dessie den riktiga ”fajtaren”

Hej alla söta & fula där ute !

Nu kl halv två är vi änligen hemma efter en ganska meningslös dag. Känns skönt att ligga i mitt nystädade rum som luktar gott av doftljus, tilsammans med min allra bästavän igen. Det var så länge sen känns det som, och det var väldigt länge sedan mitt rum var städat för den delen också. Nu kör jag inte med alla bloggares "trender" och har jätte stökigt rum längre ! Najs som fan .

Idag efter att jagt vart hemma hos dessie så drog vi ut och mötte Jenoa Johnny och Aron och några andra vänner som händer i tcentralen en del.. Vi hälsade och tog in fika innte på waynes coffe, innan vi träffade Nicole som jag inte träffat på jätte länge, som jag har känt förns jag gick i trean. Vi drog till gullmars och där träffade vi Johan.. Vi åkte med samma buss som honhom för att vi skulle till tyresö kyrka och kolla på när  fjortismatte söp ner sig själv. Så slutade det med att vi bad Stajfs bästa kompis ringa dit henne för att vi hade lust att bråka lite, en riktigt ful brud som är otrevlig mot verkligen alla. Det slutade med att  ALLA bråkade, hennes kompisar och dom som hade lurat dit henne, våra "nya" nerstupade brudar som hade fjortsfylla, alla bråkade. Det var helt sjukt, dessie var flippad och jag höll mig mest på avstånd. Men jag tjaffsade också lite, var inte speciellt taggad för att jag hade klackskor på mig, i skogen ! Fatta vad ont jag har i fötterna nu¨.

Men jag och Izza var med varandra, och stog och skrattade åt den otroligt fula bruden. Dessie sa " jag står här och nu och slå mig då din fula sniff ".. Haha men hon sa inte så mkt utan stog bara där och log. Irretrande och pinsam brud helt ärligt.

Kommer ihåg för något år sedan, så 5 st pers delade på en vodka. Och man satt ute och det slutade med att man stoppade fingrarna i halsen. Haha ! En av brudarna tvingade sin tjejkompis att spy, och Annie lakkade och började dampa på henne av någon anledning.. Det var faktikst lite kul . FJORTISFYLLA is what I talking about.. Haha

Men nu fick vi skjuss hem av Emlas mamma, jätte snällt faktikst. Annars hade både jag och Dessie som är utan busskort – stå och vänta en timme på gullmarsplan bussen utan batteri i telfonen, till gullmarsplan och därefter åka hem därifrån.. Skulle tagiit typ 2 timmar ? Aja nu är vi iallfall hemma. Jätte skönt !

¨

Jenoa tötis !

Jag idag 🙂

¨

Tjaa vad ska man säga ? Dessie dricker för mycket !

Haha tacobar !

På väg till stan 🙂

Nicole skolans bitch, haha göllig

¨

Dessie och Johan

Juhawn haha

¨

Enda bilden på supersöta barbie Izza 🙂

Tro det eller ej, men dom kallade det  här för "fest" ..

Haha nu bjuder jag på mig själv, yeah !

(Visited 13 times, 1 visits today)

71 Comments

 1. Hahahah juni 18, 2009 at 2:27 f m

  hahah känner du hj, stajf och alla dom:S

  Reply
 2. misa juni 18, 2009 at 2:32 f m

  gör det ont att ta pircing i tungan?

  Reply
 3. emma. juni 18, 2009 at 2:40 f m

  *vilket röj de va där vid bänken ;)*

  Reply
 4. Anonym juni 18, 2009 at 5:01 f m

  guuud va ni e cooolaaaa

  Reply
 5. Bella juni 18, 2009 at 5:33 f m

  Verkar som om ni ändå hade ganska så roligt 😀 ta vara på eran vänskap nu!bella

  Reply
 6. Anonym juni 18, 2009 at 7:51 f m

  solat halva ansiktet?? du är ju kritvit halva ansiktet uppe

  Reply
 7. Anonym juni 18, 2009 at 9:08 f m

  kolla in min blogg 😀

  puzz <3

  Reply
 8. Michaela juni 18, 2009 at 9:18 f m

  Så hon var sorglig som inte slog ..?
  Jag undrar jag vad som rör sig i era sönderblonderade huvuden ..
  🙂

  Reply
 9. alexandra juni 18, 2009 at 9:34 f m

  haha, rolig dag =P puss puss!

  Reply
 10. Marina - Maarimba - juni 18, 2009 at 10:16 f m

  Suck. Jag trodde att du hade lagt ner sånna har skitfjantiga inlägg?

  Reply
 11. Sandra juni 18, 2009 at 10:28 f m

  Du vet om att du blir en ganska hemsk människa när du umgås med Dessie? Sen säger jag inte att det är hennes fel, men det verkar ju vara något i ditt lilla huvud som slår fel när du börjar umgås med henne. jag började läsa din blogg ganska nyligen, tyckte att du verkade som smart mogen tjej. Ibland har man fel.

  Reply
 12. Anna juni 18, 2009 at 11:02 f m

  Ni är förfan seriöst helt sjuka i huvudet. Ringer dit människor för att bråka med fulla personer, för att ni vaddå? KÄNNER FÖR DET?? :S PRECIS när en 15 årig tjej har blivit mördar som du själv snackar om.. Det är inte konstigt att små fjortisar som er dör när ni håller på så.. vafan håller ni på med. helt sjukt. gå hem och plugga matte lr fucking läs en bok, eller ha en mysig vanlig film kväll som man ska ha när man är typ 5 år som ni är

  Reply
 13. Anonym juni 18, 2009 at 11:07 f m

  Har Jenoa blogg? 🙂

  Reply
 14. LONA juni 18, 2009 at 11:21 f m

  ni glömde ju mig ?:P

  Reply
 15. Natë. juni 18, 2009 at 11:33 f m

  suck! seriöööst tjejen väx upp förfan! En riktig tjej bråkar och slåss inte för det första, och ringer definitivt inte efter någon bara för att de är kul med bråk. seriöst det är riktigt pinsamt. hoppa sdu fattar hur mycket du skämmer ut dig paulina 🙂

  Reply
 16. Sandra juni 18, 2009 at 11:37 f m

  När blev ni kompisar igen? Grattis till det i alla fall^^

  Reply
 17. Anonym juni 18, 2009 at 12:03 e m

  Fjortis fylla, fjortisbråk… passande kväll till er fjortisar. Och sen varför slog inte dessie först för? Ni som hade dragit ditt hon "Sniff" och ni gjorde inte ett piss! Haha snacka om töntar… stor i käften liten på jorden

  "Aa jag står här nu, slå mig då" vad fan är det?? Haha seriöst… det är äkta fjortis snack, först gå runt och säga att man ska slå nån sen när väl kritan kommer så blir man helt plötsligt chiiiiken

  Reply
 18. Anonym juni 18, 2009 at 12:10 e m

  okej typ FETASTE jackan när det inte är vinter längre? HALLÅ!

  Reply
 19. Rosa juni 18, 2009 at 12:47 e m

  Det är så härligt att några av de stora bloggarna kan bjuda på sig själv!! 🙂

  Reply
 20. Anonym juni 18, 2009 at 12:53 e m

  hahaa är det Nicole RONGI från ks? 😀

  Reply
 21. Anonym juni 18, 2009 at 1:00 e m

  moget att vilja bråka!
  Tänker du överhuvudtaget på vad som hände therese!
  uppenbarligen INTE!
  Rätt patetiskt!

  Reply
 22. idah juni 18, 2009 at 1:30 e m

  Men gud vad dåligt, asså stå på er tjejer ni äger!! 🙂 älskar dig & dessie paow! <3

  Reply
 23. Jennifer juni 18, 2009 at 2:06 e m

  Funderat på att dra ner solarium eller brunkräm? (:

  Reply
 24. Elin juni 18, 2009 at 2:12 e m

  Tråkigt att ni känner att ni behöver bete er på det viset. Har varit inne och läst din blogg två-tre gånger, du verkade vara riktigt smart och en okej förebild för yngre personer. Min åsikst(säkert helt orelevant för dig) är att hitta tillbaka till den tjejen, eller vara snäll och sluta blogga. Med förebilder som er (dig och Dessie m.fl) är det ju inte konstigt att tragedier som Therese's mord händer. Snälla, väx lite och var den människa du kan vara.

  Reply
 25. Zarah juni 18, 2009 at 2:17 e m

  hejsan! Vad föredrar du? Chai eller vanlig latte? Svara gärna på frågan i min blogg, hoppas du får en fin dag!

  http://zlundin.blogg.se

  Reply
 26. cecilia juni 18, 2009 at 2:18 e m

  inte dålig flaska de där 😛

  Reply
 27. cami juni 18, 2009 at 2:36 e m

  så nu ska du dissa tess ''skit bra'' kompis 😉

  Reply
 28. Ida' juni 18, 2009 at 2:43 e m

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAH xD vi säger så, Paow och Dessie, vid bänken satt BARA jag och fredrika från början och körde ett spel, sen kommer flera typ hj izza och ni två och några till, det var inte direkt alla som var där.. hihi vad roligt xD

  Reply