Som ni alla skaert vet som laser min blogg. Sa har jag en liten annorlunda musiksmak. Den ar ganska enformig, och den enda musiken i mitt fall som jag tycker ar vard att lasa sa ar det Alicia moore, artistnamn Pink. Har gillat henne enda frans den forsta borjan, kan nastan alla hennes latar utantill. Och nar jag kommer hem sa ska jag kopa biljetter, till hennes konsert. Som dessie ska ga pa, fast det vet hon inte om en haha !
Sa tankte jag arrangera en liten tavling kankse, vi far se (eftersom jag inte kopt biljetterna en) Att en lasare far ga med mig och Desiree pa Pinks konsert den 10nde November..
 

Nu ar fragan, skulle du vara med och tavla ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Early mornings Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - MIN FÖRMIDDAG Hedda Dibinger - district môt Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Portfolio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *