4:00 pa natten ?!

Halla ? Vad gor jag vaken nu, jag som ska upp om fyra timmar och byta hotell. For att vi ska till en av vardens storsta resorter. Sa da blir det sol och bad och… Tyvarr plugg, vi ska bo dara ett par dagar och sen sa bar det av till Bangkok, dar jag ska fixa naglarna. Och sa funderar jag pa att gora losogonfransar, lite fejkat.Men det blir skont att skippa sminket da.
Ni som har lov och allt ar sakert ute och festar jarnet vid det hara laget ? Medans jag sitter och super mig full pa CocaCola, har drcukit flera flaskor.. Suck, har inget battre for mig.
Sa jag avslutar det sista inlagget med God natt !
Posted in: Livsstil
Kommentarer (15)

You might also like

Alexandra Nilsson - Så mycket samlade ni ihop till barncancerfonden ♥ Josephine Qvist - GÖTEBORG OCH MARYKAY Alexandra Nilsson - Ta mig tillbaka Alexandra Nilsson - Vad jag handlar från mat.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *