Äntligen hemma !

Kom nyss hem efter att ha vart med vanessa alma balle och alla istan. Är så sjukt trött eftersom jag inte sov natten till idag. Hemskt. Mina påsar bara växeer och växer. Men nu ska det färgas utväxt. Och sen ska jag sova, så kommer att bli en lite tråkig uppdatering. Men  ska föröska hålla mig upp,

Kom nyss hem till pappsen som fortfarande bor kvar på årtsa havsbad… Vi får tillbaka lägenheten i mariatorget  om 3 veckor wiho !

Det har funntits bättre tider och jag har vart piggare.. Skjut mig. Måste börja sova asså…
Posted in: Livsstil

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Rockstar Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *