Det finns stunder som man aldrig glömmer..

Även om jag inte kände dig speciellt bra, så är det så hemskt. Att på onsdag så var det två månader sen det hände. Du har funnits i mitt huvud varje dag förns dess. Att se folk som stått dig så otroligt nära. När jag sov i Roberts säng, så låg jag och kollade upp på fotot på dig, kollade på brevet du hade skrivit.. Det känns så hemskt. Och det är hemskt att se folk som står mig nära så nere. Någonting man aldrig kommer att glömma, det är någonting som tynger ner i bröstet. När R visade mig ett armaband som det stog " M R" på.. Så sa han att det står för Malina Robert.. Så gulligt. Det vägen du valde var inte rätt, det var så orättvist..

Det enda jag kan säga är att alla här nere saknar dig så, jag hör ditt namn varje dag. Folk säger " en sån hade Malin"… Eller " så brukade malin göra".. Du är inte bortglömde iallfall, och det kommer du aldrig att vara. Kommer ihåg sommaren 07, tiden som var den abolsut bästa i mitt liv. Och du deltog en liten bit, det var alltid du som fick en glad. Med ditt busiga lilla skratt och dina knasiga idér. När du alltid lånade min tuschpenna på elverket, och när vi gick in och skrev " [email protected] <3 [email protected] <3 [email protected]".. Rebecka berättade att hon såg det, ditt namn lyste starkast under målafärgen. Låter lite patetiskt. Men tack för dom få knäppa minnena med dig.

Jag ville bara tacka för det fina väderet du gav oss nu i helgen , Vila i frid Malin Karlsson, det sägs att gud tar sina favoriter  först….

(Visited 17 times, 1 visits today)

26 Comments

 1. Noisebastard juni 2, 2009 at 3:45 f m

  Jättetråkigt det som hände, men jag är skeptisk emot att så många hänger ut henne såhär på nätet… Dvs utav de som inte kände henne så bra.

  Reply
 2. JENILITA juni 2, 2009 at 4:04 f m

  Fint skrivet PAOW, Må henne nu för evigt vila i frid

  Reply
 3. SKÖNHETSTIPS & HEMMAKURER juni 2, 2009 at 5:24 f m

  Jag hoppas att hon vilar i frid och att de som faktiskt står henne nära kommer över det. Men precis som nosiebastard skrev, varför hänger man ut henne på nätet sådär när man "inte kände dig så bra" …hur kan du då säga att "Gud tar sina favoriter först" när du i själva verket inte hade ett nära band till henne? Ta inte illa upp, det känns bara som att det blivit en innetrend att hänga ut människor som gått bort på nätet och verka optimalt ledsen. Det skriker bara påhitt och bekräftelse.

  Reply
 4. emma. juni 2, 2009 at 9:00 f m

  fint skrivet paow ! RIP Malin!

  Reply
 5. Anonym juni 2, 2009 at 9:37 f m

  men om de nu fanns så många "underbara"människor,varför tog hon då sitt liv..:S Dom kunde ju ställt upp mera för henne,hergud.Då kanske dom inte va så undrbara?eller så kännde hon sig utanför?inte vet jag,bara min gissning.

  de går inte riktigt ihop.

  Reply
 6. Sandra - yes yes! juni 2, 2009 at 10:06 f m

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist Rasist

  Reply
 7. Marina - Maarimba - juni 2, 2009 at 10:58 f m

  Fint skrivet men jag håller med ovanstående om att man inte bör hänga ut människor man inte kände så väl. Jag vet själv människor som tagit sitt liv. Som tur var stod de aldrig mig så nära att jag själv behövt bearbeta eller känna mig skyldig. Men jag skulle aldrig komma på tanken att hänga ut dem på nätet, när inte deras närmsta gör det. Vet inte hur det är i det här fallet, men överallt tycker jag man ser tendensen att sörja folk mer när dom dött, än älska dem när de lever.

  Reply
 8. tajma juni 2, 2009 at 11:09 f m

  R.I.P han borde inte tagit livet av sig,, !

  men ert lidandet smittar av!

  Reply
 9. Johanna juni 2, 2009 at 11:19 f m

  Fy vad hemskt :S men fint skrivet!

  Reply
 10. Johanna juni 2, 2009 at 11:20 f m

  Samla enkla poäng och få presentkort härifrån http://www.freestreet.se/?r=15213 . Det kan knappt bli enklare. Själv samlade jag 50 poäng på ca 10 minuter 😛 Och då du registrerar dig får du redan 20 poäng 🙂 Dessutom har dom ett sådant erbjudande nu att om du har poäng till ett 500kr presentkort så får du nu ett 1000kr presentkort 😛 allt dubblas 😉 så tänk på det!

  Reply
 11. ASENA juni 2, 2009 at 1:25 e m

  vad gulligt av dig att skriva en hel text 🙂

  Reply
 12. Anonym juni 2, 2009 at 1:42 e m

  men hon tog väll inte ens livet av sig ? .. lr?

  Reply
 13. SLUTA !!!!!!!!!!! juni 2, 2009 at 2:18 e m

  Men när ska sluta säga att hon tog livet av sig? det var en olyckshändelse.. alla säger de förutom du!! du e så patetisk.. och alla som va nära vänner med henne säger att du å dessie bara låssas att ni kände henne.. för egentligen gjorde ni inte de.. ni visste bara vem hon va.! VISA LITE RESPEKT FÖRFAN!

  Reply
 14. Anonym juni 2, 2009 at 2:55 e m

  vad hände med henne??

  Reply
 15. Athina juni 2, 2009 at 3:33 e m

  varför ska du leka bra kompis nu när hon är borta? du och dessire borde skämas som fan!!! varför ligger ni på Roberts säng för era idioter? och dessie försöker leka snäll medans hon håller på med han som var tillsammans med Malin..

  RIP Malin

  Reply
 16. Anonym juni 2, 2009 at 3:47 e m

  har du dyslexi?

  Reply
 17. Louise juni 2, 2009 at 3:57 e m

  verkligen fint skrivit!

  har precis vart med om samma sak, fast jag stog henne jag kände lite närmare.

  Det är verkligen så hemsk och jag tänker på henne varje dag.

  men vi får alltid hoppas att dom har det bättre på andra sidan.

  och om det skulle vara något, så finns jag här.

  även fast jag tyvärr inte känner dig

  Reply
 18. Lindholm juni 2, 2009 at 5:19 e m

  Fint skrivet! Tänker också på det nästan varje dag.. även fast jag inte kände henne!

  Reply
 19. Emma juni 2, 2009 at 6:52 e m

  Jag vet precis hur det känns, fast jag stod min mormor välldigt nära. och hon dog för typ 1 månad sen och hon var bara 60 år och dog i cancer 🙁 Men man får lära sig att leva med det, sorligt nog.

  PUsssss

  Reply
 20. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idioter! juni 2, 2009 at 7:48 e m

  HON TOG FUCKING INTE LIVET AV ER OCH DET ÄR FÖRFAN BARA SNÄLLT AV HENNE ATT HON SKRIVER OM DET???? HON TOG INTE LIVET AV SIG OKEJ?!?!??!?!?!?! SLUTA FUCKING SÄGA SAKER NI INTE VET ETT SKIT OM ERA JÄVLA FITTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan vad respektlösa, helt idiodiska. vet ingenting, vill skriva värre saker men nej håller det inne! håll bara käften och skriv bra saker om den här texten för det är inte vem som helst på bilden okej?!?!?!??! shit asså !!!!!!!!!

  fint skrivet förresten .

  Reply
 21. Anonym juni 2, 2009 at 7:50 e m

  HON TOG FUCKING INTE LIVET AV ER OCH DET ÄR FÖRFAN BARA SNÄLLT AV HENNE ATT HON SKRIVER OM DET???? HON TOG INTE LIVET AV SIG OKEJ?!?!??!?!?!?! SLUTA FUCKING SÄGA SAKER NI INTE VET ETT SKIT OM ERA JÄVLA FITTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! fyfan vad respektlösa, helt idiodiska. vet ingenting, vill skriva värre saker men nej håller det inne! håll bara käften och skriv bra saker om den här texten för det är inte vem som helst på bilden okej?!?!?!??! shit asså !!!!!!!!!

  fint skrivet förresten .

  Reply
 22. *pil upp* juni 3, 2009 at 10:38 f m

  som "!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! idioter!" säger säger jag!! min kompis kände henne..dom va bästisar. fint skrivet <3

  Reply
 23. sofia juni 3, 2009 at 5:44 e m

  men snälla? ni har väl ingenting att göra om hon skriver det eller inte, det är hennes blogg.. och någon anonym skrev nåt jävligt korkat… du vet väl inte ens varför hon tog livet av sig, eller hur? du kan ju inte skylla på kompisarna, eller familjen och så vidare. jävla puckon!!!!

  fint skrivet och jag må hon vila i frid!

  Reply
 24. Ida juni 3, 2009 at 6:27 e m

  Varför tog hon livet av sig?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *