Sthlm with paow and Dessie

Hej alla läsare 🙂
Hur har eran dag varit ? Min har varit toppen ! Mer en bara toppen, jag har ju förf*n  vart med min bästavän Dessie !
Förlåt för att jag inte uppdaterat något idag, jag känner mig hemsk . Men vafan jag har ju vart med Dessie. Så nu ska jag berätta lite kortfattat om min dag. Jag vakna av att pappa väckte mig på planet, och bad mig sätta mig upp för att vi skulle landa. As skönt för att resan gick så fort för att jag sov hela tiden. Sen så tog vi taxi in till Hornsgatan till pappsens affär där Dessie kom och mötte mig, vi kramade varandra i säkert 5 minuter. Jag blev så glad så att jag nästan började grina ..! Sen så skjutsade han hem oss till mamma, och jag har nästan aldrig blivigt så glad av att träffa min irreterande syster Angnes ! Fick en kram och en puss Hiih ..
Vi gick nästan direkt upp till Trollbäcken och käkade kebab, jag gick ut med mitt otroligt chrmiga löshår som hade färgats grönt av klorvattnet som jag badade i för första gången i thiland.. Hihi not hot ! I centrum så träffade vi Thai Andre och några till, som Dessie blev bästis med, som frågade mig (pga av mitt gröna hår) Är det du som är grintchen ?
Inte kul.. Men Dessie sinkade mig hela tiden, och till slut fick jag åka hem och ta bort löshåret och så blonderade vi håret. Det är jätte fin färg nu faktiskt. Aja sen så fixade vi oss och åt pizza (tjockisvarning, men vad gör man inte ?)
Åkte till Tcentrum och träffade miss P.. Jag fick sitta i porten och vänta medans dom två pratade och det slutade med att dom började bråka.. Så vi tog bussen in till gullmars, och på bussen in så träffade vi två tjejer. Som var 90or, jätte snälla och dom gillade vårat sätt att provucera i bloggen, att vi står för vad vi säger osv.. Jätte kul ! Cred till dom . Till slut så kom vi till gullmarsplan där vi träffade Sussi och Shaima och åt pompa, tog bussen tillbaka till hem till mig. Och hon skämde ut sig rejält genom att sitta och sjunga " vi har det bra har bak i bilen och vi vill inte vara med om någon krock".. Hah lite kul. Sen så träffade vi ett par tjejer jätte gulliga, som oxå läste våran blogg ! Jätte gulliga och as grymma, vi ska festa med dom imorogn. Hihi.. Nu ska Dessie blogga !


Vi och dom söta tjejerna i tyresö !


Och den hära bilden bjuder vi helt enkelt på !


Årets första riktiga sommar bild !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *