Godmorgon..

Vaknade nyss, kl ar runt halv 2 hara och pappsen har gatt ut. Undarar vart han har tagit vagen ? Han skulle ga och kopa en macka pa subway till mig och han, och jag vaknade av att det borjade OS rengna och aksa.. Haha jag blir alltid lite orlig for att han inte ska komma tillbaka nar han gar ut i thailand :O haha lite gulligt. Och jag har lite angest, jag ar inte speicellt brun, och det ar ingen sol.. INGENINGENIGEN. Och jag ska ju hem snart, sa det forsta jag ska gora ar att lagga mit i ett soalrium. Haha 🙂

(Visited 9 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. cissi april 4, 2009 at 8:37 f m

  hoppas solen kommer fram igen då 🙂

  Reply
 2. Caroline april 4, 2009 at 9:29 f m

  Heej! =) Läser din blogg ofta hörredu! =P

  Men skulle inte du kunna hjälpa mig med designen lite på min blogg? Vill ha nått nytt…

  eller vet du någon som kan hjälpa mig?

  Kramkram<3

  Reply
 3. Linnea april 4, 2009 at 11:20 f m

  du är garanterat brunare än de flesta iaf ^^

  Reply
 4. langsie april 22, 2009 at 3:15 f m

  skäms inte dina föräldrar?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.