Svensk morgon

Hej svenska folket. Allt bra ? Jag mår toppen, förutom att jag fortfarane är torr i ansiktet känner mig "frasig". Så jag ska gå och bada i Elizabeth Arden ansiktscrem. Skit skönt. Btw så hade jag besöksrekord igår. Har min blogg verklig blivit så mycket bättre nu när jag är i sverige …? Och stavningen är bättre ? Bra va =)

Ska ut och träffa Maria och Desirée snart. Vi ska typ till sätra. För att jag ska lämna Steffis tröja. Sen så chillar vi nog lite dära. Sen bär det av till tyresö. Som jag för ett par månader sen hade skämt ut mig så mycket så att jag inte kunde gå ut. Skönt att dom inte är speicellt långsinta i tyresö då. Men det verkar typ som jag och Dessie åker dit och bah "tja här i vi bli våra kompisa?" haha hemska tankte.
Ska äta frukost nu, bloggar mera senare !


Den hära bilden har jag inte tagit själv. Det är bara ett sätt att få uppmärksamhet på. Lyckas jag ?!
Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Elin Hagberg - Magiska soffan är kommen!! Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - New drop x Lices Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *