Äntligen hemma *skönt*

Hejhej. Nu är jag hemma, när jag såg Globen  i sikte så blev jag riktigtrikitgt glad ! Jag andades ut och struntade helt och hållet i allt och tänkte "snart hemma snart hemma håll ut".. För ja..

Min syster är laktosintolerant och kan inte äta någonting med mjölk i. Eller ibland kan hon det, det är olika vissa dagar. Och idag är en sådan dag då hon inte ens tål potatisgratäng. På vägen till stocholm så envisades jag med att man blir så himla tjock av mcdonalds och att jag helldre ville äta på MAX. Vilket jag ångrade när jag kom dit. Där kommer jag in med mjukskläder, när fula studenter går in. Också killar självklart. Skämdes lite då kan jag faktikst säga. Fast nejnej jag skäms aldrig. Men min syster villa abolsut inte äta där ( eftersom jag vill äta där och hon ville jävlas lite, ja ni vet hur små barn är).. Men det gjorde vi ändå. Och då skulle hon aboslut ha en liten potatisgratäng, fast hon visste att hon inte tålde. Så vi stannade till 3 gånger på vägen… En gång för att hon höll på att kräkas en gång för att hon var kissnödig och en gång var för att potatisgratängen ville ut…

Så min stackars syster mådde riktigt dålig och fick kramper i magen och skrek som ett jag vet inte vad… Hemskt att se min syster så dåligt. Men när hon ständigt ber om glass och milkshake och tråta vaniljsås och jag vet inte vad. Så vet hon att hon får ont i magen, och att hon i värsta fall kräks. Men hon bryr sig inte, hon typ lever för mat.. Eller nja kankse inte. Aja vilken tjockis hon är…

Men nu är jag hemma, oskadd ! Det trodde ni inte va ? & här är ett par bilder från idag..

Lillasyster och Casper ( Min plastpappas mammas hund)

Dock så verkae han inte gilla läget speciellt myclet hos mig..

Nej som sagt… Han verkade inte gilla mig något vidare..

Ojoj, han fick vara fotomodell. För jag hade inget annat att göra. Synd så ställde han int upp på bild tråkigt nog..

Jag och lillasyster älsk

När vi var på "kiss pausen" vissst var det fint ?

Våran lorthund Kenci som satt och flåsade mig i nacke i 6 timmar. Skönt va ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Ideal of Sweden summer launch Caroline Roxy - Blondie Josephine Qvist - FAN VAD BRA MAN MÅR Alexandra Nilsson - Efter regn kommer solsken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *