Malin Karlsson

Jag blev chokad igår när jag satte på min mobil.. Jag fick ett sms från Malins pojkvän Robert. Där han anser att både jag & Desiree har snackat skit om Malin & sagt "yes äntligen är hon borta". Sen så träffade Dessie en av mina gamla kompisar som är bosatt i årstahavsbad och han sa till henne "hur fan kan du vara så känslokall mot malin" och slängde igen dörren. HALLÅ ?

Wake up, jag har aldrigt sagt någonting om Malin. Så sluta hitta på en massa skit. Även om hon  inte stog mig speciellt nära, och inte ens gillade mig nu i slutet. Så blev jag oxå ledsen, jag kankse inte grät. Men med tanke på att jag kände Malin en snutt på sommaren 07 så är detta hemskt. Mer en hemskt, och dessie har inte heller sagt någonting. Både jag och hon skrev ett par rader i våran blogg för att vi ville visa medkänsla. Och så får jag ett sånt hära smsa. Jag vet inte hur jag ska berskriva, jag har en klump i halsen. Att folk ens tror så om mig får mig att bli tårögd. Så ni som nu tror att vi har snackat skit om Malin  död. så är svaret nej. Nej och åter Nej. Här förösker man  känna medkänsla och folk bara kastar skit i ansiktet och hittar på en massa saker.. .Fyfan asså !

(Visited 547 times, 1 visits today)

47 Comments

 1. linda, april 13, 2009 at 5:04 e m

  herregud, är han knäpp eller ? ;O

  Reply
 2. linda april 13, 2009 at 5:05 e m

  btw, låter som han VILL sätta dit dig/er, herregud, hoppas hon inte tror honom !

  Reply
 3. Cecilia april 13, 2009 at 5:09 e m

  Men usch på han :o,

  Reply
 4. L i n n [ S A I K ] april 13, 2009 at 5:13 e m

  Fy fan ;s Det var ju ändå du som dampade på hon där "Batman" för att hon skrev som hon gjorde, och du har bevis på det med. Så det är ju inte du som gjort fel.

  Reply
 5. Anonym april 13, 2009 at 5:58 e m

  ha lite medkänsla för robert vafan

  Reply
 6. wilma april 13, 2009 at 6:00 e m

  Vad har hänt med hon Malin?

  Reply
 7. Anonym april 13, 2009 at 6:23 e m

  orka publicera det i sin blogg?

  Reply
 8. Johanna april 13, 2009 at 6:23 e m

  Hon typ tog "självmord" iaf de jag hört, va full och gömde sig för vakteerna och sen typ blev hon körd av ett tåg, något sånt.. Tycker jävligt synd om henne, rip Malin även ifall jag inte kände henne!

  Reply
 9. Anonym april 13, 2009 at 6:24 e m

  wilma; hon ramlade framför tåget, är vad jag hört iaf:/

  Reply
 10. anna april 13, 2009 at 6:38 e m

  så jävla onödigt att skicka sånt där, fastän man sku ha känt eller int ha känt får man väl visa att man är lessen.. oh gaaad 😛 int skrev ni ju ens nå fuult om henne

  Reply
 11. Sara april 13, 2009 at 6:44 e m

  HENNES KILLE HETTE INTE ENS ROBERT DIN BLÅSTA BLONDIN

  Reply
 12. michelle april 13, 2009 at 6:59 e m

  bra att du visar vart skåpet ska stå

  Reply
 13. Anonym april 13, 2009 at 7:25 e m

  konstig kille..

  Reply
 14. Anonym april 13, 2009 at 7:49 e m

  robert har fan ingenting just nu, spelar inte fotboll längre och fatta hur han mår? inte konstigt om han får höra rykten och kanske tar illa upp, självklart eftersom hans flickvän är död och om ngn säger ngt så vill han ju iaf kolla av det? shit paulina, skärp dej lämna inte ut honom här

  Reply
 15. Anonym april 13, 2009 at 7:53 e m

  robert har fan ingenting just nu, gör nästan ingenting och fatta hur han mår? inte konstigt om han får höra rykten och kanske tar illa upp, självklart eftersom hans flickvän är död och om ngn säger ngt så vill han ju iaf kolla av det? shit paulina, skärp dej lämna inte ut honom här

  sara, han heter visst robert din dumma fan, lek inte att du kan, håll käften

  Reply
 16. robert april 13, 2009 at 7:54 e m

  JA VET ATT NI HAR SNACKAT SKIT , SLUTA LJUGA

  Reply
 17. Anonym april 13, 2009 at 7:58 e m

  hur dog hon ? :O

  Reply
 18. maja:) april 13, 2009 at 9:47 e m

  hennes kille hette visst robert det är ju synd om paulina som får skit för det som hon inte ens gjorde!

  Reply
 19. SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA, FUCKING HORUNGE DEEEEEEEEEEEEESSS!!!!!!!!! april 13, 2009 at 9:51 e m

  HAHA ALLTSÅ ÄR DU SEEEERIÖÖÖÖÖÖÖS LR? =O VART FAN ÄR VI AVUKSJUKA PÅ DIG HELT ÄRLIGT? DU INTALAR DIG SJÄLV HELA TIDEN ATT VI ÄR DET PÅ DIG FÖR ATT DU HAR EN SÅN DÅÅÅÅÅÅÅÅÅLIG JÄVLA SJÄLVFÖRTROENDE O DU TROR ATT DU KAN "HJÄRNTVÄTTA" OSS GENOM ATT SKRIVA SÅDÄR!?! ASG* DIN DUMMA JÄVLA HOOOORUNGE, DU HAR INGET PERFEKT LIV, INGEEEEEEN HAR DET O KOMMER INTE HA HELLER, ALLTSÅ ABOOOOOOOOW TJEJEN, MANNAN DU HAR VEEEEEEERKLIGEN HAFT EN KRAFTIGT TASKIGT BARNDOM, JAG SVÄR PÅ ALLT, HAHAHA DIN MAMMA SKITER JU TOTALT I DIG, DET MÄRKER MAN JU RAKT IGENOM, JAG MENAR HADE DIN MORSE BRYTT SIG HADE DU INTE VARIT EN SÅN HÄR LITEN HORA SOM SKRIVIT SÅDÄR OM OSS UTLÄNNINGAR, JÄVLA SKAAAAABB!

  OCH DU HAR FÖR DET ANDRA INTE ENS ETT LIV FÖR ATT SKRIVA OM "DINA UNDERBARA DAGAR I DITT LIV", HAHA PATETISKA JÄVLA LILLA FJORTISUNGE, VVÄX BARA UPP DU AHR SKÄMT UT RESTEN UTAV SVERIGES BEFOLKNING, FÖR DU TROR ATT ALLA SVENSKAR TYCKER SÅ OM OSS BLATTAR, HAHA ORKA INTALA SIG SJÄÄÄLV, JÄVLA MOOOOOBBBOFFER, DU ÄR VERKLIGEN SÖNDERMOBBAD & TRO MIG, DU HAR VERKLIGEN SKRIVIT SKIT OM BLATTAR PÅ ETT FEL STÄLLE DÄR DU BOR PÅ, I STOCKHOOOOOLM DÄR AAAALLAAAA BLATTAR BOR TYP, HAHAHA SKAAAAAABB FUCKING FUCKFACE, DU KMR ATTÅKA PÅ FEEEEETTTTTTT MED STRYK, ÅK BAR BLÅA LINJEN, SNÄLLA OM DU ÄR SÅ MODIG SOM DU ÄR I BLOGGEN VISA DIG OCKSÅ VARA DET NÄR DU ÄR I STAN OSV,O KOM TILL TENSTA, RINKEBY, NORSBORG, SPÅÅÅÅNGA HAHA ABOOOW NEGRERNA HÄR SKULLE KNULLA SÖNDEEEEEEEEEER DIG MED DERAS 40 CM LÅNGA TJOCKA KUK DIN HORA, SÅ LÄGG NER DIN FUCKING BLOGG JÄVLA FITTA!

  OM JAG VAR DU HADE JAG INTE VELAT LEVA ENS, JAG HADE TAGIT NÄRMASTE BRON & HOPPAT NER FAKTISKT, FÖR JAG MENAR INTE FAN KOMMER DU UNDAN MED DETTA ALLS, INTE EN CHAAAANS LILLA DESHORA! & DU, SOM BLATTE LOVAR JAG DIG DET SOM VET HUR VI FUNKAR 🙂 DITT LIVS STÖÖÖÖRSTA MISSTAG HAR DU FAN I MIG GJORT!

  MEN SOM SAGT SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA, HOE

  Reply
 20. Roberts vän april 13, 2009 at 10:59 e m

  Jag var med honom när han skickade smset. Han såg alla komentarer om inlägget och där stod det bl a att han skulle ha knuffat malin, och att hon tog livet av sig. Sen när du skriver såhär "Har ocksa fatt manga kommentarer om hur hon dog. Alla sager olika vissa sa att hon hoppade framfor taget, andra sa att hon la sig pa sparet." är det självklart att det börjas spekulera om att hon FAKTISKT tog livet av sig, vilket hon inte gjorde. Han blev sur över att du får folk att tro massa saker som inte är sant. Visa lite respekt för fan, för oss som faktiskt är jättepåverkade, och inte minst för hennes familj. Så nu förstår du kanske varför han gjorde som han gjorde?

  Reply
 21. Nathalie april 13, 2009 at 11:28 e m

  Omg @ Roberts vän. Ofta han har rätt till att skriva falska anklagelser för att han är ARG? Vafan ska det leda till liksom?

  Alla är fan ledsna över att Malin dog, även vi som inte stod henne så nära. Och det är knappast bara Paow som trott att hon begick självmord. Alla fattar väl att rykten sprids så fort innan man får veta vad som har hänt. Har man hört att någon begått självmord så är väl inte första tanken direkt att "det var säkert en olycka" om man inte är personen nära…

  Jag förstår iaf inte vrf han gjorde som han gjorde? Varför inte bara säga som det var?

  Reply
 22. N A T A S H A april 14, 2009 at 12:54 e m

  Hej, jag vill påminna dig och alla andra som ser detta att jag har frågestund idag, jag skulle uppskatta att ni klickade in er och ställde frågor, hur sjuka som helst.. ja det kan alltså vara vilken fråga som helst !

  – jag kommer att svara på ALLT ! 🙂

  puss på alihoppa!

  http://www.latimbella.blogg.se

  Reply
 23. N A T A S H A april 14, 2009 at 12:54 e m

  Hej, jag vill påminna dig och alla andra som ser detta att jag har frågestund idag, jag skulle uppskatta att ni klickade in er och ställde frågor, hur sjuka som helst.. ja det kan alltså vara vilken fråga som helst !

  – jag kommer att svara på ALLT ! 🙂

  puss på alihoppa!

  http://www.latimbella.blogg.se

  Reply
 24. Anonym april 28, 2009 at 11:48 f m

  Jag tror inte du har snackat skit om henne. Men asså det var en kille i vår skola som hade sagt ''Äntligen är hon borta'' och det blev et bråk pga det.

  Reply
 25. Adam maj 9, 2009 at 2:08 e m

  hörru din jävla fjortis! du ska sluta publicera en massa skit på din blogg om den här händelsen, du har ingen aning om vad som hänt, du tror FÖR mkt på rykten. Jag satt fan på tåget efter minnesstunden och hörde dig eller din kompis sitta och snacka SKIT! Och om nu Roobert skickade det här smset så får du ta det med honom din patetiska hora!

  Reply
 26. c maj 9, 2009 at 10:01 e m

  okej, även fast du och dessie är blåsta, så tror jag fan i mig inte att ni skulle säga något sådant.

  Reply
 27. Céciliaa maj 11, 2009 at 6:41 e m

  Fan va patetiskt att du sitter och snackar skit om människor som försvinner pga. hemska händelser!

  Vadå gotta sig i andra liv? FYFAN fjortis-äckel!!!!!

  Hon har familj, vänner och släktingar som lever i sorg! Använd huvudet för fan!!!!!

  Reply
 28. Johanna maj 13, 2009 at 12:58 e m

  ASSO HALLÅ!!!! VAFAAN MALINS KILLE HETTE ROBERT!! OCH MALIN VA FULL!!! + HON GICK TILL TÅG SPÅRET BARA FÖR ATT VAKTERNA INTE SKULLE SE HENNE O ATT DOM ITNE SKULLE RINGA HENNES MAMMA!!! MEN HON VISSTE INTE ATT TÅGET KOM O DÅ BLEV HON PÅKÖRD

  +

  HON GICLK TILL TÅGET BARA FÖR HENNES KILLE VA OTROGEN!! ERA JÄVLA IDIOTER VAFAAN, NI TROR FÖR MKT PÅ RYKTERNA ALLTSÅ!! JAG VA HENNES VÄN. SÅ HÅLL KÄFTEN NÄR NI INTE VET NÅNTING!!!! (FÖRUTOM NI SOM VA VÄN MED MALIN)

  Btw vila i frid malin älskling :'( <3<3333

  Reply
 29. :( maj 14, 2009 at 6:14 e m

  vilken station hände detta på?

  RIP MALIN KARLSSON!

  <3

  Reply
 30. :( maj 14, 2009 at 6:18 e m

  JOHANNNA, jag håller med dig! nog det bästaste kommenterarn!

  RIP än igen <3

  Reply
 31. Karin maj 24, 2009 at 12:53 e m

  Att ni alla inte skämms! Hur kan ni ens aha sånna här diskutioner om en person som har lämna oss!

  Tänk efter vad ni håller på med!

  Reply
 32. Söta Ali du vet... juni 4, 2009 at 10:45 e m

  vem bryr sig folk dör hela tin -.- självmord? /care

  Emo jävel

  Reply
 33. Nora C juni 5, 2009 at 2:38 e m

  Skjønner ikke at det er mulig at folk kan sitte inne på internett og diskutere sånt når en dere kjente/kjenner er DØD! Jeg kjenner ikke malin, jeg er norsk men jeg synes selv det er forferdelig trist. Og kan heller ikke skjønne meg på noen av dere som kommer med sånne usakelige kommentarer og krangling ++ rykter. Svensker er bare så dumme;p

  Reply
 34. Anonym juni 6, 2009 at 11:15 f m

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  http://www.featuring.blogg.se

  Reply
 35. Yess juni 10, 2009 at 12:21 f m

  håller med norsken..skäms fan över endel folk ibland, blir spyfärdig.

  Reply
 36. Anonym... juni 20, 2009 at 1:37 f m

  Jag kände inte ens Malin men vill ändå ge mina kondoleanser till hennes anhöriga och till hennes vänner.

  Vad jag undrar är hur ni orkar att hålla på som ni gör. Visa lite respekt för flickan som dog. Det spelar ingen roll hur hon dog, det som spelar roll är att en flicka har dött och lämnat ett stort tomrum efter sig själv. Visa lite mognat och sluta med pajkastningen.

  Reply
 37. mabelle juli 5, 2009 at 11:19 e m

  för det första vill jag bara säga till alla som säger att paow är en hora/fjortis osv håll bara käften för ni behöver inte gå in på hennes blogg och skriva massa kränkande komentarer! men jag tycker ändå inte att du borde publicerat d här i din blogg för det är för privat och kanske inte så kul för robert heller..

  Reply
 38. maja juli 5, 2009 at 11:29 e m

  sluta diskutera allt som hänt om malin!
  rip hjärtat!

  Reply
 39. hm augusti 25, 2009 at 11:07 f m

  funderat på att folk reagerar olika när någon dör, om man bryr sig om någon måste man acceptera att de kan reagera på konstiga sätt och säga dumma saker, men med tiden ändrar de sig alltid, man är bara människa.

  Reply
 40. Malin augusti 28, 2009 at 3:14 f m

  Paow.. vanligtvis tycker jag om dig och din blogg men i det här inlägget tänker du nästan lite för mycket på dig själv… sluta tänk på dig själv och försök förstå hur det känns för alla som stod henne så nära… självklart är de ledsna och arga… då är det lätt att säga dumma saker… försök att förstå. ta inte illa upp men jag förstår precis hur de känner sig.. jag har varit i samma sits. kram

  Reply
 41. jojo september 1, 2009 at 10:50 e m

  så fina låtar på youtube om malin. RIP Malin.

  Reply
 42. lindAAAAAAAA september 12, 2009 at 4:10 e m

  jag tycker att människorna här ska sluta spekulera i vad som verkligen hände med Malin. Hennes vänner, släkt & familj vet. Och om inte ni vet ska ni inte lägga näsan i blöt, för då har ni inte någonting med händelsen att göra. Lägg eran tid på, och ägna era tankar åt att sörja och minnas Malin istället!
  VILA I FRID MALIN KARLSSON!

  Reply
 43. Sofia juni 30, 2010 at 3:26 e m

  Jag tycker att ni ska sluta diskutera det här. Det räcker om hennes närmsta vet hur hon dog. Paow, jag tror inte att du sa så om Malin! Ni var ju vänner. När man läser dina inlägg fattar man hur mycket du saknar henne. Men detta är ju lite privat och så, varför lägga upp det i bloggen då så hela sverige kommer att se det?
  Men nu tycker jag alla slutar tjata och bara sörjer och minns Malin. Som Linda skrev.

  R.I.P Fina Malin <3

  Reply
 44. Anonym februari 24, 2013 at 11:13 f m

  Tror mer på Robert det var hans fv så jag tror inte han skulle ljuga om något så jobbigt som skitsnack.R.I.P Malin Karlsson.

  Reply
 45. Sannaaaaa! mars 9, 2013 at 8:54 e m

  Vila i fred Malin vi älskar dig<333:((

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *