GRATTIS I EFTERSKOTT..

Igår  fyllde Therse Johanssan Rojo 16 år.. Men hon fick aldrig upplevsa sin födelsedag, sin sommar eller sin framtid. För  andra människors avundsjuka. Hoppas du fick en bra födélsedag där uppe bland alla änglarna. Vila i frid !

(Visited 41 times, 1 visits today)

53 Comments

 1. Amanda juni 18, 2009 at 2:51 f m

  Finaste ängeln, Therese Johansson Rojo <3 vila i frid.

  Reply
 2. elin juni 18, 2009 at 3:01 f m

  grattis och R.I.P
  hemskt, även fast jag inte kände henne, har bara hört lite om vad som hände:/

  Reply
 3. emma. juni 18, 2009 at 3:04 f m

  * grattis på 16 års dagen och vila i frid therese !<3 *

  Reply
 4. Josefine juni 18, 2009 at 3:10 f m

  * Så himla sorgligt, 🙁 *

  Reply
 5. Jenilita juni 18, 2009 at 4:17 f m

  Jag kände inte henne alls men har föjt alla artiklar, forum bloggar mm som bloggat om detta, har även klickat in till bruden som sitter häktad för mordet med sin kille http://www.tovalinder.blogg.se tror jag det var eller http://www.tovelinder.blogg.se

  Det ända jag vet om therese är det jag läst i hennes blogg hon kommenteráde även min som så många andras. Det e helt ofattbart att en människa med så mycket liv togs ifrån oss.. Må dom som gjorde det brinna i helvetet.. Helt seriöst.. varför ska dom få mildare straff för att dom är unga?? Är man 16 år så vet man vad som är rätt eller fel.. Rättsystemet i sverige är ett skämt..

  VIla i frid tess!

  Reply
 6. jennifer juni 18, 2009 at 8:41 f m

  så sjukt sorgligt!
  grattis Therese johansson rojo på 16 årsdagen
  vila i frid<3

  Reply
 7. Frida juni 18, 2009 at 9:21 f m

  blev hon mördad?! oj stackarn!
  Grattis Tess!

  Reply
 8. Emelie ♥ juni 18, 2009 at 9:51 f m

  usch vad jag hatar avundsjuka folk som mördar en annan :O eller visst de skulle bara misshandla henne men det är ju också helt sinnes sjukt :O hon dog alldeles för tidigt ..

  GRATTIS

  Reply
 9. Someone is here juni 18, 2009 at 9:57 f m

  TILL Jenilita

  NEJ nej nej det är inte Toves blogg,den andra tjejen är ju utbytesstudent i Usa och är 18år,Tove var ju 16år. Jag känner ingen utav men man har ju läst så mkt om dom.nästan varje dag sen Tess dog,i söder om söder,aftonbladet och på internet. Känner inte dem,dem är betydligt yngre än mig typ 10år men i min ålder var ingen så psykisk skadad som ungdomar är nu,folk högg inte varandra i ryygen,folk hinkade inte lika mkt som nu och dem flesta tjejer var oskulda tills dom fyllde 17 18år,att prata om sex var något mkt stort,ungdomar går fel väg och det därför saker och ting händer. Iafall av någon konstig anledning drömde jag om Terese rojo även om jag inte känner henne,bor ju nära där hon dog också. Drömde att hon satt på en vit häst och med några andra tjejer och galopperade över rosa moln. Jag tror på livet efter döden och jag kan lova er att Therese har det mycke bättre där än i planeten jorden,Den här planeten är både ett helvete och en paradis för visa men ingen är nöjd till 100% alla har problem i botten. Tack för mig leverpastej. /Someone is here

  Reply
 10. Kicki juni 18, 2009 at 10:26 f m

  Tragiskt samt hemskt hur illa det kan gå!

  Men jag tror inte ett smack på att du sörjer henne, för både du och D utnyttjar såna här chanser till era bloggar, twwi på dej

  Reply
 11. i. juni 18, 2009 at 10:44 f m

  Svartsjuka.. INTE avundsjuka.. när ska ni lära er skillnaden? :S

  Reply
 12. Anonym juni 18, 2009 at 10:51 f m

  vila i frid <3

  Reply
 13. JB juni 18, 2009 at 11:01 f m

  Åh vad gulligt! 🙂

  Reply
 14. d juni 18, 2009 at 11:08 f m

  Vila i frid

  Reply
 15. LONA juni 18, 2009 at 11:23 f m

  Grattis till henne 🙂

  Reply
 16. rebecca juni 18, 2009 at 11:36 f m

  sjukt ..
  vila i frid ! <3

  Reply
 17. Nina juni 18, 2009 at 11:36 f m

  hoppas du mår bra där uppe med änglarna:)
  FYLLER OXÅ ÅR IDAG!-13 ÅR,HIHI

  Reply
 18. Nina juni 18, 2009 at 11:36 f m

  hoppas du mår bra där uppe med änglarna:)
  FYLLER OXÅ ÅR IDAG!-13 ÅR,HIHI

  Reply
 19. Anonym juni 18, 2009 at 12:55 e m

  Vila i frid vännnen, vi kommer alltid minnas dig som den snälla och positiva tjejen som tog alla andra före sig själv. Hoppas du har det bra i himlen. Rest in Peace </3

  Reply
 20. En modells liv juni 18, 2009 at 1:00 e m

  Hej!
  Ska vi lägga till varande på bloglovin? 🙂
  För vi båda vill ju ha en extraläsare, eller hur? =)

  Reply
 21. rebecca juni 18, 2009 at 1:09 e m

  stackars tjej 🙁 grattis, vila i frid*

  Reply
 22. lovisa juni 18, 2009 at 1:21 e m

  grattis till henne.
  rest in peace

  Reply
 23. emelie juni 18, 2009 at 1:51 e m

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  SUGEN PÅ LÅNGT HÅR NU TILL SOMMAREN ? JAG SÄLJER HÅRFÖRLÄNGNINGAR FRÅN 250 KR! HAR SUPER REA NU! PÅ ALLA MINA HÅRFÖRLÄNGNINGAR! HAR FLERA LÄNGER & ALLA FÄRGER! MEJLA: [email protected] för mer info!

  Reply
 24. Zarah juni 18, 2009 at 2:05 e m

  *hejsan! Vad föredrar du? Chai eller vanlig latte? Svara gärna på frågan i min blogg, hoppas du får en fin dag! Är även hårmodell :)*

  http://zlundin.blogg.se

  Reply
 25. Marie juni 18, 2009 at 2:05 e m

  Postat av: Jenilita

  Jag kände inte henne alls men har föjt alla artiklar, forum bloggar mm som bloggat om detta, har även klickat in till bruden som sitter häktad för mordet med sin kille http://www.tovalinder.blogg.se tror jag det var eller http://www.tovelinder.blogg.se

  Är du störd eller? Du kan ju inte bara skriva en adress som du TROR att det är, plus att båda är fel! Hallååååååå!!!! Fattar du inte att du kan få någon annan att råka illa ut pga sånt där`? Plus att jag tycker rättssystemet i Sverige funkar jävligt bra i förhållande till många andra länder..!

  Reply
 26. Märta-li juni 18, 2009 at 3:02 e m

  Hej tjejer!
  Jag heter Märta-Li, läser era bloggar regelbundet och kommenterar lite då och då.

  Jag är så sjukt less på dels 1) idioter som kommenterar era bloggar och är så jävla nasty att deras mammor skulle säga upp kontakten med dem om de visste hur de tilltalade andra…2) alla dessa fucking spammare. Jag vill gå in och säga sluta spamma, dra åt helvete och dö, meeeeeeeeeeen…det skulle vara att vara som kategori 1) av människor -idioter.

  Så.
  Ni har ju båda blogg.se och igår upptäckte jag att man kan blockera IP-adresser. Jag har inte provat det själv än, men jag får fittiga kommentarer av min pappas flickvän bla som jag ska blockera fittan på. (ursäkta mig)

  Ni får ju IP-numret när de kommenterar, ta det, gå in på inställningar-> fliken moderering, översta rutan och BLOCKERA!

  Så slipper alla se de här idioterna, för det är så sjukt störande att måsta sitta och scrolla tills man fyller 60 för att komma ner till kommentarsrutan.

  GÖRT NU!!!

  Kramar

  Märta-Li

  Reply
 27. Amanda juni 18, 2009 at 3:16 e m

  Vila i frid! <3

  Reply
 28. emelie juni 18, 2009 at 3:23 e m

  gud vad tråkigt tänk att andra gör såna här saker. det är tragiskt. grattis och vila i frid vännen*

  Reply
 29. linneaa juni 18, 2009 at 4:01 e m

  vila i frid, thres rojo. <3

  Reply
 30. Anonym juni 18, 2009 at 4:10 e m

  vila i frid<3

  Reply
 31. Soso juni 18, 2009 at 5:02 e m

  Grattis lilla ängel<3 vila i frid sötnos saknar dej!!!<33:(

  Reply
 32. Anonym juni 18, 2009 at 5:39 e m

  Grattis 🙂
  Vila i frid !

  Reply
 33. gloria juni 18, 2009 at 6:27 e m

  men seriöst, sluta spamma! :O lär dig något

  Reply
 34. :(R.I.P juni 18, 2009 at 7:48 e m

  grattis! R.I.P

  Reply
 35. Lily juni 18, 2009 at 9:17 e m

  little whore got what she deserved for fucking around. What goes around comes around.

  Reply
 36. natalie juni 18, 2009 at 11:01 e m

  "ensmartarekissie": Vad fan är felet på dig människa? det här inlägget är till therese och du spammar länkar dig din dåliga jävla blogg? Vadfan har du i huvet? varför inte bara visa lite respekt till oss som sörjer täss och faktiskt uppskattar att folk tar det här på allvar och visar medlidande? du är helt jävla störd i huvet.

  Vila i frid älskade therese.<3

  Reply
 37. ice juni 18, 2009 at 11:29 e m

  Inte för att jag könner henne, men Grattis.

  Reply
 38. Anonym juni 19, 2009 at 12:11 f m

  R.I.P ;/

  Reply
 39. Linn juni 19, 2009 at 12:44 f m

  Grattis Täss<3 ingen förtjänar mer än du att få fria sin sextonårsdag bland änglarna !

  Reply