Som ni alla skaert vet som laser min blogg. Sa har jag en liten annorlunda musiksmak. Den ar ganska enformig, och den enda musiken i mitt fall som jag tycker ar vard att lasa sa ar det Alicia moore, artistnamn Pink. Har gillat henne enda frans den forsta borjan, kan nastan alla hennes latar utantill. Och nar jag kommer hem sa ska jag kopa biljetter, till hennes konsert. Som dessie ska ga pa, fast det vet hon inte om en haha !
Sa tankte jag arrangera en liten tavling kankse, vi far se (eftersom jag inte kopt biljetterna en) Att en lasare far ga med mig och Desiree pa Pinks konsert den 10nde November..
 

Nu ar fragan, skulle du vara med och tavla ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - LA bound Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *