Jag är inte kompis med Dessie. Vi bråkar bara inte. Är inte det bra ? Vi har kommit fram till att vi vuxit ifrån varandra, och kan nu snacka utan att skrika. Varför inte vara glad för min skull istället ?

Jag dricker ibland. Men inte inte ofta. Sist jag drack var hemma hos Philips grannar. Där drack jag  tre  öl . Och gången innan den drack jag två glas vin på Valbrog. Inte mer, jag har inte vart full förns jag var i Thailand Vilket var ca 3 månader sedan. Jag går på fest utan att dricka. Jag kan ha kul utan alkohol, men ibland så vill jag bara dricka Thats it..

Jag röker ibland. Jag förnekar det inte. Jag kan stå för vad jag gör. Och jag röker bara vid speciella tillfällen, det kan vara skönt ibland. & det känns busigt, jag älskar att göra saker jag inte får. Men det är bara ibland, kankse 3 st i veckan.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (133)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *