One night in bangkok

Traffade nyss Suppis, han kom till varat hotell. Och nu sitte vara paron och dricker ol, fanns inte  speciellt mycket att gora. Sa vi pallarde oss ner till internet cafet for att blogga. Jag hjalper hnm med sitt inlagg for att han ar ju sa bra pa att blogga *smile*. Imorogn sa ska vi aka till vattenlandet, dar jag var pa idag. Menmen.. Ar sakert roligare att vara dara med en kompis.


och den "fina" biladen pa mig…. For att komma till Suppis blogg klicka hara

Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES! Lisa Anckarman - RELEASE PARTY @BERNS Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - JUST LIKE THIS, ALL DAY LONG We Are One - FREDRIKA TIPSAR OM MODE

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *