Nu ska vi snacka "jag vet att alla älska mig".

Alla storbloggare har verkligen börjat säga "I know u love me". Ja klart som f*n att folk uppskattar en och det man gör när man har en stor blogg. Folk peppar en och skriver " gud vad fin du är" och nanan. Jag har självförtroende. Ja det kan jag säga. Varför skulle jag inte ha det ? Jag är rätt söt. Och jag har utstrålning. Jag behöver inte skriva " I knoe u love me" i varje inlägg för att bevisa det.

På något sätt när alla dom större bloggarna skriver " i know u love me" eller något liknade. Så känns det bara som om dom förösker bevisa någonting. Men det är så ute. So last year.. Haha jag skoja. Men det har blivigt överskattat, för alla mindre bloggare har börjat skriva så i hopp om uppmärksamhet. Men det funkar inte ? Jag har personligen börjat tröttna på Kissies och Desirées blogg. Visst Kissie är ingen idol för mig. Men jag läser hennes blogg. Men hon skriver samma saker, som "åh så jobbigt det är att vara mig och få hem en massa gratis prylar" osvosv. OCh Dessie skriver hela tiden " gud jag är så känd"… Jag vet inte Dessie är min bästis och jag läser hennes blogg mest för att hålla koll på henne. Och jag vet ju att hon inte är så på riktigt, eller jo om man bråkar med henne. Men jag biter mig i läppen och står ut. Men det har blivigt så överskattat, varför kan folk inte bara köra sitt egat race. OCh hitta sitt eget sätt att irretera andra människor ? Jag kan provucera på mitt eget sätt. Och jag tillhör faktikst en av dom " i knoe u love me" konceptet. Ja jag vet. För att jag var en av dom första. Men jag vill vara annorlunda och speciell. Jag skulle kunna förknippa mig själv som en elak Dollyblond. Ni där ute vill väl bli kända för den ni är ? En någonting ni förösker vara ? Som sagt, jag är känd för den jag är. Och tyvärr så kan jag inte göra något åt saken.

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *