Svar till ”natalia”

Som spammar min blogg, och har skrivit en 300 rader lång text där hon skriver hur mycket hon hatar mitt sätt att agera på. Osvosv.. På mitt sätt att jag tycker att jag är en "kändis" osv..

Okej, som du nu inte skriver i din blogg att du inte bryr dig om du skulle vara känd på din lillalilla blogg. Du skriver endast detta i hopp om att folk ska få upp ögonen och läsa det du skrev om mig för att jag har mycket besökare. Du hoppas att folk ska kolla in din blogg, och läsa allt och sedan fortsätta.  Varför ens spamma min blogg om du nu "inte bryr mig om läsare". Så sjukt.

Kändis & kändis har jag aldrig sagt att jag är. Men jag har ett känt ansikte. Vart jag en går får jag blickar, jag kan i stort sätt inte gå utan utan att folk skriver "jag såg dig idag". Spelar ingen roll om jag är i Rissne eller i tyresö. Folk går fram till mig. Främst som du skriver, yngre folk som läser . Men även folk som är jämngamla osvosv.  Men det är mest folk som ( tro det eller ej men det är faktikst sant )är runt 17-19 som faktikst kommer fram. Dom frågar om dom får tar bild, dom vill ha min atograf. Folk skickar hem gratisgrejer jag får erbjundaden om jag vill vara med på TV, aftonbladet och SE & HÖR och fridatidingen har hört av sig. Jag vet inte hur du definerar en kändis. Jag är ingen superkändis som går på röda mattan. Det är det inte ens svenska skådespelare/sångare. Dom enda som jag vet om som lyckats blir stora i USA är Stellan skartsgord(?) och Robin. När jag började blogga så satt jag knappast och spammade folk som kissie kenza eller blondinbellas blogg. Jag har kämpat mig upp själv, och det har gått bra för mig. Folk vill förstöra och kallar mig "äckel". Och så frågar man " lilla lilla gumman, säg tre orsaker till att du hatar mig" då säger dom flesta " eeeh jag hatar dig bara äckel"… Yeah right bra svar är det ända jag säger. Folk är så j*vla avundsjuka. Sånna som dig, som lägger ner så mycket tid.

Alltning ni läser i min blogg är sanning som jag har valt att ta upp . Jag har ett privatliv också. Dock är jag relativtöppen som person och skriver om det mesta. Ett ämne jag har undvikit så är det faktikst kärlek och killar. Som jag nu börjat ta upp. Jag erkänner till och med att jag fått diss pga av mitt dåliga rykte. Ja ni, livet är hårt. Det är så jobbigt att få gratis grejer hemskickat och att tidiningen hundar efter en. Jag lever nog livet som dom flesta vill ha ( fast det har kört upp sig med skolan). Jag kan köpa det jag vill, jag har mina vänner och en underbar familj. Det mesta är bara ytligt, men det är det dom flesta drömmer om. Jag är inte dum, jag har faktikst också vart en vanlig människa..

Posted in: Livsstil
Kommentarer (72)
 • tess - barbiefjortis

  du är min själsfrände, tweenie(;

 • Noisebastard

  Egentligen spelar det ingen större roll om man är känd eller inte. Man är ju fortfarande en människa, precis som alla andra. Jag, personligen, tycker inte att man är känd för att man driver en blogg med många besökare.. Men jag vet inte riktigt. Det är ju på sitt sätt att göra någonting kreativt… Finns kända författare och journalister.. så varför inte egentligen… Äsch, det är en diskussion man kan ha utan att komma någonstans alls.

  Bara du inte börjar med att skryta (som vissa andra, för det blir inget annat än jobbigt i längden. Det är roligt att det går bra får dig.

  (Jag erkänner förövrigt att jag har haft vissa förutfattade meningar om dig förut, men jag har ändrat på det nu.)

 • Anonym

  Snälla, Du är 15 år du vet inte mycket. Jag kan rabbla upp minst 20 kändisar här is vergie som är stora runt om i världen. En kändis är stor i ett land eller i flera länder. Det är bara 20 000 som vet vem du är! så håll keft med ditt jag är känd snack.. menvisst du fjortis vi låter digtro det

 • Jenilitaa

  Smink:) men ja skickar det hem till dej

 • Anonym

  I DONT HATE YOU, FAST REKLAM ÄR REKLAM:D:D:D:D:D:D:D:D

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

 • alexandra

  hatar folk som spammar… pyss

 • Anonym

  jag håller me dig paulina! bra skrivit sötnos

 • Freja

  Så bra skrivit!!! älskar dig blogg ^^,

 • Frida

  hehe att folk tittar, kan inte det bero på att du har solat så mycket solarium att det ser ut som du har en leversjukdom? sluta sola solarium människa! du är 15 år och kommer se ut som 105 när du är 20.

 • Leila

  Så fortsätter alla att spamma… :O

  kolla in min blogg och skriv en kommentar är ni gulliga 😉

  http://lkr.blogg.se/

  http://lkr.blogg.se/

 • Anonym

  You rock girl

 • Maja

  Hejsan :).

  Vad tycker du om kläderna jag suttit ihop på min blogg? Är det något du skulle kunna sätta på dig? gå gärna in och säg din åsikt.

  Kramar från majaalins.blogg.se/.

 • Jennie - Min resa mot drömkroppen

  Varför väljer du inte att ta bort spam istället.

  Sen så glömde du peter stormare i kändisar som är stora i usa, och malin åkerman =)!

 • Agnes

  Det är väldigt bra av dig att stå upp för dig själv och vad du har sagt osv. men väldigt många av dina inlägg handlar om att du säger ifrån när någon har skrivit en elak kommentar. Jag undrar helt enkelt varför du bryr dig och om du skulle kunna ignorera det folk skrivier och bara skriva som vanligt..?

  Kram på dig, sluta inte blogga.

 • Jennie - Min resa mot drömkroppen

  En sak till:

  Du är fortfarande en vanlig människa.

  Men bara det att du skriver att"du också varit en vanlig männsika" bevisar ju att du ser dig själv som något stort =)…

 • Julia

  Kan hålla med om att du fortfarande är en vanlig människa, men det kanske inte va riktigt så du menade.

  Dedär va iallafall riktigt bra & smart skrivet tjejen! 🙂

  Oväntat också, då de flesta provocerar osv nuförtiden, men man kan nog vinna på att bara vara sig själv när man ändå har så många läsare, de lär ju stanna 😛

 • Anonym

  *Stellan Skarsgård 😉

  Bra skrivit, stå på dig bara!!

 • victoria

  älskar din och dessies blogg :*

 • sandra ♥

  asså kan alla sluta spama 😮 jävligt jobbigt när alla kommentarer bara är till deras blogg, kommentera inte om ni inte har nåt vettigt att kommentera 😮

 • SARA

  amniesara.blogg.se

  ni gör min famouse babys!

 • Ida

  Så jävla bra skrivet

 • Marina - Maarimba -

  Du fick in gasnka många bra poäng där 🙂

 • natalij

  WOW INTE BLOCKERAT MITT IP SER JAG (:

 • natalij

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

 • natalij

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

 • natalij

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

 • Hilda

  Haha du rä hundra ggr bättre än Kissie och Dessie, du borde veta det

 • natalij

  JAG BEFINNER MIG PÅ MIKAS MODELL ARGENTUR DEN 18 JUNI IFALL DU HAR NÅGOT ATT SÄGA KAN DU TA DET MED MIG NÄR JAG VÄL ÄR DÄR (:

  ELLER SÅ KAN DU ALLTID MAILA MIG , MEN DU KANSKE TROR ATT DU VISAR DIG SVAG OM DU NU GÖR DET 😀 ? DET GÖR DU INTE DÅ FATTAR MAN JU ATT DU ÄR LITE MÄNNSKLIG I ALLA FALL .. [email protected] .

  OCH SEN BLEV DU INTE KÄND PÅ EGEN HAND UTAN , DET ÄR TACK VARE DESSIE . ANNARS HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

 • Idioter

  alla ni blogg fjortisar som fightas mot varandra, om ni tittar på er själva ordentligt och kollar vi ni har för impact på denna lilla värld så inser dig verkligheten.

  sluta upp med sånt skitsnack och börja skriva om något som betyder något.

 • ...

  haha natilj 🙂

 • Anonym

  du är fortfarande en vanlig människa ? DU är inte helgonförklarad bara för att din blogg ligger 2:a på topplistan ? hallå ?!

 • Nadja - men kallas Barbie

  Folk är bara så avundsjuka! Dom sitter framför sina skärmar och hatar sig själv medans som tittar på dig som har bra självförtroende. Det är klart att dom stör sig på dig då, men jag tycker det är bra att du skiter i vad alla säger, det ska man göra! 🙂

 • Johanna

  Bra skrivet, du har så rätt Paulina!

 • Saga

  Om hon hatar dig ovh vet vrf hon hatar dig måste juh hon ha följt din blogg och läst alting så att hon vet att hon hatar dig. Men om hon verkligen har lagt ner så mycket tid på att läsa din blogg måste juh hon gilla dig ;D Älskar din blogg 🙂

 • Robin Wahlström

  Varför blir vi killar direkt bögstämplade såfort vi bryr oss om vårat utseende? Låt mig bli bögstämplad då, jag trivs med mig själv, och jag tar ingen skit längre, utan jag är mig själv. I högstadiet var jag osäker vågade inte stå emot, jag nästan strök med. Nu är jag 18 år och jag pratar om det i min blogg, läs den gärna.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

 • Anonym

  bby

  stå på dig

 • Anonym

  JAG ÄR ABSOLUT INTE PÅ DIN SIDA!!!!!!

 • Jessica

  Bra skrivet Paulina! 🙂

 • amanda

  du verkar ha tagit åt dig eftersom du skriver ett helt blogg inlägg om det där. helt ointressant dessutom att veta, skriv om din mascara eller något billigt tjafs du brukar babbla om

 • Hilda

  Varför störa sig så mycke på folk? Låt dom som gillar pawo gilla henne! Vad ni personligen tycker håll de för dig själv. Och sluta läs hennes blogg då !!

 • Anonym

  VÄÄÄÄÄNTA , vadå oavset om jae i rissne lr tyresö? menaru att rissne är underklass då lr? tääänk folket som boor där o läser din blogg, man tappar resepkt för dej.

 • Daniel

  Alla sugna singeltjejer se hit!Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. 1000 unika besökare om dagen efter en dryg vecka. Nu har vi lagt upp mer info om de stekheta singelkillarna. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  Kram

 • LOLA

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ B
  TCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

  PAULINA DU SSNACKA SÅ MYCKET SKIT ASSÅ BTCH PLEASE!!

 • Maja

  jag måste ju erkänna att din blogg känns mer verklig än dessie's. Du är inte lika bitchig tror jag! och folk stör sig mer på henne än på dig,

 • essie

  jag säger bara så här: du hatar inte mig, du tycker bara inte om folk som är bättre en dig.

  & tror mig det är sant.

  Det har gått bra för dig och din blogg, och dom blir avis.

 • Sandra - yes yes

  Varit en vanlig människa?

  Du är väl en helt vanlig fjortis som startat en patetisk blogg med din "kompis" Dessie.

  Försök inte att få det låta som att du ska vara nå jäkla märkvärdig!

 • Sandra

  Varit en vanlig människa?

  Du är väl en helt vanlig fjortis som startat en patetisk blogg med din "kompis" Dessie.

  Försök inte att få det låta som att du ska vara nå jäkla märkvärdig!

 • CAAAAAAAAAARRROOOOOOOOO

  HAHAHA

  Du har en poäng, folk vet vem du är och du har ett känt ansikte, men om du inte hade kletat på dig allt jävla smink du har i ansiktet som gär dig till en fet FJORTIS skulle inte jävel veta vem du är!

  det är synd att du inte fattat att folk vill ha en bild med dig i syftet att DRIVA MED DIG för att du fortfarande äf FJORTIS och inte växt ut ur beteendet, vart jag än kommer så har jag ALDRIG hört en jävel snacka gott om dig, jag fattar bara inte varför ni inte inser det?

  ähhh….. Det är ju för uppmärksamhetens skull såklart. men hag har en idé: GÖR NÅGOT VETTIGT ISTÄLLET FÖR ATT HÄNGA PÅ PLATTAN SOM EN NO LIFER!

 • evelina

  Svara gärna på dagens fråga 🙂

  ha en bra dag!

 • Anonym

  min autograf heter de.. Inte atograf.

 • Bells

  Tycker din blogg är bra och så 🙂

  Men vad jag blev lite irriterad på är att du skrev, jag har faktiskt också varit en vanlig människa. Vadå är du inte det nu eller? Jag trodde alla var vanliga människor, även kändisarna anser sig själva som vanliga människor. Men du kanske är speciell på nåt jävla vänster. Det var bara det som störde mig. Har inget imot dig annars! 🙂

 • Elin

  Hahahahahah, vem fan tror du att du är egentligen? DU ÄR INTE EN KÄNDIS. got it?

  Du är bara en äcklig, bortskämd, översminkad skitunge som tror stora grejer om sig själv och leker vuxen, men totalfailar.

 • sophie

  och där försvann min kärlek för din blogg paow, förut var det iallafall kul att se dina videoinlägg och vanliga inlägg, man får sig verkligen ett gott skratt. '' jag har också varit en vanlig människa''

  tror du ärligt att du är mer värd än mig?

  Natalji, Jag beundrar dig. Ingen har satt denna blåsta brud på plats förut som du precis gjorde.

  Keep fighting!

 • Elin

  En sak till; Dina föräldrar borde skämmas! Samma sak med din wannabeneger kompis Dessie!

 • Anna

  "jag har faktiskt också vart en vanlig människa"

  är du inte det nu?

 • nea!

  jag tycker att du verkar vara en smart tjej som jobbat upp dig med bloggen! det är inte lätt att blogga och lämna ut sitt liv till hela världen. det är ju faktiskt folk överallat som kan läsa det man skriver på en blogg tex… men jag tycker du har gjort det bra! det händer ofta att folk får reda på saker om en, som man inte alltid vill att alla ska veta. men är ryktet i gång så är det inget man kan göra. jag tror du vet vad jag menar… men för guds skull, sluta aldrig blogga! eller låt aldrig folk trycka ner på dig, stå för den du är! Det är det viktigaste här.

 • Pauline

  Du är en vanlig människa, bara det att folk känner igen dig.

 • anonym

  ursäkta asså lyssna jag har inget emot dig men vadå ''jag har oxå varit en normal människa'' du är en normal människa :s

 • felicia

  "varit en vanlig människa"… vad är du nu då?

  jag tycker att du ÄR vanlig! det är bara det att många vet vem du är, och jag tycker inte du är särskilt märkvärdig. en blondin med mycket smink som bloggar och är igenkänd på stan. So? Jag säger inte att jag är märkvärdig överhuvudtaget, men det är inte du heller. när du säger stuff like that, då blir det många förargade miner.

 • jordgubbe

  "Jag är inte dum, jag har faktikst också vart en vanlig människa.."

  Men hallååå???? Och vad är du nu då?

  Snacka om storhetsvansinne!!!

  Du är bara en ung tjej som tror att hon är nått.

  Visst… man ska tro på sig själv… men det här är ju bara för mycket…

 • Moa

  Jävlar vilka tråkiga kommentarer du får. Och med tråkiga menar jag elaka.

  Jag måste ge dig lite cred tjejen. Hamnade av en slump på Dessies blogg rätt nyligen och tyckte det var kul att läsa för den var så fjortis. sedan kom jag vidare till din och tänkte samma sak men inte längre. Du har hjärna, verkar på många sätt mognare än när jag var lika gammal som dig. Det du skriver är jävligt sant, du resonerar jävligt bra kring många saker och även om du säkert vet det så ville jag bara säga det. Fortsätt och låt inte avundsjuka idioter komma åt dig. Du är grym

 • Anonym

  du är en vanlig människa fortfarande.

 • Anonym

  jaha och med det menar du att du inte är en vanlig människa nu…? ursäkta, men det var bara det sjukaste och mest självgoda jag hör hört på väldigt, väldigt länge.

  du kan ju kanske föröka tänka lite på hur du framstår när du skriver inlägg, för just nu framstår du helt jävla blåst. men det är ju bara ett förslag. du kan ju skriva ett hat-inlägg om mig oxå om du känner för det.

  jag är en smula förbannad nu. men du kanske vet hur det känns? du har väl oxå vart en vanlig människa?

 • Anonym

  Du har inte varit en vanlig människa, du ÄR en vanlig människa paulina, bara för du har en stor blogg så gör dig inte ovanlig…

 • jennifer

  lyssna inte på dom. dom är bara avensjuka för att du har en bra blogg som har många läsare 🙂

 • !!

  haha, seriöst tror du att du är känd eller?

  kommer aldrig att hända jag gillar inte dig jag tycker bara att du skämmer ut dig som fan, var LEK ALDRIG IGEN! JÄVLA FALSK DU ÄR! det är sjuukt, fattar inte ens hur folk kan erbjuda dig saker haha. Hela du är FALSK, din blogg är falsk!! kuul att leva ett FALSKT LIV!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *