Malin Karlsson

Jag blev chokad igår när jag satte på min mobil.. Jag fick ett sms från Malins pojkvän Robert. Där han anser att både jag & Desiree har snackat skit om Malin & sagt "yes äntligen är hon borta". Sen så träffade Dessie en av mina gamla kompisar som är bosatt i årstahavsbad och han sa till henne "hur fan kan du vara så känslokall mot malin" och slängde igen dörren. HALLÅ ?

Wake up, jag har aldrigt sagt någonting om Malin. Så sluta hitta på en massa skit. Även om hon  inte stog mig speciellt nära, och inte ens gillade mig nu i slutet. Så blev jag oxå ledsen, jag kankse inte grät. Men med tanke på att jag kände Malin en snutt på sommaren 07 så är detta hemskt. Mer en hemskt, och dessie har inte heller sagt någonting. Både jag och hon skrev ett par rader i våran blogg för att vi ville visa medkänsla. Och så får jag ett sånt hära smsa. Jag vet inte hur jag ska berskriva, jag har en klump i halsen. Att folk ens tror så om mig får mig att bli tårögd. Så ni som nu tror att vi har snackat skit om Malin  död. så är svaret nej. Nej och åter Nej. Här förösker man  känna medkänsla och folk bara kastar skit i ansiktet och hittar på en massa saker.. .Fyfan asså !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (47)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *