Svar till ”natalia”

Som spammar min blogg, och har skrivit en 300 rader lång text där hon skriver hur mycket hon hatar mitt sätt att agera på. Osvosv.. På mitt sätt att jag tycker att jag är en "kändis" osv..

Okej, som du nu inte skriver i din blogg att du inte bryr dig om du skulle vara känd på din lillalilla blogg. Du skriver endast detta i hopp om att folk ska få upp ögonen och läsa det du skrev om mig för att jag har mycket besökare. Du hoppas att folk ska kolla in din blogg, och läsa allt och sedan fortsätta.  Varför ens spamma min blogg om du nu "inte bryr mig om läsare". Så sjukt.

Kändis & kändis har jag aldrig sagt att jag är. Men jag har ett känt ansikte. Vart jag en går får jag blickar, jag kan i stort sätt inte gå utan utan att folk skriver "jag såg dig idag". Spelar ingen roll om jag är i Rissne eller i tyresö. Folk går fram till mig. Främst som du skriver, yngre folk som läser . Men även folk som är jämngamla osvosv.  Men det är mest folk som ( tro det eller ej men det är faktikst sant )är runt 17-19 som faktikst kommer fram. Dom frågar om dom får tar bild, dom vill ha min atograf. Folk skickar hem gratisgrejer jag får erbjundaden om jag vill vara med på TV, aftonbladet och SE & HÖR och fridatidingen har hört av sig. Jag vet inte hur du definerar en kändis. Jag är ingen superkändis som går på röda mattan. Det är det inte ens svenska skådespelare/sångare. Dom enda som jag vet om som lyckats blir stora i USA är Stellan skartsgord(?) och Robin. När jag började blogga så satt jag knappast och spammade folk som kissie kenza eller blondinbellas blogg. Jag har kämpat mig upp själv, och det har gått bra för mig. Folk vill förstöra och kallar mig "äckel". Och så frågar man " lilla lilla gumman, säg tre orsaker till att du hatar mig" då säger dom flesta " eeeh jag hatar dig bara äckel"… Yeah right bra svar är det ända jag säger. Folk är så j*vla avundsjuka. Sånna som dig, som lägger ner så mycket tid.

Alltning ni läser i min blogg är sanning som jag har valt att ta upp . Jag har ett privatliv också. Dock är jag relativtöppen som person och skriver om det mesta. Ett ämne jag har undvikit så är det faktikst kärlek och killar. Som jag nu börjat ta upp. Jag erkänner till och med att jag fått diss pga av mitt dåliga rykte. Ja ni, livet är hårt. Det är så jobbigt att få gratis grejer hemskickat och att tidiningen hundar efter en. Jag lever nog livet som dom flesta vill ha ( fast det har kört upp sig med skolan). Jag kan köpa det jag vill, jag har mina vänner och en underbar familj. Det mesta är bara ytligt, men det är det dom flesta drömmer om. Jag är inte dum, jag har faktikst också vart en vanlig människa..

(Visited 29 times, 1 visits today)

72 Comments

 1. Josefine juni 6, 2009 at 2:19 f m

  bra skrivet paulina!

  Reply
 2. Noisebastard juni 6, 2009 at 2:56 f m

  Egentligen spelar det ingen större roll om man är känd eller inte. Man är ju fortfarande en människa, precis som alla andra. Jag, personligen, tycker inte att man är känd för att man driver en blogg med många besökare.. Men jag vet inte riktigt. Det är ju på sitt sätt att göra någonting kreativt… Finns kända författare och journalister.. så varför inte egentligen… Äsch, det är en diskussion man kan ha utan att komma någonstans alls.

  Bara du inte börjar med att skryta (som vissa andra, för det blir inget annat än jobbigt i längden. Det är roligt att det går bra får dig.

  (Jag erkänner förövrigt att jag har haft vissa förutfattade meningar om dig förut, men jag har ändrat på det nu.)

  Reply
 3. Anonym juni 6, 2009 at 3:04 f m

  Snälla, Du är 15 år du vet inte mycket. Jag kan rabbla upp minst 20 kändisar här is vergie som är stora runt om i världen. En kändis är stor i ett land eller i flera länder. Det är bara 20 000 som vet vem du är! så håll keft med ditt jag är känd snack.. menvisst du fjortis vi låter digtro det

  Reply
 4. Jenilitaa juni 6, 2009 at 3:20 f m

  Smink:) men ja skickar det hem till dej

  Reply
 5. Anonym juni 6, 2009 at 3:28 f m

  I DONT HATE YOU, FAST REKLAM ÄR REKLAM:D:D:D:D:D:D:D:D

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  NICOLETOMLINSON.BLOGG.SE

  Reply
 6. naomi juni 6, 2009 at 8:41 f m

  klockren!

  Reply
 7. alexandra juni 6, 2009 at 8:47 f m

  hatar folk som spammar… pyss

  Reply
 8. Anonym juni 6, 2009 at 9:08 f m

  jag håller me dig paulina! bra skrivit sötnos

  Reply
 9. Freja juni 6, 2009 at 9:11 f m

  Så bra skrivit!!! älskar dig blogg ^^,

  Reply
 10. Frida juni 6, 2009 at 9:25 f m

  hehe att folk tittar, kan inte det bero på att du har solat så mycket solarium att det ser ut som du har en leversjukdom? sluta sola solarium människa! du är 15 år och kommer se ut som 105 när du är 20.

  Reply
 11. Anonym juni 6, 2009 at 9:51 f m

  You rock girl

  Reply
 12. Maja juni 6, 2009 at 9:58 f m

  Hejsan :).

  Vad tycker du om kläderna jag suttit ihop på min blogg? Är det något du skulle kunna sätta på dig? gå gärna in och säg din åsikt.

  Kramar från majaalins.blogg.se/.

  Reply
 13. Jennie - Min resa mot drömkroppen juni 6, 2009 at 10:26 f m

  Varför väljer du inte att ta bort spam istället.

  Sen så glömde du peter stormare i kändisar som är stora i usa, och malin åkerman =)!

  Reply
 14. Agnes juni 6, 2009 at 10:27 f m

  Det är väldigt bra av dig att stå upp för dig själv och vad du har sagt osv. men väldigt många av dina inlägg handlar om att du säger ifrån när någon har skrivit en elak kommentar. Jag undrar helt enkelt varför du bryr dig och om du skulle kunna ignorera det folk skrivier och bara skriva som vanligt..?

  Kram på dig, sluta inte blogga.

  Reply
 15. Jennie - Min resa mot drömkroppen juni 6, 2009 at 10:29 f m

  En sak till:

  Du är fortfarande en vanlig människa.

  Men bara det att du skriver att"du också varit en vanlig männsika" bevisar ju att du ser dig själv som något stort =)…

  Reply
 16. Julia juni 6, 2009 at 10:36 f m

  Kan hålla med om att du fortfarande är en vanlig människa, men det kanske inte va riktigt så du menade.

  Dedär va iallafall riktigt bra & smart skrivet tjejen! 🙂

  Oväntat också, då de flesta provocerar osv nuförtiden, men man kan nog vinna på att bara vara sig själv när man ändå har så många läsare, de lär ju stanna 😛

  Reply
 17. Anonym juni 6, 2009 at 10:37 f m

  *Stellan Skarsgård 😉

  Bra skrivit, stå på dig bara!!

  Reply
 18. victoria juni 6, 2009 at 10:50 f m

  älskar din och dessies blogg :*

  Reply
 19. sandra ♥ juni 6, 2009 at 10:54 f m

  asså kan alla sluta spama 😮 jävligt jobbigt när alla kommentarer bara är till deras blogg, kommentera inte om ni inte har nåt vettigt att kommentera 😮

  Reply
 20. SARA juni 6, 2009 at 10:56 f m

  amniesara.blogg.se

  ni gör min famouse babys!

  Reply
 21. Ida juni 6, 2009 at 11:01 f m

  Så jävla bra skrivet

  Reply
 22. natalij juni 6, 2009 at 11:08 f m

  WOW INTE BLOCKERAT MITT IP SER JAG (:

  Reply
 23. natalij juni 6, 2009 at 11:17 f m

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

  Reply
 24. natalij juni 6, 2009 at 11:17 f m

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

  Reply
 25. natalij juni 6, 2009 at 11:18 f m

  OCH HAR DU NÅGOT ATT SÄGA SÅ BEFINNER JAG MIG I STHLM PÅ '' MIKAS '' MODELL ARENTUREN , DEN 18 JUNI :)FÖR DU GÖMMER DIG BAKOM DIN BLOGG OCH ENDA ANLEDNINGEN TILL ATT DU FÖRSVARA DIG GENOM BLOGGEN ÄR FÖR ATT GÖRA DEN LITE MER INTRESSANT (:

  SEN KAN DU ALLTID MAILA MIG OM DU HAR NÅGOT MER DU VILL SÄGA , DISKUTERA 😉 '' [email protected] '' .

  PS . DU BLEV INTE KÄND PÅ EGEN HAND , FÖR UTAN DESSIE HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

  Reply
 26. Hilda juni 6, 2009 at 11:19 f m

  Haha du rä hundra ggr bättre än Kissie och Dessie, du borde veta det

  Reply
 27. natalij juni 6, 2009 at 11:24 f m

  JAG BEFINNER MIG PÅ MIKAS MODELL ARGENTUR DEN 18 JUNI IFALL DU HAR NÅGOT ATT SÄGA KAN DU TA DET MED MIG NÄR JAG VÄL ÄR DÄR (:

  ELLER SÅ KAN DU ALLTID MAILA MIG , MEN DU KANSKE TROR ATT DU VISAR DIG SVAG OM DU NU GÖR DET 😀 ? DET GÖR DU INTE DÅ FATTAR MAN JU ATT DU ÄR LITE MÄNNSKLIG I ALLA FALL .. [email protected] .

  OCH SEN BLEV DU INTE KÄND PÅ EGEN HAND UTAN , DET ÄR TACK VARE DESSIE . ANNARS HADE INGEN VETAT VEM FAN DU ÄR .

  Reply
 28. Idioter juni 6, 2009 at 11:43 f m

  alla ni blogg fjortisar som fightas mot varandra, om ni tittar på er själva ordentligt och kollar vi ni har för impact på denna lilla värld så inser dig verkligheten.

  sluta upp med sånt skitsnack och börja skriva om något som betyder något.

  Reply
 29. ... juni 6, 2009 at 11:48 f m

  haha natilj 🙂

  Reply
 30. ida andersson juni 6, 2009 at 11:49 f m

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  http://i-andersson.blogspot.com/

  Reply
 31. Anonym juni 6, 2009 at 11:51 f m

  du är fortfarande en vanlig människa ? DU är inte helgonförklarad bara för att din blogg ligger 2:a på topplistan ? hallå ?!

  Reply