Och svaren om Malin Karlsson..

Sag att jag fick ett par kommentarer om att jag inte kande Malin osv. Vi var vanner 07 men inte umgatts sen dess.
Men jag vet att det ar manga som paverkas av hennes dod.  Det ar hemskt, och jag kan fortfarande inte forsta det. & jag vet att det ar manga som kanner medkanlsa, som ar forkrossade och kanner sig maktlosa. Jag kankse inte grater, men jag ar ledsen.. En tjej som hade hela livet framfor sig.  Alla som laser detta borde ha en tyst minut for henne..

Har ocksa fatt manga kommentarer om hur hon dog. Alla sager olika vissa sa att hon hoppade framfor taget, andra sa att hon la sig pa sparet.Jag tycker det ar ointressant,visa respekt for hennes familj och vanner. Jag kommer ihag henne som en tjej som alskade livet, som alskade att festa och var alltid glad. Men jag har inte traffat henne pa lange.   varfor skule hon hoppa framfortaget ? En van till mig som kanner henne bra sa att det var en olyckshandelse. Mer en sa vet jag inte. Sa en gang till,
 rest in peace ♥

(Visited 11 times, 1 visits today)

65 Comments

 1. Athina april 5, 2009 at 12:33 e m

  läs gärna min blogg om det som hände och mina egna åsikter om saker och ting, så länge har många hållt med mig..

  Reply
 2. Anonym april 5, 2009 at 12:35 e m

  stackars tjej, rip

  Reply
 3. Anonym april 5, 2009 at 12:38 e m

  det jag hörde av nån av hennes kompisar var att hennes kille hade gjort slut tidigare på kvällen och att hon hade tagit droger och då lagt sig på spåret..

  Reply
 4. anna april 5, 2009 at 12:53 e m

  :(<3

  Reply
 5. lollo april 5, 2009 at 12:59 e m

  hoppas hon villar i frid gud vad hemskt 🙁

  Reply
 6. L i n n [S A I K ] april 5, 2009 at 1:10 e m

  Klart man blir ledsen även om man inte kände henne, som du sa: Hon hade livet framför sig.. Dessutom, hon dog. Hon förlorade sitt liv, och folk tror inte man blir ledsen bara för man inte kände henne? Klart som fan att det är sorgligt.

  RIP.

  Reply
 7. Anonym april 5, 2009 at 1:13 e m

  R.I.P, det var verkligen hemskt…

  Reply
 8. elin april 5, 2009 at 1:21 e m

  jag kände henne inte, men klart man blir ledsen, hon var ju så ung med:(

  R.I.P

  Reply
 9. anna april 5, 2009 at 1:28 e m

  :(<3

  Reply
 10. Anonym april 5, 2009 at 1:29 e m

  jag kände henne inte överhuvudtaget, och jag blir skitledsen när något sånt händer vem som helst, även fast jag inte känner den personen, det är ju hemskt liksom..

  Reply
 11. Anonym april 5, 2009 at 1:52 e m

  Jag tror inte hon laggt sig på spåret, då hade ju någon hunnit stoppa henne :S men hur det än gick till (de spelar ingen roll) för de e så hemskt iallafall :/ r.i.p!

  Reply
 12. Linda april 5, 2009 at 2:10 e m

  Vad hemskt

  Reply
 13. Nina april 5, 2009 at 2:15 e m

  Det värsta är: Hur kommer det sig att så många säger sig ha sett vad som hände, men att de inte ingrep? Hade jag varit där och sett någon lägga sig över spåren hade jag försökt hindra personen direkt, eller om någon sprang mot spåren när bommarna gått ner och tåget var påväg, då hade jag försökt komma ikapp och hindra henne från att hoppa. För att fortsätta: Vem fan gav henne droger och alkohol? I den åldern ska man omöjligen kunna komma åt sådant, visst hade hon ett liv framför sig, men det var något som hon själv och andra samtidigt höll på att förstöra genom att dra henne ner i träsket.

  Sammanfattning: Stackars Malin, icke-omtänksamma åskådare

  Reply
 14. Anonym april 5, 2009 at 2:23 e m

  hur fan kan du säga att dom som såg på inte gjorde något? vad vet du om den saken "nina"? Dom skrek säkert och dom försökte nog, tror fan inte dom bara stog där. Min kompis gjorde fan allt för hindra henne, det är fan inte så jävla lätt som du tror, det kallas chock idiot

  Reply
 15. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 16. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 17. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 18. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 19. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 20. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 21. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 22. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 23. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 24. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 25. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 26. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 27. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 28. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 29. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 30. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 31. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 32. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 33. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 34. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply
 35. victor april 5, 2009 at 2:31 e m

  Hej, Skulle du vilja leva länge?

  Åldrandet slaktar och torterar massor med gamla människor i dagens samhälle + kraschar vår samhällsekonomi, Men åldrandet kan faktiskt besegras!

  Min blogg handlar om åldrandeproblemet, jag tycker att vi ska engagera oss mer i forskning kring åldrandet så att vi kan få bukt med den silvergrå massförintelsen och skapa en ändlös sommar av ungdomlig vitalitet.

  Så kolla in min blogg och engagera dig i kampen mot åldrandet.

  http://victorbjoerk.blogg.se

  /Victor

  Reply