Hejhej

Sitter just nu hemma hos David i farsta. Kanske ska börja kalla mig för gehtto-paow kankse ? Eller kanske inte..  Jag hoppar nog det. Ska slagga här ikväll tror jag..

Btw Davids bror ville ha en länk och självklart så får han det. Http://nittikilo.blogg.se

Blder från idag
 


jag och david

jag och david bästis

david är blekfis

DRESSCODE
Posted in: Livsstil
Kommentarer (56)
 • Robin Wahlström

  Jag vill öppna upp mitt hjärta och berätta för er vad jag varit med om, och hur dåligt jag mått, jag vill hjälpa

  dom som är i samma sits som jag var för ca. 2 år sedan. Folk som trycker ner än, att man inte får vara sig själv.

  Läs min blogg, och låt mig få hjälpa dig, tvivla inte att kontakta mig, jag lyssnar gärna.

  Jag berättar som sagt hur jag upplevde allt.

  Läs min blogg, eller kolla bara in den, och se om den är värd.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

 • amanda

  Jag lägger gärna till nya på bloglovin!! 🙂 Lägg till mig NU så blir du LÄNKAD i ett inlägg imorgon klockan 14.00!

  Kika gärna in på min söta blogg, och lägg till mig på bloglovin dårå 🙂 Ha det så bra! PUSS&KRAM

 • Tix

  Kommer du att bli kompis med Dessie igen om hon ber om ursäkt? Jag menar, du är fjantig. Men du är fan bättre än Dessie.

  Hon busringer mig varje natt liksom. MOGET.

 • Sandra - yeeeee

  – Hoppas inte att du blir bästa vän med dessie igen, för då kommer du bli en riktig rövslickare för henne. AGAIN!

  Man ska ge fan i o umgås med idioter!!

 • Anonym

  HAHAHA lek inte att du hatar dessie, snart sitter ni med era inlägg igen " jag älskar dig blondie twinie "

  HAHAHA lek inte att du hatar dessie, snart sitter ni med era inlägg igen " jag älskar dig blondie twinie "

  HAHAHA lek inte att du hatar dessie, snart sitter ni med era inlägg igen " jag älskar dig blondie twinie "

 • Anonym

  Är du och Dessi inte kompisar längre?:S svara gärna

 • Lisa

  och du sa att du INTE är härmar Kissie! Jo visst..den dagen!

 • Melina

  ball tröja den där david har 🙂

 • Johanna

  HAHA härma kissie lite till då din tönt!

  "Ghetto-poaw" .. var du först med det också kanske?

 • Robin Wahlström

  Jag vill öppna upp mitt hjärta och berätta för er vad jag varit med om, och hur dåligt jag mått, jag vill hjälpa

  dom som är i samma sits som jag var för ca. 2 år sedan. Folk som trycker ner än, att man inte får vara sig själv.

  Läs min blogg, och låt mig få hjälpa dig, tvivla inte att kontakta mig, jag lyssnar gärna.

  Jag berättar som sagt hur jag upplevde allt.

  Läs min blogg, eller kolla bara in den, och se om den är värd.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

  <3

 • Dejtingmaster

  Alla sugna singeltjejer se hit! Nu uppdaterar vi alla singelkillarna med ännu fler bilder och ännu mer fotto . Alla mina kompisar har lagt ut sig på min sida som kontaktannonskillar. Alla är vi snygga, singlar som letar efter den rätte bloggtjejen. Sidan växer enormt nu. Kika förbi o se om du hittar den rätte:P

  Kram

  http://ennytidennystrid.blogg.se/category/dejting.html

 • Andree

  Tack Baby för länken. vi ses senare 😉

 • Wictoria Lind

  haha skämta lite med kissie är ju kul 🙂

 • elin

  jag kan säga såhär man ska inte ha fördomar om folk man inte känner, ajg försökte att inte ha fördomar om dig. Men det hade jag faktiskt och de var väl inte dem bästa. man får en bild av dig genom bloggen men utanför bloggen tror jag att du är hur snäll som helst. Nu ahr du också visat denna sida i denna blogg ocgh det har gjort att du har inspierat mig. Jag gillar dig sjukt mycket, du har verkligen bevisat att du är en förebild fortsätt så puss

 • Lolaaa

  ääääääät lite tjejen. du e för spink!!!!!!!!!!!!

  ääääääät lite tjejen. du e för spink!!!!!!!!!!!!

  ääääääät lite tjejen. du e för spink!!!!!!!!!!!!

  ääääääät lite tjejen. du e för spink!!!!!!!!!!!!

 • Anonym

  vad heter dessie på bloggen?

 • Anonym

  Hej 😀 du har jätte fina kläder och har bra attityd!

  Dessie har as kass ! du har mycket bättre blogg än henne.. hon uppdaterar aldirg

 • alex

  du är så himla snygg paulina!=)

 • Anonym

  bara för att du kanske har solat en aning för mycket solarium, jag tvivlar på att du kommer få hud cancer när du blir stor…..

 • alexandra

  du ser fan ut som paris hilton på en bild ju =P haha… puss

 • Zarah

  Hejhej! Lämna gärna en kommentar i min blogg, är hårmodell dessutom 🙂 Det är värt ett besök! Ha det bra 🙂

 • Fredrika

  Brukar sällan gilla vita byxkor, men snygga 🙂 gina eller var kommer de ifrån?

 • Erica

  Nu är inte det här riktat emot dig. Men någon utav dina läsare kanske känner igen sig.

  Är du också en utav dom som har ett BMI över det normala? Eller du kanske skäms över att behöva ta ifrån de större storlekarna när du handlar kläder.

  Du är verkligen inte ensam. Läs min blogg och följ mig på min väg ner. Hos mig kan du läsa precis om vad som händer hos mig. Vad jag stoppar i mig och mina tankar och funderingar om diverse dieter och produkter. Du kan använda mig som bollplank och jag tar gärna emot tips och ideér som rör viktnedgång. Du kanske har något bra recept att dela med dig av.

  Så titta gärna in hos mig. Jag lovar att jag INTE är en ung tjej som är 170 lång, väger 65 kg och påstår att jag är fet. Jag väger något över 90 kg och har planer på att gå ner 15-20 kg. Så det kommer bli en ordentlig resa. =)

  // Erica – http://ericagrimberg.blogg.se/viktbloggen

 • Robin Wahlström

  Jag vill öppna upp mitt hjärta och berätta för er vad jag varit med om, och hur dåligt jag mått, jag vill hjälpa

  dom som är i samma sits som jag var för ca. 2 år sedan. Folk som trycker ner än, att man inte får vara sig själv.

  Läs min blogg, och låt mig få hjälpa dig, tvivla inte att kontakta mig, jag lyssnar gärna.

  Jag berättar som sagt hur jag upplevde allt.

  Läs min blogg, eller kolla bara in den, och se om den är värd.

  http://www.Robiiinwahlstrom.blogg.se

 • Anonym

  det heter outfit, inte dresscode.

 • Mickis

  Men haha hon skrev ju sådär för att härma Kissie med flit dumma ungar,hon drev ju med det.Sen tjejen som spamma wtf? Ofta nån trycker ner dom som spammar man orkar inte bry sig om dom,de är ändå bara dryga.

 • -

  Du har ju nästan alltid samma kläder på dig..? o.O Iallafall på bilderna. Ser ut som att du har typ 4-5 olika plagg.

 • FRIDA

  gud vad smal du är! ;o =)

 • Anonym

  Söta ni är! Hälsa david från Emma 😉

 • Carro

  sista bilden! finis outfit!

 • Michelle

  Wow…du är faktiskt söt! Till motsatsen av hon dära fula fjortisen…vad var det hon nu hette…Dessie? Ha det bäst! =D

 • V

  AMEN SNÄLLA?! ''Davids bror bad mig om en länk, så här får du'' Ofta?! Och du ger inte till dessire

 • Anonym

  JÄVLA HOOOORRRAAA KOLLA PÅ DIG DIN FAKKING ORRE FJORTIS ERROR PÅ GUD DIN LILLA FULA FITTAAA!!!!!!!!!!!!!!!1

 • jennifer klöfkorn

  error error error hora hora hora hora hora

 • Isabelle.

  jag tycker din blogg är bättre än desirées.

  om du fortsätter att vara äkta så kommer du nog nå långt till skillnad från de som inte är ärliga i

  sin blogg 🙂

 • emma

  bättre blek än solariebrun!

 • emma

  eller kanske hellre blek.

 • Jakob

  Varför förstår ingen bloggerska på uttrycket "Dresscode", dagens outfit är inte samma sak. Dresscode är precis som det låter en klädkod, något som andra efterföljer.

  Ghetto Paow är du redan, du bor väl i Tyresö? 😉

 • Anonym

  GUD PAOW. DU SÄGER ALLTID ATT DU INTE SKA VA MED DESSIE. FÖRRA GÅNGEN NI BRÅKA SA DU HEMSKASTE SAKERNA OM HENNE NÄSTA DAG VAR NI BÄSTISAR IGEN.

  http://milicajankovic.blogg.se

  OCH NU NÄR NI BRÅKS IGEN OCH DU SKREV ATT DU SKA BLI BÄTTRE MÄNNISKA TROR MAN ATT DU SKA DISSA HENNE?

  http://milicajankovic.blogg.se

  ISTÄLLET BESTÄMDE DU DEJ FÖR ATT VARA MED HENNE, SE VAD SOM HÄNDE. HON DISSA DIG.

  http://milicajankovic.blogg.se

  DU KOMMER SÄKERT SÄGA ATT NI INTE KOMMER BLI KOMPISAR IGEN. MEN ALLA VET VAD SOM HÄNDER SEN.

  http://milicajankovic.blogg.se

  OM DU VILL BLI EN BRA MÄNNISKA BÄST DU DISSAR HENNE.

  http://milicajankovic.blogg.se

  http://milicajankovic.blogg.se

  http://milicajankovic.blogg.se

 • Mikiz

  VART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :OVART HAR DIN KILLKOMPIS DAVID KÖPT SIN TRÖJA? :O

 • Anonym

  "Ghetto-poaw" .. var du först med det också kanske?

 • Anonym

  eller så är det du som är typ 20 och beter dig som en 14åring och solar solarie hela tiden. och inte han som är blek

 • töööntt !

  Maaaha , såg dej på slussen i fredags 😛 mahha du kan ju för i helvette inte gå i klackar, ditt löshår ser plastigt ut, och du är FÖR smal .. börja ät forgudsake !

 • felicia

  hej, din blogg är jättebra paulina 🙂

  vart har du köpt din svarta jacka på sista bilden, den va skitsnygg !

  svara gärna !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *