lar kanna Alma Idelshon (snigelson)

Detta ar min van Alma Idelshon, som mer ar kand som hasten efeter smeknamnen jag och cristina kom pa. Jag var en giraff och Cristina var en flodhast, vilket ogilades skarpt. Men Alma Idelshon (snigelson) Och Cristina Ebenfelt(Ebenfett) har dock da ngt gemnsamt ? Vi drev sa mycket med lilla Alma, genom att mitt hastgosedjur tog tagen i benen och ska "bastis". Alma som da tog illa upp ochhoppade ut genom mitt fonster 3 meter upp i luften i tyreso mitt i natten. La sig och sov pa den iskalla marken tills bussen kom pa morognen. Utan busskort eller batteri i mobilen smorade hon for bussshacffisen. Sa charmig som hon var den dagen, inget smink for sma mjukisar och en toffs. Charmtroll ! Tjejen som lever for helgen, for att sitta och kroka i en park sedan sluta arg som ett bi pa mariapool. Som bara aaalskar SBN.

Nu har hasten Alma fatt ett nytt smeknamn, Victalia krysmynta efremsdotter langstrump !

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Anonym april 5, 2009 at 9:04 e m

    vad använder du får rosa läppstift? märke, nyans? 🙂

    Reply
  2. alma april 6, 2009 at 12:25 e m

    driver du med mej varfor hittar du pa jag hade inte mjukisar och det var inte mitt i nateen kl va 6 pa morgonen och jag fick venta pa bussen i 10 min jevla idiot

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *