Framme i småland.

Har bråkat med min syster halva bilresan. Hon har spytt för hon är laktosintolerant och åt glass. Jag har ätit donken till luch och midda. Jag ligger helt ensam i en källare . När alla mina kompisar är på fest killen jag gillar knullar just nu med någon annan. Min kompis Daniel är på stundentfest och undrade om jag ville komma. Jag skulle träffa Mario som precis flyttat hem från småland. Kan det bli värre ?

Fast jag måste ju tänka posetivt nu ! Kul och träffa släkten iallfall….. På den mest händelserika helgen som jag sett fram emot. ibland så hatar jag min mamma 

Men när jag kommer hem ska jag supa skallen av mig… SPIKAT !

En bild på Mario som jag inte träffat på typ två år:) Visst är han lik en kändis, kan bara inte riktigt komma på vem… hum ?

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - Portfolio Sandra Lindahl - Wanties!! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Caroline Roxy - 365 days

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *