Det dara med tsunamin ar skit hemskt. Hur maga barn om forlorade sina familjer osv. Visst det har en natur forklaring. Men enda, om man tanker sahara (jag vet det later hemskt) i srilanka eller idien. Kommer inte riktigt ihaghar lkite hajrslapp, sa dog det 150 000 personer, det ar ingenting ? Om man tanker pa hur stor deras lokalbefolkning ar. runt 50 00000 personer om inte mera. Pa ngt satt ar australiens eldar menade, liksa tusnamin. Precis pa alla kineser som tror pa hokuspokus med av sina tiger morrhar. Sa tror jag att allting har en mening, aven om varden ar grym. Alla har delade asikter, men det ar min.

 
Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)
 • Emma "Miss Perfect"

  jag tror också allting har en mening,

  ur ont kan gott komma.

  Men jag tycker dte är tragiskt när sånt som tsunim och andra sådana saker sker :/

 • L i n n [S A I K ]

  Det som hände är otroligt hemskt, men ja.. Jag tror som du, att allting har en mening.

 • Jasmin

  Jag tror att allt som sker har en mening!

 • jenny

  Jag tror att allt har en mening , det som hände var hemskt.

 • Emma Olsson

  eldarna i Australien berodde ju på klimatförändringen.

 • Anonym

  min nära kusin dog i tsunamin, det förstörde en stor del av min släkt.

  han satte sitt liv på spel för att rädda den han älskade, sin flickvän. De båda visste att bara en kunde överleva. han tyckte att de skulle vara hon.

  hon misste sin mamma sin pappa.

  hade bara sin bror kvar.

  saknar honom så.

  det var den första julen utan honom.

  o tydligen inte den sista.

  </3

 • anonym

  har inte tänkt på det innan..

  men nu när du skrev om det så fick det mig verkligen att tänka..

  jag tror att allt har en mening, och en förklaring..

  även fast vi kanske inte kan förstå (och lista ut varför) ibland.

 • Anonym

  har inte tänkt på det innan..

  men nu när du skrev om det så fick det mig verkligen att tänka..

  jag tror att allt har en mening, och en förklaring..

  även fast vi kanske inte kan förstå (och lista ut varför) ibland.

 • sofia

  Jag tror också att allt har en mening, jag var i Thailand när tsunamin hände o allt, jag var så nära att förlora min bästa vän och hennes famlij och min familj… den händelsen fick mig att uppskatta alla jag har runt omkring mig, inte ta allt för givet. Men i nu läget ´har ändå inte händelsen påverkat mig, det är bara när jag väl tänker på allt som hände den dagen :/

 • Josefine

  Jag håller helt klart med dej!:)

 • natalie

  jag håller med dig! men dom flesta muslimen tror att alla naturkatastrofer är ett tecken på att den sk "domedagen" ska komma..och det låter faktiskt inte helt omöjligt

 • Lady Humpalot - fun & fearless

  Jag vet inte riktigt, tror nog mer på att det mesta händer av en slump. Däremot är nog vissa naturkatastrofer "menade" eftersom de har hänt med jämna mellanrum i många miljoner år, människolivet i sig tror jag däremot är lite mer random.

 • Annie

  Visst får du tro precis som du vill..men tycker verkligen inte det finns någon mening med att så måmnga oskyldiga ska få sätta livet till för att "det är meningen". Sen eldarna i austrailen beror på klimatförändringarna som vi MÄNNISKOR bland annat orsakar. Jäkligt nyfiken på att höra vad för gott som kom från tsnunamin..thailändare och andra människor i asien som förlorade jobb, släkt och familjer osv och vi från sverige och övriga världen som förlorade anöhriga..jag kan inte se någon mening alls med det som hände. Det var naturen, en jordbävning som skedde av en slump. Men som du säger..alla har sin åsikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *