flashbacks

Ligger och lyssnar på lite musik som vi brukade lyssna på sommaren 07–.Förut så tyckte jag om att tänka på gamla minnen. På alla på "grönancrew07", men nu är det bara ren hartbreaking. Att tänka tillbaka då jag var bästavän med Ballie. Och hon verkligen var allt för mig det var alltid vi två. Vi som köpte likadana kläder och föll för varandras grupptyck och dumheter.  Då man köpte rosa blend cigaretter bara för att man tyckte att paketet var fint. Då jag aldrig hade smakat en cigarett, utan bara tyckte att det var coolt att hon dom i väskan, för att dom matchade den.. Haha!

Jag kommer ihåg, när mickis och Malin kom till grönan. Och mickis vågade inte "vara med" för att alla som var med i grönancrew 07 hade så himla mycket status.. Och jag och några andra vat typ "ledare" super nördigt jag vet, men tänk så lätt allting var då? tbx till saken. Dom vågade inte vara med i grönan, men jag sa. Jo men självklart ska du vara med, ritade två streck på hennes högra kind och sa. Nu är du med och presenterade henne för alla. Samma sak med några andra.

Men dom personen idag, hatar mig. För det ryktet jag släpat med mig, när dom sett likadana ut och betett sig på samma sätt…

Men jag tänker tillbaka på sommaren 2007 så var allting så himla underbart. Då på den tiden blattarna och fjortisarna gick ihop. Då ingen hade fördommar, och alla var med alla. Inte mycket skitsnack, inte mycket plugg.. När ma var 13, och trodde att man skulle dö oskuld. Men idag så har jag vart ooskuld i två år och 5 dagar. Det känns hemskt. Att jag var så "lillgammal förut". Jag skäms men ändå inte. Det var en av dom bästa sommrarna i mitt liv, jag har aldrig mått så bra som då.

Som den här låten, jag kan den fortfarande. Varje ord, som om jag lyssnar på den varje dag.. Sist jag hörde den var idag


Då jag skrev det här, och jag var fullt seriöst. Skiskcades från mig till Ballie någon gång i mitten av sommaren då jag var i Thailand..

Skrivet av mig 2007 till Alexandra.

Jag spektulerar på ordet "alltid vara". Tror ni att det finns något föralltid ?Att man någon gång sagt det, menat det. Och hållt det ? Att man faktikst sätt vart bästa kompis med den personen. Det är någonting som jag inte tror på. Även fast det alltid  är jag som står fast i slutet, det är alltid mig alla kommer till. Alla gånger hon svikit mig, pendlat vänner. Så har alltid jag funnits där. En person jag bokstavligen aldrig snackat skit om. Nästan aldrig storbråkat med..  Den personen som jag har mest minnen vad jag kommer ihåg med. Chokladmackor,hål i studsmattan, klottrat ner hela bryggen, hållt på med samma kille, boffat, blivigt hemskjussad av socialen, strultävling, flingsalt, st eriksplan, spritpenna, elverket, grönalund. Slush, blondera ögonenbrynen, playboy tv. finns så mkt mer att säga.. men du fattat säkert-
I miss you,

Jag vet inte vad jag ska säga, eller vad jag vill få ut med det här inlägget .. Men tårarna bara rinner

(Visited 10 times, 1 visits today)

55 Comments

 1. st juni 25, 2009 at 8:07 f m

  det är skitkul att läsa om din fjortistid ! 😀

  Reply
 2. becky juni 25, 2009 at 8:15 f m

  Lägg ner!! ni umgicks för fan igår kväll.Det här är det enda sättet du kan få läsare. Ur löjligt. Väx upp du skämmer ut dig totalt

  Reply
 3. Anonym juni 25, 2009 at 8:18 f m

  fan vad sorgligt..

  Reply
 4. Anonym juni 25, 2009 at 8:18 f m

  fel att sluta skriva om dessie i din blogg, du framstår bara som svag och att det är DU som är helt förstörd att ni inte är kompisar..dessie skiter i dig, hon har en ny "bästis" nu din gamla…let it go.

  Reply
 5. elizabeth juni 25, 2009 at 8:46 f m

  bra skrivet paulina! du kanske ska börja skriva mer om minnen och gamla tider?! 😉

  Reply
 6. Anonym juni 25, 2009 at 9:10 f m

  Ligger inte Tucepi i Kroatien? Vadå Thailand? 🙂

  Reply
 7. Linn ♥ juni 25, 2009 at 9:28 f m

  Jättebra skriver Paulina!! 🙂 <33

  Reply
 8. Anonym juni 25, 2009 at 9:30 f m

  Det är skämmigt hur du beter dig, leker en person du inte är. Jag blir bara arg att du är så falsk, man märker att allting bara är en jävla massa bullshit eftersom du skriver helt åt helvete. Man märker att du försöker leka mogen men du kan inte ens formulera dina meningar rätt vilket tyder på omogenhet. Om du ska driva en blogg kan du väl iallafall lära dig svenska.
  och du skriver så öppet om hur "alla sviker dig" har du tänk på att DU kanske är problemet någon gång?

  Reply
 9. Thailand?? juni 25, 2009 at 9:58 f m

  Tucepi ligger i Kroatien. Konstigt att skicka ett vykort på en kroatisk stad när man är i Thailand? Nått stämmer inte riktigt här 😛

  Reply
 10. Anonym juni 25, 2009 at 10:00 f m

  ere sant att lisa fick dig att gå på knä då?

  Reply
 11. SELMASSTYLE juni 25, 2009 at 10:01 f m

  HAAHHA , vad du ljuger flicka lilla ! :O
  Tucepi, ligger i Kroatien, och definitivt inte i thailand, varför ljuger du?

  SHIT, snacka om skäääääääämmig. TUCEPI LIGGER I KROATIEN, INTE I THAILAND!

  Reply
 12. louise juni 25, 2009 at 10:32 f m

  bra skrivet!

  Reply
 13. Anonym juni 25, 2009 at 10:34 f m

  alla som skriver skit till paow kan bara gå och trycka upp en dildo i röven och sticka här ifrån, dom skämmer ut sig själva. fuck kissie & dessie, go paow. hon vågaar skiva känslor osv på bloggen, tänk er kissie skriva sånt här ? never . however, paow är bättre än dom flesta här så väx upp.

  Reply
 14. angelica - en annorlunda ung mamma blogg juni 25, 2009 at 10:35 f m

  Välkommen till min blogg!
  Jag heter Angelica och är 20 år gammal. Mitt liv och även min blogg kretsar kring min lilla familj bestående av sambon Andreas och våran dotter Thindra som föddes 1 januari 2008. Vi blev föräldrar när vi var 18 och 19 år gamla, vi är alltså en ung familj. I bloggen får ni följa med på trollungens äventyr och våran resa genom glädje och sorg. Men även mitt intresse för mode och skönhet kommer att behandlas likaså texter om hur det är att leva med panikångest och förmågan att lära sig att fånga dagen. Det här är min kärlekssaga.

  nu är jag med bland dom populäraste bloggarna på bloglovin tillsammans med blodinbella och comany. kanske är det jag som blir nästa bloggdrottning? 😉 det är väl kul att någon från lilla Kungsbacka ger lite konkurrens i bloggvärlden?=) Ha det bra!

  Välkommen till min blogg!
  Jag heter Angelica och är 20 år gammal. Mitt liv och även min blogg kretsar kring min lilla familj bestående av sambon Andreas och våran dotter Thindra som föddes 1 januari 2008. Vi blev föräldrar när vi var 18 och 19 år gamla, vi är alltså en ung familj. I bloggen får ni följa med på trollungens äventyr och våran resa genom glädje och sorg. Men även mitt intresse för mode och skönhet kommer att behandlas likaså texter om hur det är att leva med panikångest och förmågan att lära sig att fånga dagen. Det här är min kärlekssaga.

  nu är jag med bland dom populäraste bloggarna på bloglovin tillsammans med blodinbella och comany. kanske är det jag som blir nästa bloggdrottning? 😉 det är väl kul att någon från lilla Kungsbacka ger lite konkurrens i bloggvärlden?=) Ha det bra!

  Välkommen till min blogg!
  Jag heter Angelica och är 20 år gammal. Mitt liv och även min blogg kretsar kring min lilla familj bestående av sambon Andreas och våran dotter Thindra som föddes 1 januari 2008. Vi blev föräldrar när vi var 18 och 19 år gamla, vi är alltså en ung familj. I bloggen får ni följa med på trollungens äventyr och våran resa genom glädje och sorg. Men även mitt intresse för mode och skönhet kommer att behandlas likaså texter om hur det är att leva med panikångest och förmågan att lära sig att fånga dagen. Det här är min kärlekssaga.

  nu är jag med bland dom populäraste bloggarna på bloglovin tillsammans med blodinbella och comany. kanske är det jag som blir nästa bloggdrottning? 😉 det är väl kul att någon från lilla Kungsbacka ger lite konkurrens i bloggvärlden?=) Ha det bra!

  Reply
 15. Elina juni 25, 2009 at 11:06 f m

  ee, jag tycker att hon får skriva vad hon vill på sin blogg! Det e ju ändå hennes? Asså herregu ni som klagar, ni e bara avundsjuka på att ni inte kan få lika många besökare!
  Föressten så kanske kissie vill hålla sitt privatliv för sig själv och inte skriva ner det så hela sverige kan läsa det?

  Reply
 16. Hanna juni 25, 2009 at 11:07 f m

  Jag och tjejen som var min BÄSTA vän i FEM år hatar varandra idag..Vi bodde hos varandra, våra föräldrar tog varandra som egna barn för att vi aldrig var ifrån varandra, vi sov tillsammans, grät tillsammans, skratta tillsammans och gjorde ALLT tillsammans! Första fyllan, träffa massa killar och livet lekte. i FEM hela år, sen gled vi ifrån varandra under ett jätte töntigt bråk när hon hade vart med sin pojkvän istället för mig, när vi bråka så skrek hon plötsligt
  -"MIN KILLE HAR IAF INTE VART OTROGEN"

  Min kille sen 1 år tillbaka hade alltså knullat en annan och jag behöll honom trots att de va svårt, och när hon sa så så kunde jag inte kolla henne i ögonen längre så v gled ifrån varandra.. Men blev bästavänner efter någon månad.

  Var bästisar tills jag fick anorexi och gick ner hu mycket som helst. Då skrek hon anorexibarn efter mig och vände folk emot mig.. efter de blev vi aldrig bästa vänner igen men vi fortsatte att umgås efter någon månad så vi var med varandra ganska ofta och går i samma klass och så..

  I vintras så brast ALLT. Hon var skyldig mig pengar, brydde mig inte om de men bad om att få tillbaka dom.. efter kanske 3 månader började jag att bli sur och vi börja kolla snett och ignorera varandra och jag tjata fortfarande om mina typ 500kr. Fick tillbaka typ HELFTEN och blev skit sur. menorkade inte bry mig.. .

  Slutade helt och hållet att umgås med henne men vi var ändå inte osams. De dök upp en blogg om MIG, enbart MIG där de stog att ag va gävles fitta och hora och massa grejer, jag tar inte åt mig av sånt. MEN när vi hade klassfest och hon och jag hade som roligast, så fick jagveta av en kompis att de va min föredetta bästis som skrvit bloggen om mig. Blev helt galen och slog ner henne.. .

  Våran vänskap, våran systraskap och allt vi delat med varandra.. Slutade med ANMÄLAN på misshandel mot mig från henne.. och ANMÄLAN på misshandel, förtal, olagahot, och personlig kränkning från mig…

  Vi kommer ALDRIGmer bli vänner, och det känns så jävla hårt trots att jag inte ångrar någonting om att jag slog ner henne

  Reply
 17. Josefine juni 25, 2009 at 11:26 f m

  Det är alltid svårt när man tappar kontakten med nån, har hänt mig ett antal ggr :/ Men man hittar nya bättre vänner 😛

  Reply
 18. Jennie stenberg juni 25, 2009 at 11:29 f m

  jag har skrivit på min blogg om dig och dessie, hur det är? har skrivit en massa frågor.. eller inte en massa.. skriver om du och dessie fortfarande är bästa vänner. har en bild till inlägget också som jag gjort själv. kolla gärna in den paow =)
  kram från jennie<3

  Reply
 19. Carro juni 25, 2009 at 11:30 f m

  Ursäkta, men jag förstår bara inte hur man kan berätta för hela svenska folket hur tidigt man förlorade sin oskuld. Jag är en sån som tycker det är fel att ha sex för tidigt, vilket faktiskt du hade, du var bara ett barn. Och så berättar du det för alla. Det är en sån sak som man håller för sig själv, speciellt i din ålder.

  Reply
 20. M juni 25, 2009 at 12:05 e m

  Är det alexanda som dessie är med nu??

  Reply
 21. BbizB juni 25, 2009 at 12:14 e m

  JAG TROR NÅGON HAR SKICKAT DT OCH LÅTSAS VARA HON. LÄTT. FÖR DET VAR LITE BEST FRIENDS FOR EVVERRR KÄNNSLA VILL VARA MED DEJ NUUUUWWWW , ASSO WHAT? OCH NI ÄR JU NTE MED VARANN OFTA FAST DET SPELAR IFÖRSIG INTE STOR ROLL ALLS, PUSSII NUSSS

  Reply
 22. BbizB juni 25, 2009 at 12:14 e m

  JAG TROR NÅGON HAR SKICKAT DT OCH LÅTSAS VARA HON. LÄTT. FÖR DET VAR LITE BEST FRIENDS FOR EVVERRR KÄNNSLA VILL VARA MED DEJ NUUUUWWWW , ASSO WHAT? OCH NI ÄR JU NTE MED VARANN OFTA FAST DET SPELAR IFÖRSIG INTE STOR ROLL ALLS, PUSSII NUSSS

  Reply
 23. Amis juni 25, 2009 at 12:27 e m

  paow, TUCEPI ligger i KROATIEN inte i THAILAND !
  haha men de va gulligt skrivet av dig & forsätt bara med bloggen de gillar vi (y)
  eller ja vissa mer andra mindre, men den e bra :))

  Reply
 24. Anonym juni 25, 2009 at 12:54 e m

  men fan vad taskiga alla är! om paow är ledsen får hon väl vara det! ni betämmer väl inte om hon saknar sin bästis eller inte!

  Reply
 25. Anonym juni 25, 2009 at 12:57 e m

  hahaha vadå oskuld i två år?
  Oskuld är när man inte haft sex än vettu.

  Reply
 26. Anonym juni 25, 2009 at 12:58 e m

  förlåt mig, läste lite förfort, ooskuld stog det ju = icke oskuld?
  hahha jag är knäpp, puss och kram för sex

  Reply
 27. Fanny juni 25, 2009 at 1:02 e m

  Haha, Gud så roligt det här är 🙂 Det liksom får ett skratt på dagen att läsa allas bloggar så som kissies,dessies och din då! Och kommentarna är ju nästan roligaste : ) Ha-ha Jag menar varför säga att man hatar dig/er när man inte känner er ? Men hurfan kan man älska er när man inte känner er ? :O Riktigt konstigt tycker jag… Men så klart ni är alla små fjortisars förebild! Och dom flesta har en sådann här tid då alkohol, killar osv existerar. Bara att vänta små flickor tiden kommer för er också var inte oroliga!;) Och sen att allt folk bryr sig i vad DU skriver… Det stör mig men samtidigt roligt med deras kommentarer. Jag menar vill du knulla när du är 13, so what ? eller vill du knulla när du är 30 och gigt gammal,rynkig och inte orkar hålla igång – Vem bryr sig ?;) Äh, jag tycker lätt att du är den mognaste av K och D… Dom är så jävla fejk! Och om det är någon av er som ska kunna kalla sig själv snygg, så är det ju du! 🙂

  Reply
 28. Fanny (igen) juni 25, 2009 at 1:04 e m

  Och med stavningen i det du skriver och formuleringen , Så vafan ALLA brister någonstanns;) du är snygg och känner engar på en blogg, medans en annan kan sär bra på svenska och lira fotboll; ) Är det inte så? .
  (dock inte mina egna erfarenheter :p )

  Reply
 29. Fanny (igen) juni 25, 2009 at 1:04 e m

  Och med stavningen i det du skriver och formuleringen , Så vafan ALLA brister någonstanns;) du är snygg och känner engar på en blogg, medans en annan kan sär bra på svenska och lira fotboll; ) Är det inte så? .
  (dock inte mina egna erfarenheter :p )

  Reply
 30. Anonym juni 25, 2009 at 1:24 e m

  vadå du skrev att du är oskuld ju?

  Reply
 31. Sandra - säger vad jag tycker!!! juni 25, 2009 at 1:31 e m

  Gör slut med henne för helvete, varför ska ni alltid klänga på varandra och bli bästa vänner igen?

  vänner kommer och går, för fan. Visa att du är mogen och dissa den taskiga personen som bara verkar göra livet surt för dig. Du måste ju ha en egen vilja för fan. Det spelar ingen roll hur jävla mycket skit ni skriver om varandra. VAKNA UPP och GÖR NÅGOT åt saken!!!!!

  less på erat tjaffs, om ni inte försöker locka läsare med detta så borde ni fan sluta umgås. Och om ni ska kasta skit på varandra i en bloggjävel så är ni båda lika jävla dumma.

  Reply
 32. Miss "E" juni 25, 2009 at 1:56 e m

  RÖSTA! VEM HAR SNYGGAST OUTFIT/HÅR?
  KISSIE/PAOW/DESSIE/KENZA/BLONDINBELLA/FOKI? NI BESTÄMMER:D
  PS, har bild på kissie utan smink inte en vacker syn direkt hahahah!!!
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/
  http://uselesswithoutyou.blogg.se/

  Reply
 33. Anonym juni 25, 2009 at 2:08 e m

  är det alexandra som dessie är med nu

  Reply
 34. agnes juni 25, 2009 at 2:16 e m

  vad heter låten? 😛

  Reply
 35. alicia juni 25, 2009 at 2:26 e m

  har dessie en blogg nu??

  Reply
 36. annie&maria juni 25, 2009 at 2:33 e m

  guud vad fint skrivet (:
  haha, vad heter låten egentligt :p
  Älskar din blogg!

  Reply
 37. Anonym juni 25, 2009 at 3:17 e m

  Never say forever cause forever is a lie..

  Reply
 38. . juni 25, 2009 at 7:43 e m

  Är det här ett sätt för dig att få läsare eller bråkar ni påriktigt? Ena dagen är ni (du och Dessie) bästavänner och nästa dag snackar ni skit om varandra i era bloggar. Ni beter er jättebarnsligt! Visst, alla bråkar ibland, men ni bråkar typ hela tiden. Bli inte vän med Desirée igen. Hon är falsk rakt igenom, har du inte förstått det än? Okej, egentligen ska jag inte säga så eftersom att jag inte känner henne. Men jag har läst både din och hennes blogg nästan varje dag ett tag nu och man får veta väldigt mycket bara genom att titta igenom. Men aja, så att du vet så är det bara jobbigt att läsa om era onödiga bråk hela tiden. Lämna henne! Du har Tessie och hon har Ballie, låt henne gå. Allt kommer lösa sig. Hon är en liten fjortis som ger dig dåligt rykte. Visa att du är mognare än så Paulina!
  Älskar din blogg!

  Reply
 39. maria juni 25, 2009 at 8:27 e m

  det var något med sommar 07 fakitskt. en tid jag aldri kmr glömma

  Reply
 40. Anonym juni 25, 2009 at 10:33 e m

  Tucepi ligger la inte i thailand.. heh det ligger i kroatien ?

  Reply
 41. Anonym juni 25, 2009 at 11:06 e m

  Älskar din bloggh !
  Kan inte du lägga upp mer bilder sen grönan 07 ?<3

  Reply
 42. anna juni 25, 2009 at 11:48 e m

  jätte bra skrivet!! kul att läsa om minnen osv 🙂 Kul ändå att folk klagar när det är din blogg och ditt liv, du skriver ju för dej och folk som komenterar har ju inget liv och vill typ vara med i ditt iaf påverka..

  Reply
 43. Anonym juni 26, 2009 at 1:47 f m

  jag vet vem den där alexandra är, det är gustafson, hon är så jävla klockren, men hon e fan inte fjortis nu

  Reply
 44. Anonym juni 26, 2009 at 11:16 f m

  bara det att vykortet är från kroatien ?

  Reply
 45. anna juni 26, 2009 at 12:42 e m

  jag tror absolut på ordet ALLTID, det har jag själv erfarenhet av!

  Reply
 46. linnéa juni 26, 2009 at 3:19 e m

  jag vet precis hur du känner,

  Reply
 47. Anonym juni 26, 2009 at 4:19 e m

  ehm jag kmr från kroatien och tucepi ligger där… inte i thailand??

  Reply