DRESSCODE AND FACELOOK

Ja ni, vaknade runt kl ett av ett sms. Från samma person som igår. Att jag kan vakna så fort när jag får ett sms av just-den-personen. Jag hade till och med på ljudlöst… Skumt.

Har käkat och lockat löshåret. Och suttit och fantiserat lite för mig själv, käkat medicin och druckit vatten. Visst låter det trevligt ? Det är iallfall jätte mysigt här ! Rätt så skönt att komma bort jag har bestämt mig för att stänga av mobilen idag, att inte vara tillgänglig för någon ! Min pappa kan ringa till min mammas telefon om det är vikitgt. Men det känns som jag behöver stänga mig ute från omvärden ett tag. Vi åker ju trots allt hem imorogn. Skönt !

Middagsklädd ! Vi ska ju snart hem till min plastpappas syster !

Jag är ungefär lika trött som jag ser ut att vara…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (69)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *