Hej sötnosar !

Hello, får damp på mitt internet ibland asså.

Innan jag drog ut idag så hade jag tagit en massa bilder och solat och käkat osv… Men mitt internet  funkade inte, vet inte varför men det har blivigt så sjukt segt ! Så jag åkte förbi slussen en snabbis när jag endå var i stan och berättade att jag att jag levde ! Tur va ?

Drog in till stan och träffade värdens bästa Rebecka. Vi drog vidare in till tecentrlen och jag träffade killarna som gjorde pardirna på dig mig och dessie, om ni kommer ihåg dom ? Haha ! Jätte trevliga killar, och han pratar så gulligt för att han är från Skåne. Haha Skåning =)

Rebecka tog sig ett dopp i fontänen innan min efterlängtade Desirée kom. Gud så mkt jag saknat henne, 4 dagar utan henne känns som en hel f*cking månad ! Drev runt lite i stan och jag och Dessie hade glasskrig mohaha ! Innan jag drog hem till J runt 10 på kvällen, vi kollade på film och myste lite. Missade sista tunnelbanan hem så jag fick åka taxi, så nu sitter jag här hemma i min säng och bloggar , mys !

Dagen i bildern !

Paow gör en plattan comeback !

Jag sötaste Sagi, Nicole som jag inte träffat på 100 år för att jävlen flyttat till florida, har sakant henne så ! & så Emil, pardoikillen ! 🙂

Jag är lite rolig ibland haha ! =)

Rebecka som badade, hehe tuffing där !

Dessie och jag, woho platten…….

Musse, våran betjänt haha

Han som spelar "paow" i parodienrna, alltså moi

Johnnyboy bästis !

Dessie och jag, bästis !

Dessie gillar hambrugerdressing..

Dessie satte hambrugerdrssing på brösten och gick fram till folk och sa "vill du slcika" raurw. Hahahaha !

Posted in: Livsstil
Kommentarer (44)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *