Tragiska javel

Postat av: batman

jag mår finemang! det är inte en sån stor grej för dom som inte kände personen, jag menar 5personer dör varje veckan genom självmord framför lokaltrafiken, har ni medlidande för alla dessa som dör varje vecka? och när det är ett emo som hoppar bryr sig ju knappt en jävel bara för att det var en emo.

sv:Jag kanner oftast medlidande, jag kande kanppt Malin nu i slutet. Det dor folk varje dag. Men att en jamnarig tjej som jag vet finns i din umgangeskrets. Som miste liovet i dina omrdaden. Sa skriver man inte sahara, visst kanner man mindre medlidande nar man inte kanner personen. Men man maste tanka pa vad man skriver, det var inte lange sedan det hara hande. Man har respekt, sa mycket stolthet har ingen.
Tank att det hara ar en ung person som har alskat sina forladrar. Skrattat at skamt. Alskat att ga ut. Det som hande var inte dirket planerat, hon heter  "pakslov :D" pa facebook. Nagonting som hon formodligen satt fram emot.  Men tyvarr bara fick uppleva en dag av.
Tank dig henne lilla kropp ligga pa barhuset pa en iskall "sang". Du bor kanna medlidande, och jag hoppas innerst att du skamms javligt mycket.

 

Posted in: Livsstil

You might also like

Lisa Anckarman - THE BLOGGER HAT Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Keela - Viva la Juicy - Glace Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *