Tragiska javel

Postat av: batman

jag mår finemang! det är inte en sån stor grej för dom som inte kände personen, jag menar 5personer dör varje veckan genom självmord framför lokaltrafiken, har ni medlidande för alla dessa som dör varje vecka? och när det är ett emo som hoppar bryr sig ju knappt en jävel bara för att det var en emo.

sv:Jag kanner oftast medlidande, jag kande kanppt Malin nu i slutet. Det dor folk varje dag. Men att en jamnarig tjej som jag vet finns i din umgangeskrets. Som miste liovet i dina omrdaden. Sa skriver man inte sahara, visst kanner man mindre medlidande nar man inte kanner personen. Men man maste tanka pa vad man skriver, det var inte lange sedan det hara hande. Man har respekt, sa mycket stolthet har ingen.
Tank att det hara ar en ung person som har alskat sina forladrar. Skrattat at skamt. Alskat att ga ut. Det som hande var inte dirket planerat, hon heter  "pakslov :D" pa facebook. Nagonting som hon formodligen satt fram emot.  Men tyvarr bara fick uppleva en dag av.
Tank dig henne lilla kropp ligga pa barhuset pa en iskall "sang". Du bor kanna medlidande, och jag hoppas innerst att du skamms javligt mycket.

 

(Visited 8 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Joel april 5, 2009 at 9:16 e m

  Jag skulle verkligen skämmas.

  Reply
 2. malins bästavän april 5, 2009 at 9:23 e m

  Malin tog INTE SJÄLVMORD, visa lite respekt. Om ni inte står henne nära och inte vet mycket om vad som hände tycker jag ni ska hålla käften allihopa.

  Reply
 3. sofia april 5, 2009 at 9:43 e m

  emo som emo vi är alla människor

  Reply
 4. sofia april 5, 2009 at 9:44 e m

  emo som emo vi är alla människor

  Reply
 5. batman april 5, 2009 at 9:46 e m

  nej jag vet ju inte vad som hände bruden för jag kände henne inte det minsta och jag blir väldigt förvånad över att du säger att hon finns i min umgänges krets eftersom att jag aldrig hört talas som henne. men jag förstår att ni folk är väldigt ledsna över det som hänt eran kompis och jag förstår då att ni blir sura över det opassande jag skrev. och ja, jag tycker det är synd om hennes släkt och nära & kära.

  Reply
 6. Wraith april 5, 2009 at 9:56 e m

  Men seriöst, vad i helvete?

  Har folk ingen respekt för sorg längre, eller vad är det frågan om?

  Kanske borde vissa få en liten, eller rejäl, väckarklocka.

  Reply
 7. Nathalie april 5, 2009 at 10:09 e m

  Om hon inte skäms efter vad du skrivit så är hon fan inte mänsklig…

  Reply
 8. m april 5, 2009 at 10:13 e m

  Men herregud, hur fel kan en person egentligen utrycka sig, varför skriva "emo" de va de dummaste jag hört idag i allafall. varför skulle ingen bry sig? Tror alla bryr sig om de miljontals varje dag även fast de inte skrivs, och om detta va någon paulina kännt är de klart hon skriver om henne

  Reply
 9. Alicia Andersson april 5, 2009 at 10:14 e m

  jag blev verkligen paff. Hur i HELVETE kan en person utycka sig som den dära "Liza" har gjort? Folk är det fan fel på!

  Tycker det är bra att du försvarar personen i fråga.

  Reply
 10. Anonym april 6, 2009 at 9:56 e m

  Amen vilken dum idiot. Även om de skulle vara ett emo så bryr väl sig dens kompisar lika mycket som vi bryr oss om Mulls?! Så du menar att du inte skulle bry dig om din kompis dog? Att det finns så dumma människor alltså -.-

  Reply
 11. Anonym april 7, 2009 at 9:32 e m

  malin tog inte själmord hon gömde sig i tunnelbanetunneln för vakten ska ingen fatta det och du paulina du skriver såjäkla konstiga saker du är fett ful dessi ä mycket finre en dig och smartare och coolare:)

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *