” i know u love me” STOP


Nu ska vi snacka "jag vet att alla älska mig".

Alla storbloggare har verkligen börjat säga "I know u love me". Ja klart som f*n att folk uppskattar en och det man gör när man har en stor blogg. Folk peppar en och skriver " gud vad fin du är" och nanan. Jag har självförtroende. Ja det kan jag säga. Varför skulle jag inte ha det ? Jag är rätt söt. Och jag har utstrålning. Jag behöver inte skriva " I knoe u love me" i varje inlägg för att bevisa det.

På något sätt när alla dom större bloggarna skriver " i know u love me" eller något liknade. Så känns det bara som om dom förösker bevisa någonting. Men det är så ute. So last year.. Haha jag skoja. Men det har blivigt överskattat, för alla mindre bloggare har börjat skriva så i hopp om uppmärksamhet. Men det funkar inte ? Jag har personligen börjat tröttna på Kissies och Desirées blogg. Visst Kissie är ingen idol för mig. Men jag läser hennes blogg. Men hon skriver samma saker, som "åh så jobbigt det är att vara mig och få hem en massa gratis prylar" osvosv. OCh Dessie skriver hela tiden " gud jag är så känd"… Jag vet inte Dessie är min bästis och jag läser hennes blogg mest för att hålla koll på henne. Och jag vet ju att hon inte är så på riktigt, eller jo om man bråkar med henne. Men jag biter mig i läppen och står ut. Men det har blivigt så överskattat, varför kan folk inte bara köra sitt egat race. OCh hitta sitt eget sätt att irretera andra människor ? Jag kan provucera på mitt eget sätt. Och jag tillhör faktikst en av dom " i knoe u love me" konceptet. Ja jag vet. För att jag var en av dom första. Men jag vill vara annorlunda och speciell. Jag skulle kunna förknippa mig själv som en elak Dollyblond. Ni där ute vill väl bli kända för den ni är ? En någonting ni förösker vara ? Som sagt, jag är känd för den jag är. Och tyvärr så kan jag inte göra något åt saken.

(Visited 1 times, 1 visits today)

153 Comments

 1. cornelia juni 6, 2009 at 5:21 e m

  du är verkligen min idol, du kan leva livet men ändå ha en personlighet. kepp it up girl!

  Reply
 2. CISSI juni 6, 2009 at 5:23 e m

  Jag älskar din blogg!

  Reply
 3. r juni 6, 2009 at 5:24 e m

  knorr – en del av fredagskänslan

  Reply
 4. Anonym juni 6, 2009 at 5:25 e m

  du är verkligen bra paow!

  Reply
 5. Daniel juni 6, 2009 at 5:25 e m

  Du e känd för att du e den du e!

  Älskad som hatad – men det får man ta med kändiskap.

  Reply
 6. susan juni 6, 2009 at 5:26 e m

  måste du trycka upp bösten så mkt?

  Reply
 7. erik juni 6, 2009 at 5:26 e m

  brukar aldrig läsa hela inlägg på din blogg. men nu läste jag faktistk hela. och det var lätt värt! puss på inlägget. 🙂

  Reply
 8. elin juni 6, 2009 at 5:26 e m

  vad fin

  Reply
 9. Anonym juni 6, 2009 at 5:28 e m

  Ett tips, läs igenom det du skrivit en gång för att undvika små stavfel som gör texten så mycket jobbigare att läsare, känns mer professionellt om det är rätt stavat. Sedan finns det en inställning som man kan göra på internet så den visar stavfel, precis som i Word, det blir röda prickar under det felstavade ordet.

  Reply
 10. Gossip for you!! juni 6, 2009 at 5:28 e m

  Kolla in våran skvaller blogg vi har en viktig fråga till er alla!! =) Och om du vill så är det bara att kommentera så gör vi dig känd och lämnar en länkning hos oss!!

  Reply
 11. Pernilla 19 år och snart mamma juni 6, 2009 at 5:29 e m

  Det har du helt rätt i tjejen, jag förstår inte det i heller var man måste skriva det, men det är kanske bara för att få upp sitt självförtroende eller vad?

  Tycker om att läsa din blogg, du skryter inte så jätte mycket som vissa gör. (du vet nog en) Dina video-inlägg är normala inte såna som puta med läpparna osv. Kör hårt tjejen det du gör är kanon! Kram <3

  Reply
 12. alexandra juni 6, 2009 at 5:29 e m

  håller med dig! vekligen! 🙂

  kram

  Reply
 13. hannah juni 6, 2009 at 5:31 e m

  Håller med dig helt! Tycker att dom bara verkar behöva hävda sig genom att säga det. Har slutat läsa dessies blogg för det är för mkt sånt

  Reply
 14. Anonym juni 6, 2009 at 5:33 e m

  alltså. du skriver ju HELT OTROLIGT dåligt.

  Reply
 15. Mändï juni 6, 2009 at 5:33 e m

  Tycker inte du ska säga tyvärr där. Det är bättre att vara känd för den man är.

  Reply
 16. Fia juni 6, 2009 at 5:33 e m

  Tycker dock att det är dåligt om man blir känd för att provocera, då det inte har något med din personlighet eller utstrålning, intressen eller något över huvudtaget. Det handlar bara om att göra folk irriterade för att tjäna pengar.

  Bli en bra bloggare och VAR dig själv,

  skriv det du faktiskt tycker, det som intresserar dig,

  och inte bara det du vet att folk blir upprörda över.

  Reply
 17. Daniella juni 6, 2009 at 5:33 e m

  Man skriver det säkert för att få folk att se en som en självsäker person. Men innerst inne är man en tönt …

  Reply
 18. Sabina juni 6, 2009 at 5:35 e m

  skulle jag skriva "jag vet att ni älskar mig" så skulle det vara för att retas men att jag skulle skriva så så är det gossip girl jag härmar och inte kissie och Dessie

  Reply
 19. Arianna juni 6, 2009 at 5:37 e m

  Baby fyfan underbar du är <3!

  Reply
 20. Marina - Maarimba - juni 6, 2009 at 5:38 e m

  Äh, de tär ett jävla tjat om vem osom är k'nd och vem som inte är det Och kändast av alla är ändå de tre som inte alls gör något väsen av det.

  Reply
 21. Mikelina juni 6, 2009 at 5:38 e m

  hm. "I know you love me" kommer antagligen ifrån Gossip Girls "You know you love me" ifall du ville veta..

  Reply
 22. Erica :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D juni 6, 2009 at 5:44 e m

  HEEEJ! snällllla kan ng säga dessies blogg, jag letar men hittar fan inte den… om ng ser detta säg vad den är jag måste ta en titt där inne 😛

  HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP MIIIIIG!!!!!

  Reply
 23. sanna (: juni 6, 2009 at 5:45 e m

  kan inte du skriva vars du har köpt dina kläder? och + vars har du köpt dom dära klänningarna i rött,svart och turkos? finns det någon hemsida ;b

  Reply
 24. Evelynne juni 6, 2009 at 5:47 e m

  Oj vad jag VERKLIGEN stör mig. Jag har kollat på dig nu och insett, du är ju bara fejk.

  Man ser dina vita barbielockar som verkligen ser FÖRJÄVLIGA ut, och ditt rosa läppstift som verkligen utstrålar "FJORTIS"

  Ni ( du och dessie) säger alltid "Ohhh sheeet, alla vill vara som oss. alla fjortisar och allting" Men sanningen är, INGEN vill vara som er. Ni är bimbosar och helt blåsta. Ni ser förjävliga ut och representerar verkligen gruppen fjortisar.

  Alla jag känner säger att ni två har sveriges största fjortis bloggar. Inte sveriges största jag-är-mig-själv-och-jag-är-stolt bloggar.

  Förlåt men jag verkligen stör mig på er.

  Och er klädstil.

  Och ert sätt att vara.

  Och allt.

  Reply
 25. ELLEN juni 6, 2009 at 5:48 e m

  Jag tycker att det är patetiskt hur alla dessa storbloggare höjer sig själva till skyarna, samtidigt som man som läsare ser hur trasiga och osäkra dom är egentligen. Man ska inte behöva bevisa för sig själv och sina flera tusen läsare att man ser bra ut osv, det ska komma naturligt.

  Jag blir hellre känd för att jag är rak och ärlig, än för att jag är bloggdrottningen över skandaler.

  Reply
 26. pingisbollen juni 6, 2009 at 5:48 e m

  Astråkigt med deras jävla ''i know you love me''

  Reply
 27. Anonym juni 6, 2009 at 5:48 e m

  HAHAHAH bra skrivet men ändåå du kan för det första inte säga att det är okej att du skriver så för att du va en av dom första,DRÖMMM VIDARE och för det andra så är det typ du,desssiieee och kissie som håller på och skriver sånt? så om det är någon som ska sluta så är det ju NI- och sluta hacka på andra läsare bara för att din bäsatvän skriver sånt hela jävla tiden- säg det till henne. DEET Är BARA HOOOOOOON SOM BEHÖVER HÖRA DET! 🙂

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  http://emilyaskoglund.blogg.se

  Reply
 28. Anonym juni 6, 2009 at 5:50 e m

  OMG… Du kan inte skriva, du kan inte komma med något vettigt inlägg, du är otroligt omogen, viker ut dig i bloggen, gnällig och nojjig. Du har klättart upp bloggen pågrund av att du är hatad. Att folk tillochmed kommer fram till dig och säger att dom hatar dig… :S waw grattis till kändiskapet. "I know you love me!"

  Jag undrar verkligen hur ditt liv kommer se ut om ja, 10 år. Var glad över att du har rika föräldrar.

  Reply
 29. Anonym juni 6, 2009 at 5:52 e m

  FY FAN vad fjortis du är!

  Reply
 30. Emma juni 6, 2009 at 5:53 e m

  jag brukar aldrig läsa hela inlägg i dom bloggar som är "kända" men nu gjorde jag det och jag håller självklart med dig !

  Bästa bloggen !

  Reply
 31. Lilli<33 juni 6, 2009 at 5:54 e m

  Komentaren över känns på nått sätt lite o äkta för jag själv tycker att du e as sjön och vågar säga vad du tycker! Du har rätt, du e jätte sööt och de har du rätt till att få säga! Älskar din blogg sjukt mkt!

  kram

  Reply
 32. evelina juni 6, 2009 at 5:54 e m

  bra skrivet, har aldrig kommenterat här förut för jag har i´nte tyckt att du skrivit ngt speciellt eller så, men det här va rikitigt bra.

  man är j u så jävla trött på bloggare som tjönar pengar på att låsas vara ngn som dom inte e!

  bra skrivet paulina! 😀

  Reply
 33. lottie juni 6, 2009 at 5:58 e m

  Haha, du lilla sötnos! Du vet att alla älskar dig.. (?)Gullet, no way!

  Reply
 34. isabel juni 6, 2009 at 5:58 e m

  konstigt att du skriver det för du är exakt likadan. du skriver fan jämt " i know you love me "

  dubbelmoral tjejen, ILLA!

  Reply
 35. Leila =) juni 6, 2009 at 6:05 e m

  due så bra paow! 😀

  kram ! 🙂

  Reply
 36. Daniel juni 6, 2009 at 6:06 e m

  Jisses vad svennar har bra ego iallafall hälsar finnen

  Men bra att du är som du e!

  Det vinner man alltid på!

  Reply
 37. johanna juni 6, 2009 at 6:07 e m

  du är faktiskt jätte gullig & du verkar jätte snäll.

  men jag undrar, använder du någonting i ansiktet så att du får frisk och ren hud? jätte tack om du svarar i ett inlägg 🙂 !

  Reply
 38. Maya juni 6, 2009 at 6:10 e m

  Kan inte alla cpn bara sluta spamma? Fett jävla irriterande och det är ändå ingen som trycker på länken – man blir bara otroligt irriterad! Går ju knappt att läsa kommentarerna. VÄX UPP!

  Reply
 39. Tor juni 6, 2009 at 6:14 e m

  Du har så rätt! Jag har väntat länge på ett sånt här inlägg av nån storbloggare. Tack Poow!

  Reply
 40. suzan juni 6, 2009 at 6:21 e m

  Du är en smart tjej. Det är bra att du inte är en sådan blondin som just dessie och kissie som spelar dumma inför hela Sverige. Det är inte så attraherande. Jag läser hellre din blogg än båda deras. Du har några tusen fler hjärnceller (om inte mer) You go girl!

  Reply
 41. Anonym juni 6, 2009 at 6:22 e m

  Jag kommenterade ett av kissies inlägg och skrev i helhet ungefär som du skrivit nu. Varför vill man bli "känd" för att vara taskig, bitchig och barbie? Vore inte det roligare att vara känd för att vara sig själv, snäll och sådär? Det är så jävla idiotiskt att provocera elakt, uschuschusch.

  Reply
 42. Yemma juni 6, 2009 at 6:22 e m

  Vad får dig att läsa en blogg regelbundet?

  Reply
 43. Anonym juni 6, 2009 at 6:23 e m

  lite mkt smink kanske? för din egen skull kan du ju ta bort lite.

  Reply
 44. Anonym juni 6, 2009 at 6:25 e m

  öhh okej då vet vi ? / jag … ganska övertrivet ?

  elr ?vet inte hmm

  Reply
 45. isabella juni 6, 2009 at 6:26 e m

  tycker också det är lite töntigt, alltså alla verkar vilja bevisa hur stort själförtroende och hur lite dem bryr sig om vad andra säger. det är typ bara för att provocera elr nåt 😛 men man blir så trött på att se det i VARJE blogg typ.

  Reply
 46. Julia juni 6, 2009 at 6:31 e m

  Fyfan vad du är bra. Du är en sån jävla idol för mig, du liksom vågar säga emot dessie.. hon verkr vara så jävla bossig typ..

  och ja jag ger dig komplimanger osv för att peppa dig, men också för att du är en sån bra förebild!

  puss paulina =)

  Reply
 47. Bella juni 6, 2009 at 6:40 e m

  det är bara skönt med människor som vâgar vara sig själv, hur jobbigt är det inte att försöka vara nagon annan..?

  Reply
 48. Noisebastard juni 6, 2009 at 6:40 e m

  Det är sådana här inlägg som är roliga att läsa.

  Reply
 49. ;:) juni 6, 2009 at 6:41 e m

  O JÄVLAR DESSIE HAR VERKLIGEN FÅTT SIN BLOGG TBX DE ÄR JU DEN VANLIGA!!!

  KMR INTE SKRIVA UT DEN NI FÅR HELT ENKELT LETA SJÄLVA VETJA 😉

  Reply
 50. asena juni 6, 2009 at 6:45 e m

  varför lockar du inte hela håret istället

  eller bara ha plattat, det ser mycket snyggare ut så 🙂

  Reply
 51. celina juni 6, 2009 at 6:53 e m

  Bara för att man är en känd bloggare så behöver man inte va så jävla kaxig va stolt ist

  Reply
 52. Anonym juni 6, 2009 at 6:55 e m

  vad tycker ni om abort? för/emot? vad tycker ni om unga mödrar! kommentera under inlägget "vad tycker ni"

  Reply
 53. Anonym juni 6, 2009 at 7:03 e m

  Aaa men herregud Dessie är ju en riktig Kissie fjortis! Varför inte bara vara sej själv precis som du säger. Go Paow!!!

  Reply
 54. Anonym juni 6, 2009 at 7:04 e m

  mycket bra sagt !!

  Reply
 55. Julia juni 6, 2009 at 7:08 e m

  paow ja älskar dej och din blogg, så jävla bra:) fan jävla spammare, sluta skicka massa länkar, hon besöker ändå inte era blogga bitches! PUSS

  Reply
 56. felicia juni 6, 2009 at 7:09 e m

  vet du vad "paow"? jag tror du och dessie är för lika. inte på utseendet /eller jo kanske lite), men mer på sättet. ni vill båda tävla om vem som är vackrast,blondast, mest populär och har de finaste kläderna m.m .. själv tror jag att man måste vara olika för att allt ska kunna fungera i "vänskapsförhållanden" tänk på det ! (:

  Reply
 57. Lona juni 6, 2009 at 7:09 e m

  jag gillar inte ditt hår!

  och din blogg blir sämre och sämre…

  Reply
 58. Melina juni 6, 2009 at 7:26 e m

  till skillnad från dom verkar du ha fötterna på jorden. du vet skillnaden mellan verklighet och fantasi 🙂

  Bra skrivet!

  Reply
 59. Anonym juni 6, 2009 at 7:33 e m

  om du nu tycker att du är söt, varför sminka sig så otroligt mycket & allt sånt?

  Reply
 60. Elin juni 6, 2009 at 7:35 e m

  OMG kolla så ful du är

  Reply
 61. Melissa juni 6, 2009 at 7:37 e m

  Du har blivit så känd för att du är den du är och du säger precis vad du tycker. Du försöker inte på något sätt vara någon annan och sådär… Nu känner jag visserligen inte dig, men jag började läsa din blogg för några vecka sedan och från första början så såg jag att du var dig själv 🙂 Man ser sådant, så är det bara.

  Keep up the good work!

  Reply
 62. Jennie BAAAOW juni 6, 2009 at 7:38 e m

  Jlinden.blogg.se

  Jlinden.blogg.se

  Jlinden.blogg.se

  😉

  Reply
 63. (¯`¬•» ★ J O N N A ★ juni 6, 2009 at 7:40 e m

  Helt rätt! Finns massa småbloggerskor som försöker provocera genom att skriva skit om andra. Grejen är att dom bara gör sig dummare än vad dom är..

  Reply
 64. Cattis juni 6, 2009 at 8:22 e m

  så söt 🙂

  Reply
 65. Sbloppis.blogg.se juni 6, 2009 at 8:38 e m

  Hej! Fin blogg 🙂 Kika gärna in min bloppis blogg där kan du hitta kläder och skor från bla. stylebystars, forever21 och en massa andra märken!

  Hoppas du hittar något som faller dig i smaken 🙂 Kram! / http://sbloppis.blogg.se

  Ps. Kika gärna in min andra blogg, http://shehani.blogg.se/

  Reply
 66. tessie juni 6, 2009 at 8:41 e m

  helt rätt paulina :)<3

  du är min favorit bloggare 😀 ! <3

  Reply
 67. Anonym juni 6, 2009 at 8:42 e m

  busvisslar här hemma åt dig alltså, Bra sagt tjejen!

  Reply
 68. Ullis juni 6, 2009 at 8:53 e m

  Du har så rätt!!!! Men jag tycker det är dåligt att du inte står för det du skriver. och sluta snacka skit om din bästavän. Även om ni är ovänner behöver du ju inte ta upp det i bloggen (fast det är ju ifs det som gör din blogg såååå intressant!) Fast jag själv skulle aldrig göra så mot mina vänner.

  Reply
 69. Anonym juni 6, 2009 at 8:54 e m

  ditt löshår ser verkligen inte bra ut..

  Reply
 70. Va? juni 6, 2009 at 8:58 e m

  Asså, är det Henrik Schyffert eller hela killinggänget som skriver tyrannosaurusrexblogg.blogg.se?

  Reply
 71. Anonym juni 6, 2009 at 9:05 e m

  men kom igen, hela din blogg är ju en kopia av kissie.

  Reply
 72. Josefin juni 6, 2009 at 9:21 e m

  Fan va bra skrivet paulina! Nu fick du mej att tycka om dig! Andra som skriver att man älskar dom blir det ju bara att man stör sig på & absolut inte älskar! …

  Så, helt rätt har du! PUSS

  Reply
 73. apieceofMICAELA juni 6, 2009 at 9:22 e m

  Tummen upp! Du är grymt mogen för din ålder. Och jättefin. Ha självförtroende – med all rätt! Kör ditt race. Du kommer att vinna på det. KRAM

  Reply
 74. Rebecca juni 6, 2009 at 9:23 e m

  Jävlar va snygg!

  Reply
 75. pattis juni 6, 2009 at 9:37 e m

  varför måste du va såå jävla fake?? jag stör mig på det varje gång jag her upp den blogg är det första men ser dom där jävla silikon brösten o dom rosa läpparna så snälla lägg ner !!

  Reply
 76. Anonym juni 6, 2009 at 9:38 e m

  du har helt rätt! INgen vill väl bli känd för någon slom man inte är?

  Reply
 77. Nikita juni 6, 2009 at 9:39 e m

  Du måste berätta var du köpt den svarta toppen du har på dig! Den är ju epic!

  Reply
 78. vendela juni 6, 2009 at 9:40 e m

  du har helt rätt! INgen vill väl bli känd för någon slom man inte är?

  Reply
 79. Bella juni 6, 2009 at 9:45 e m

  DESSIE DISS PAOW HISS!

  Jag läste bara dessies blogg hela tiden förut och aldrg din typ. sry men så va de. När Dessies la ner så har man bara läst din. Asso man tröttnar på dessies för allt är så genomskilnigt. Man fattar attallt e fake och ja menar står tjejen för något? Jag som många andra läser din blogg nu och kanske som högst hastar igenom dessies. hon är rolig i någon vecka men man tröttnar man. Du har ju sjukt mycket fler läsare än hon. Det skulle va kul om du publicerade de här i din blogg, de kommer nog få tyst på hennes jävla " jag har mer läsare än paow" men face it girl, så är det inte längre!

  jag pratar nog för nästan alla när ja säger; paow, du äger sönder Dessie!!

  Reply
 80. veronica juni 6, 2009 at 9:47 e m

  men herregud.. de uttrycket e ju 100 år gammalt! o för de första så e de ett engelsk utttryck o en del engelsktalande personer har nog andvänt det några år innan dig gumman..

  Reply
 81. lindha juni 6, 2009 at 9:47 e m

  Det finns en tävling till för alla på min blogg, tar endast en minut och kan ge dig hundratals extra besökare! Tveka inte att gå¨in på : http://www.lindhanilsson.blogg.se

  Reply
 82. Anonym juni 6, 2009 at 9:50 e m

  suckar

  Kan inte förstå varför du puffar upp pattarna så på alla kort

  Reply
 83. E juni 6, 2009 at 9:55 e m

  Fan vilken skillnad på din arm och ditt ansikte på bilden…

  Reply
 84. Robin Wahlström juni 6, 2009 at 9:55 e m

  Varför blir vi killar direkt bögstämplade såfort vi bryr oss om vårat utseende? Låt mig bli bögstämplad då, jag trivs med mig själv, och jag tar ingen skit längre, utan jag är mig själv. I högstadiet var jag osäker vågade inte stå emot, jag nästan strök med. Nu är jag 18 år och jag pratar om det i min blogg, läs den gärna.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  Reply
 85. Anonym juni 6, 2009 at 10:01 e m

  du har ju så rätt! men ibland vet man inte vad folk tänker med?

  men jag personligen tycker du är jätte söt och jag är sååå avis ja önska ja kunde se ut som du för själv tycker jag att ja liknar skit o ja önskar ja oxo kunde ha ditt själv förtroende. men tjejer som du gör att ja får dåligt självförtroende, liksom när man skriver "i know you love me" o så när ja knappt kan fråga mina vänner hur dem tycker ja ser ut idag… för att ja är alltid rädd för svaret….

  Reply
 86. Anonym juni 6, 2009 at 10:04 e m

  byt design.. snälla 🙁

  Reply
 87. Anonym juni 6, 2009 at 10:10 e m

  hm….

  Reply
 88. Anonym juni 6, 2009 at 10:11 e m

  hm….

  Reply
 89. Hilda juni 6, 2009 at 10:16 e m

  Haha du är iaf ärlig

  Reply
 90. Anonym juni 6, 2009 at 10:16 e m

  Bra att du är dig själv och inte behöver säga "you know you love me". Det är sånt självförtroende man ska ha, folk som säger att dom vet att alla älskar en, tycker jag brister på självförtroende istället..

  Reply
 91. Anonym juni 6, 2009 at 10:20 e m

  Jag får aldrig några grattis saker. Men om jag fick så skulle jag bara bli glad över det. Finns väl inget att klaga på om man har den turen. Tycker det är bra att du är dej själv och står på dej.

  Reply
 92. Safana juni 6, 2009 at 10:22 e m

  Helt ärligt är du en av de få bloggarna jag respekterar. Du är otroligt smart och säger saker som berör. Helt ärligt ser jag upp till dig, you tell it gurl!

  Reply
 93. Emma juni 6, 2009 at 10:25 e m

  Ja jag kan hålla med dig till viss del. Fast tycker nog att man ska försöka att inte bry sig så mycket. Bättre att låta de skriva vad de vill o istället läsa andra bloggar 😉 Du är riktigt docksöt! Kram

  Reply
 94. Claudia juni 6, 2009 at 10:28 e m

  Håller med dig 😛

  Reply
 95. Lotta juni 6, 2009 at 10:29 e m

  hahahahaha jag dör av skratt

  Reply
 96. aaa juni 6, 2009 at 10:43 e m

  håller med dig helt. tycker din bloggg är jättebra, allt du skriver känns äkta. du har personlighet och är smart tillskillnad från en massa andra bloggare. du är 10000 gånger bättre än dessi på att skriva. forstsätt att vara dig själv. låt dig inte tryckas ner för vad folk säger! jag vet att du inte gör det, men det måste vara svårt ibland. ta hand om dig <3

  Reply
 97. Frida juni 6, 2009 at 10:52 e m

  Bra skrivet! 🙂

  Reply
 98. Anonym juni 6, 2009 at 10:55 e m

  Hur kort hår har du i verkligheten ?

  Reply
 99. jaqeiii juni 6, 2009 at 11:03 e m

  du är snygg 🙂

  Reply
 100. Anonym juni 6, 2009 at 11:05 e m

  fan va du e kass på att skriva

  Reply
 101. julia juni 6, 2009 at 11:36 e m

  jag kollar på din blogg för att den är så patetisk.. så att jag känner mig bättre (: <3

  Reply
 102. Anonym juni 6, 2009 at 11:41 e m

  Och VILKA storbloggare gör de då??? Har inte sett en endaste en som gjort så??? kanske kissie bara då men nån annan, nä??? tala om vilka som gör så!

  Reply
 103. Emilia juni 6, 2009 at 11:43 e m

  Det här inlägget vad skämmigt ! "Och jag tillhör faktikst en av dom " i knoe u love me" konceptet. Ja jag vet. För att jag var en av dom första." Hahaha

  Reply
 104. Anonym juni 7, 2009 at 12:03 f m

  håller med,hatar "i know you love me"

  Reply
 105. Anonym juni 7, 2009 at 12:15 f m

  Ligger något i det. Men varför blogga för att irritera folk? Varför hålla på att "provocera"? Vet ni ens vad provocera betyder? Det är sorligt alltså… Varför inte, som du säger, köra sitt eget race, vara sig själv, skriva VETTIGA saker, och sträva efter att folk faktiskt ska tycka om en?

  Reply
 106. Anonym juni 7, 2009 at 1:42 f m

  vad tycker du om michael jackson, utseendet osv.. och britney spears? kommentera gärna under "paparazzi"

  Reply
 107. Anonym juni 7, 2009 at 2:54 f m

  hahaha ohh hatar kisse så in i helvet.. jag har också skrivit en kommentar om det med paketer.. haha sjukt vad jag stör mig på henne !

  Reply
 108. Anonym juni 7, 2009 at 3:49 f m

  du är så jävla bra paulina !

  Reply
 109. bellz juni 7, 2009 at 11:07 f m

  du är verkligen hur fin som helst, helt stört.

  Reply
 110. Ellen juni 7, 2009 at 11:10 f m

  Det kommer ifrån Gossip Girl…

  Reply
 111. Anonym juni 7, 2009 at 11:28 f m

  VAAAAD HETER DESSIES BLOGG?

  Reply
 112. jennie juni 7, 2009 at 11:53 f m

  jag håller med dig!

  Reply
 113. Emma juni 7, 2009 at 1:57 e m

  du kom inte på "i know you love me "

  det är från gossipgirl, blockmongo

  Reply
 114. Camilla juni 7, 2009 at 2:17 e m

  Jag vet hur du redan irriterar folk, genom alla dessa onödiga jävla stavfel! Helt seriöst, läs igenom din text innan du publicerar den. Blir bara skitdrygt att läsa med alla dessa stavfel..

  Reply
 115. jossan juni 7, 2009 at 4:36 e m

  fyfan vad jag håller med dig!

  Reply
 116. Johanna Thedéen juni 7, 2009 at 6:50 e m

  Det är synd att vissa inte förstår: Du är faktiskt smart ;D Inte bara en blondin som sitter och skriver, utan du har någonting att säga!

  Men en sak stör jag mig på (xD).. blivigt stavas det inte – blivit stavas det 🙂 men who cares?

  Reply
 117. Julia juni 7, 2009 at 8:12 e m

  Så sant, skitbra skrivet !

  Reply
 118. Agnes juni 7, 2009 at 8:46 e m

  ÄNTLIGEN är det någon som säger ifrån. Mycket bra skrivet Paulina. Nu kommer jag verkligen att fortsätta läsa din blogg 😀

  Reply
 119. Anonym juni 7, 2009 at 9:23 e m

  lär dig stava… -.-

  Reply
 120. Rebecca juni 7, 2009 at 11:50 e m

  Alltså allt handlar inte om att vara känd, vem bryr sig liksom? Och att vara känd för en blogg som den här, som Dessies och Kissies är inte positivt nånstans.

  Detta är internet, tänk när du blir äldre och du ska söka jobb och din chef kollar upp ditt namn på google eller något och han får se detta, tror du att han hade velat anställa dig då, eller ha kvar dig?

  Jag skriver det inte för att vara taskig, men det är ju sant. Och du skriver att du kan provocera på ditt sätt, känd på ditt sätt…. Alltså, känd för att provocera? Det är inte ens något svårt, bara ett stort desperat sätt att få uppmärksamhet på.

  Det är inte direkt som att du sitter på nån sorts respekt eller något, folk går in på din (och de andra fjortisbloggarna) för att skratta åt er. Kolla bara hur du och Dessie skrivit om varandra vissa gånger, folk tycker att det är sjukt och det är därför folk går in. Det är liksom på något sätt roande på ett löjligt och pinsamt sätt.

  Är man inte efterbliven i hjärnan så är man hellre okänd än känd för att vara en av Sveriges pinsammaste, trögaste och dummaste fjortisar! Bara så du vet..

  Jag tror inte du är efterbliven egentligen, men hade jag varit du hade jag stängt ner denna bloggen och börjat på nytt. Kanske att dina läsare hänger med dig, men skriv om det du själv tycker är viktigt och bra och inte bara för att provocera – vad ska det vara bra för egentligen? Är det något du kommer kunna vara stolt över när du ser tillbaka på dig själv som vuxen?

  Reply
 121. Malin juni 8, 2009 at 10:15 f m

  Bra skrivet! Jag håller verkligen med dig om det där! Och jag måste säga att du blir bara mognare och mognare för varje dag! Im proud 🙂

  Reply
 122. Frida juni 8, 2009 at 5:11 e m

  Barbie?

  Reply
 123. asta juni 8, 2009 at 5:21 e m

  Jag har just nu fest-klännings-tips på min blogg, kika in om du vill!:)

  Reply
 124. terror juni 8, 2009 at 6:04 e m

  booooooooooooooooooobieeeeeeeeeees

  Reply
 125. emelie juni 9, 2009 at 12:52 f m

  du verkar tusen gånger mer vettig än den där jäkla dessie och kissie. alltså jag har varit borta från bloggvärlden i typ månader. sen kommer jag tillbaka, då regeras bloggvärlden av blondiner som ser ut som kissie. mitt första intryck iaf. din blogg är rätt bra till skillnad från deras =)

  Reply
 126. sara juli 9, 2009 at 8:58 e m

  asså hahaahah, ja vill bara säga att de här är så lame .. du snackar om att andra bloggar nte borde skriva "i know you love me ".. men det ända du gör är att snacka om dig själv på varje jävla inlägg, de är ngen avendsjuka här men nej du är nte så känd som du tror för ingen i min krets har nån aning om vem du är !!!!!!! ja kan erkänna att ja nte gillar fjortisar& att din blogg är faktist okej, men helt seriöst sluta snacka om hur bra du är eller hur fin du är eller hur känd du är ..
  för du är nte där än !
  & snälla jämför dig nte med artister osv för that's not how it roles ..

  ps. kommentar också från ett äldre inlägg ..

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *