Hej alla söta & fula där ute !

Nu kl halv två är vi änligen hemma efter en ganska meningslös dag. Känns skönt att ligga i mitt nystädade rum som luktar gott av doftljus, tilsammans med min allra bästavän igen. Det var så länge sen känns det som, och det var väldigt länge sedan mitt rum var städat för den delen också. Nu kör jag inte med alla bloggares "trender" och har jätte stökigt rum längre ! Najs som fan .

Idag efter att jagt vart hemma hos dessie så drog vi ut och mötte Jenoa Johnny och Aron och några andra vänner som händer i tcentralen en del.. Vi hälsade och tog in fika innte på waynes coffe, innan vi träffade Nicole som jag inte träffat på jätte länge, som jag har känt förns jag gick i trean. Vi drog till gullmars och där träffade vi Johan.. Vi åkte med samma buss som honhom för att vi skulle till tyresö kyrka och kolla på när  fjortismatte söp ner sig själv. Så slutade det med att vi bad Stajfs bästa kompis ringa dit henne för att vi hade lust att bråka lite, en riktigt ful brud som är otrevlig mot verkligen alla. Det slutade med att  ALLA bråkade, hennes kompisar och dom som hade lurat dit henne, våra "nya" nerstupade brudar som hade fjortsfylla, alla bråkade. Det var helt sjukt, dessie var flippad och jag höll mig mest på avstånd. Men jag tjaffsade också lite, var inte speciellt taggad för att jag hade klackskor på mig, i skogen ! Fatta vad ont jag har i fötterna nu¨.

Men jag och Izza var med varandra, och stog och skrattade åt den otroligt fula bruden. Dessie sa " jag står här och nu och slå mig då din fula sniff ".. Haha men hon sa inte så mkt utan stog bara där och log. Irretrande och pinsam brud helt ärligt.

Kommer ihåg för något år sedan, så 5 st pers delade på en vodka. Och man satt ute och det slutade med att man stoppade fingrarna i halsen. Haha ! En av brudarna tvingade sin tjejkompis att spy, och Annie lakkade och började dampa på henne av någon anledning.. Det var faktikst lite kul . FJORTISFYLLA is what I talking about.. Haha

Men nu fick vi skjuss hem av Emlas mamma, jätte snällt faktikst. Annars hade både jag och Dessie som är utan busskort – stå och vänta en timme på gullmarsplan bussen utan batteri i telfonen, till gullmarsplan och därefter åka hem därifrån.. Skulle tagiit typ 2 timmar ? Aja nu är vi iallfall hemma. Jätte skönt !

¨

Jenoa tötis !

Jag idag 🙂

¨

Tjaa vad ska man säga ? Dessie dricker för mycket !

Haha tacobar !

På väg till stan 🙂

Nicole skolans bitch, haha göllig

¨

Dessie och Johan

Juhawn haha

¨

Enda bilden på supersöta barbie Izza 🙂

Tro det eller ej, men dom kallade det  här för "fest" ..

Haha nu bjuder jag på mig själv, yeah !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (71)

You might also like

Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna Alexandra Nilsson - Lanseringsfrukost Alexandra Nilsson - Testar magnetfransar Alexandra Nilsson - Fler bilder från eventet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *