Godmorogn..

Vaknade sjukt tidigt idag, runt 8.00. Var ritkgit lange sedan. Kanns skont att inte sova bort hela dagen. Med tanke pa att vi var ute och drack och kollade pa Gogo Barerna igar, lite kul faktiskt. Men iallfall Suppis ringde och vackte mig och ar nu pavag till mitt hotell, vi ska bada och aka till MBK  tror jag. Ar inte riktigt saker, menmen.. Det ar fint vader ut..!
Forlat folket, jag hinner inte blogga mera. For internet cafet ar sa j*vla dyrt ! 50 baht per 15 minut, det star pa dorren "2 baht per minut" Javla skurkar !!! Men passar pa pa att svara pa en fraga, kommer at plocka ut en fraga varje dag framover. Sa fraga pa lite saker, sa kankse jag valjer just din fraga 😉

Postat av: Bella

Snälla!! Snälla!! Svara på min fråga!
När ska du åka hem! vilken dag jag är så nyfiken på det!
Älskar din blogg!
Svara så fort som mögligt tack!
Kramrkam

sv: Tjenare Bella !
Sjalcklart skan jag gora det, jag aker hem idag. Kl 1:00 i thialnsk tid, motsvrar 18.00 i svensk tid tror jag. Sa jag kommer hem imorogn, om inte planet stortar da. Kul att hora 🙂
Puss pa dig..!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (124)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *