Är med Täässs

Träffade Tessie i C för ett par timmar sedan. Vi solade solarium, och det behövdes verkligen ! Jag har hört att man kan bli beroende av att sola, eller få typ ångest om man blir blek.. Haha herregud, det är nog farligare än cigaretter.

Vi har fixat oss i par timmar och nu är vi äntligen klara. För att gå ut och göra ingenting. Vad har ni  för planer för idag ? Tell me !

Så här ser Tess ut idag, en "gäst outfit" eller något. Haha !

Och lilla jag 🙂

Visst är vi söta ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Caroline Roxy We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Caroline Roxy - Bangs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *