Hemma nu !

Hello sötnosar !

Nu är jag äntligen hemma ! Sjukt skönt. Och jag mår inte bra… Har typ blivigt sjukt. Känns så jobbigt. Usch så jag ogilar det här. Jag vill vara frisk. Mr feber loves me ! Tydligen… Jag låter som en kråka och höll på att hosa ihjäl mig på bussen. Så mycket så att tanten som satt brevid mig var tvungen att byta plats. Ni vet när man håller hostan inne, tills slut så går det inte och man måste verkligen hosta. Och min näsa rinner. Usch så hemskt ! Gud jag höll verkligen på att skämmas ihjäl…

Aja träffade Desirée en stund idag, Ballie OCh Stephanie. Var så himla länge sen jag träffade Steffi känns det som. Var kul att träffa henne. Senare så drog jag Johnny Ola & Ballie till min pappas affär och jag fixade mina fina naglar. Satte på lösnaglar, och målade dom rosa. Det är ju lixom min fräg ? Right. Paow <3 rosa

Jag dessie och Ballie går alltid runt och säger "halom" ist för att säga hej eller "halomi" .. Dessie trodde förövrigt att det var en krov. Men det är faktikst en ost. Så jag och Ballie drog till slussen (håller på att ladda upp halomireklamen som vi gjorde hahaha…) Lite rolig och lite äckel varning faktiskt.. Haha ! Sen så drog jag och spontan shoppade lite. gud jag måste sluta shoppa. Men jag kan bara inte låta bli. Men pengar är till för att spenderas visst ?

Men så så kände jag att jag verkligen verkligen inte mådde bra. Så jag drog hem, lämnade Johnny och Ballie i slussen och drog hem. Och ja, nu sitter jag hära ! =)

Min söta lillasyster och hennes kompis. Var bara tvungen att ta kort på dom när dom satt och kollade på nickeloden (?) . Innan jag drog ut =)

Dessie var ju bara tvungen att ta hur fula kort som helst.. underifrån också. Johnny and moi

Johnny bästis, och hum… Ola,

Johnny och Linneja 🙂

Jag och Johnny, gud så kamrakåt han var idag..

Haha när ballie äter halomi för första gången i sitt liv…
( varning för äckelhet, klicka på egen risk !)

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *