Sag att jag fick ett par kommentarer om att jag inte kande Malin osv. Vi var vanner 07 men inte umgatts sen dess.
Men jag vet att det ar manga som paverkas av hennes dod.  Det ar hemskt, och jag kan fortfarande inte forsta det. & jag vet att det ar manga som kanner medkanlsa, som ar forkrossade och kanner sig maktlosa. Jag kankse inte grater, men jag ar ledsen.. En tjej som hade hela livet framfor sig.  Alla som laser detta borde ha en tyst minut for henne..

Har ocksa fatt manga kommentarer om hur hon dog. Alla sager olika vissa sa att hon hoppade framfor taget, andra sa att hon la sig pa sparet.Jag tycker det ar ointressant,visa respekt for hennes familj och vanner. Jag kommer ihag henne som en tjej som alskade livet, som alskade att festa och var alltid glad. Men jag har inte traffat henne pa lange.   varfor skule hon hoppa framfortaget ? En van till mig som kanner henne bra sa att det var en olyckshandelse. Mer en sa vet jag inte. Sa en gang till,
 rest in peace ♥

Posted in: Livsstil
Kommentarer (65)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *